2019. 04. 25., Csütörtök
Márk névnapja

Köztörvényesen próbálták ma kilakoltatni az 1956-os hőst és Lasztóczi Tündét, két beteg unokájával

Köztörvényesen próbálták ma kilakoltatni az 1956-os hőst és Lasztóczi Tündét, két beteg unokájával
2018-05-08

Az USA-ban és Izraelben betiltott Lasztóczi Tünde otthonvédő és családja lakása zárját lecserélték, a család összes holmiját és magántulajdonát pedig ellopták. Orbán kupleráj amero-izraeli fasiszta rendszere egyre brutálisabban tolódik el a gazdag köztörvényes feudalista imperialista vérszívó és kizsákmányoló söpredék és a tömegesen betiltott és nyomorba döntött polgári lakosság arányában.

(A poszter korábbi.)

Gyorscikk: Molnár F. Árpád (HÍRHÁTTÉR-alapító, HírAréna-főszerkesztő)
Tudósított: Vincze Krisztián (HírAréna-munkatárs)
Lasztóczi Tündével beszélt még: Szendáj Andrea (HÍRHÁTTÉR-HírAréna-munkatárs)
Executive Producer: Domján Tibor (HÍRHÁTTÉR-főmunkatárs, HírAréna-lapigazgató)

A mai kilakoltatási ügy előtt pár nappal a családanyáról és az 1956-os nemzeti hősről az amerikai kormány és az amerikai titkosszolgálatok által irányított, Kaliforniában székelő YouTube Inc. az összes dokumentumfilmet törölte, megsemmisítette.

A YouTube Donald Trump amerikai elnök és az USA titkosszolgálatai által kézi irányítottsága - mi maradjon fenn mindenképpen, és mik kerüljenek feltétlenül törlésre és megsemmisítésre - a világsajtó számos híréből és botrányából is közismert.

Csak azt tudjuk halmazatban és folytatólagosan, ügyről ügyre megállapítani, hogy az Amerikai Egyesült Államok kormánya és fasiszta tömeggyilkos terrorista rendszere a leghatározottabb terrorista ellenségességgel viseltetik, üldözi és pusztítja a magyar nép jogait, és ugyanilyen elszánt grazi diliházas OPNI-tébollyal áll ki a magyar nép százezreinek elszegényítése és minden eddigit meghaladó létszámban való kilakoltatása mellett.

A két beteg unokáját és 1956-os hős rokonát, Antal Imrét egyedül gondozó Lasztóczi Tünde otthonvédő XV. kerületi lakása lecserélt zárját az otthonvédők által sikerült levetetni. Az otthonába lépő otthonvédő nagymama, Lasztóczi Tünde ekkor szembesült azzal, hogy a harácsoló orbánista OTP-s piCsányista söpredék, amelyik köztörvényesen, a hivatalos kilakoltatási dátum előtt, végrehajtó nélkül, minden hivatalos iratot és dokumentumot mellőzve, illegális behatolóként betört a lakásba, nem csak a Büntető törvénykönyv (Btk.) paragrafusai szerint büntetendő rongálást és magánlaksértést követett el, de a betöréses lopás fogalmát is kimerítették: a lakást teljes egészében kifosztotta a piCsányista orbáni grazi tróger maffia.

A hivatalos kilakoltatási dátum ma reggel, azaz 2018. május 8., reggel 6 órára volt meghatározva. Az otthonvédők már egy nappal előtte elkezdtek gyülekezni az ingatlannál, és az éjszakát is ott töltötték, többek között azért, mert tanultak az amero-netanjahuista bankárfasiszta terrorizmusból, hogy az orbáni bankárfasiszták által közpénzen és rongybabaként rángatott "magyar" elnöki rendőrség már órákkal a hivatalos kilakoltatási időpont előtt le fogja zárni az ingatlanba vezető utat, illetve a teljes lépcsőházat minimum. Mert az elnök rendőrsége a nép pénzéből a világ leggazdagabb 1 %-át kitevő orbáni bankárfasiszta népirtó terroristákat pártfogolja. Mint Donald Trump, Benjamin Netanjahu és tömeggyilkos világterrorista hóhér fasiszta bandái.

Az illegális orbáni zárcsere, és az eredeti tulajdonos összes magántulajdonainak betöréses úton való teljes ellopása egyre elterjedtebb orbáni amero-izraeli bankárfasiszta módszer, mivel a bűnöző államszövetség semmiféle, saját maga által hozott törvényt sem tart be: mert minek, úgyis vastapssal fogadja a trumplista USA, Benjamin Netanjahu és magyargyűlölő terrorista bandája, azaz semmiféle nemzetközi ellenállásba nem ütközik az orbáni grazi diliházas OPNI-téboly.

Az USA és Izrael betiltotta, de 1-2 napja újra feltöltöttünk egy hasonló trumpi-netanjahuista betöréses lopásos orbáni maffiaügyet, amit ide klikkelve láthatnak: "Thriller: Rendőri segédlettel betöréses lopás! A lakót azóta sem engedik a lakásába!".

Magyarország nagyjából napra napra egyre inkább csúszik a törvénytelen anarchiába, az USA pedig - ahogyan pl. Görögországgal és Oroszországgal stb. tette - az összes ellenzéki és független médiumot igyekszik betiltani a YouTube-on is. Nem csak azért, mert Donald Trump és a fején lifegő bojt, azaz Benjamin Netanjahu antiszociális és rosszindulatú pszichopaták, hanem mert az amerikai és izraeli titkosszolgálatok vezetői és végrehajtói is nettó terrorista köztörvényes bűnözők. Gyűlölik a függetlenséget, gyűlölik a szabadságot és gyűlölik a polgári lakosságot egész Európában.

Egyébként a YouTube minket is hivatalos levelekben értesített, hogy Izrael külön levelekben kérte az USA-t, hogy a Lasztóczi Tünde és családja kilakoltatási hadjáratáról készített interjúink és filmjeink összese legyen elérhetetlen Izraelben, azaz egyetlen izraeli lakos és izraeli újságíró se láthasson és hallhasson semmit abból, mi történik Magyarországon. Az amerikai YouTube - értesített minket mindig levélben - természetesen mindig engedelmeskedett a Netanjahu-kormány akaratának, és orwelli állatfarmként vetette állati karámba Izrael teljes lakosságát és összes médiáját, valamint újságíróját.

Ugyanis Donald Trump és az amerikai titkosszolgálatok állatnak nézik és úgy is kezelik Izrael teljes lakosságát és összes baloldali, jobboldali és független médiáját, és csupán Benjamin Netanjahu és moszados terrorista bandája érdekei azok, amik számítanak. Mindenki más csak állatnak nézett és állatként kezelt zsidó horda Donald Trump és népgyűlölő terrorista bandája számára.

Az Egyesült Államokban és Izraelben a kormány részéről betiltott Lasztóczi Tünde és családja utcára dobásának hivatalos időpontjában így már nem jelent meg az izraeli-amerikai-elnöki rendőrhadsereg, hogy trumplista netanjahuista módszerekkel verje le a magyar nép hőseinek és felelős állampolgárainak ellenállását, mivel már előtte birtokba vették az ingatlant, azaz a saját törvényeikre is hatalmas Trump-Netanjahu-trágyát ürítve taposták el a saját törvényeiket is.

Tiszta Palesztina. Sem törvény, sem jog, sem erkölcs, csak Trump és Netanjahu sugárban való orbáni grazi trágyaszórása. Egy mocskos imperialista fasiszta államrendszer mocskos bűnöző és nettó terrorista, kizsákmányoló és elnyomó férgeinek szó szerint népirtó uralma.

 

A cikkben külön ajánlott sikerfilm újratöltve!:
Thriller: Rendőri segédlettel betöréses lopás! A lakót azóta sem engedik a lakásába!

Csillag Ösvény Jósda