2024. 05. 29., Szerda
Magdolna névnapja

Köztörvényes sztálinista emlékmű a Szabadság téren! (Filmünk)

Köztörvényes sztálinista emlékmű a Szabadság téren! (Filmünk)
2016-04-06
7 perces helyszíni filmünk a sztálinista emlékműnél (aminek léte 2 Btk.-törvény miatt is szabadságvesztéssel büntetendő!) és a német megszállás áldozatairól szóló emlékműnél készült.

Cikk: Molnár F. Árpád
 
A tömeggyilkos sztálinista megszállásról és a despota, minden idők legtömeggyilkosabb rendszerének Magyarországi megszállásáról szóló, azt dicsőítő "emlékmű" a Büntető törvénykönyv 335. §-a értelmében több okból is azonnali ránézésre büntetendő. Az oszlop sarló-kalapácsot tesz közszemlére, amiért elzárás jár. Az oszlopon a következő felirat magyarul és oroszul egyaránt nagy betűkkel olvasható: "DICSŐSÉG A FELSZABADÍTÓ SZOVJET HŐSÖKNEK".

A Büntető törvénykönyv kimondja:

Önkényuralmi jelkép használata
335. § Aki horogkeresztet, SS-jelvényt, nyilaskeresztet, sarló-kalapácsot, ötágú vöröscsillagot vagy ezeket ábrázoló jelképet a köznyugalom megzavarására alkalmas - különösen az önkényuralmi rendszerek áldozatainak emberi méltóságát vagy kegyeleti jogát sértő - módon
a) terjeszt,
b) nagy nyilvánosság előtt használ, vagy
c) közszemlére tesz,
ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt elzárással büntetendő.

A Büntető törvénykönyv 333. §-a értelmében az oszlop puszta létezése, továbbá a rajta közzétett kommunista és kommunista despota jelképek, továbbá a megszállókat felszabadítóként ünneplő felirat 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő:

A nemzetiszocialista vagy kommunista rendszerek bűneinek nyilvános tagadása
333. § Aki nagy nyilvánosság előtt a nemzetiszocialista vagy kommunista rendszerek által elkövetett népirtás vagy más, emberiesség elleni cselekmények tényét tagadja, kétségbe vonja, jelentéktelen színben tünteti fel, vagy azokat igazolni törekszik, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Ne feledjük el, hogy ebben az országban kippah-s zsidók feljelentésére az utóbbi hónapokban is több magyar állampolgárt ítéltek nem gazdag halandók számára kifizethetetlen, sok-sok százezer forintos bírságokra, mert vagy egy Facebook-hozzászólásban "holokamu"-t, vagy más, közismert személy részéről egy beszédben "holókoszt"-ot, illetve azt helyesbítve "holokaszt"-ot említettek. Aki a bírságokat nem tudja kifizetni, azt az ítéletek értelmében az Orbán-rendszer bebörtönzi. Az a rendszer, amely eközben minden idők legtömeggyilkosabb rendszerének emlékművét szintén hatósági üldözés terhe mellett őrzi!

Eközben a zsidómániásak, a Magyarország sztálinista megszállását nyílt szöveggel és tiltott önkényuralmi jelképekkel éltető emlékművel szemben, a túloldalon mindenféle szart kipakolva tiltakoznak annál az emlékműnél, amely - szemben a sztálinista emlékművel - nem a megszálló elnyomó tömeggyilkosokat dicsőíti, hanem a német megszállás áldozatainak állít emlékművet, és - ellentétben a szovjet fasiszta emlékművel - ezt is írja ki! Azonban a távoli népbe, a zsidóságba beleőrültek ezt tartják fasisztának! Még erre is intoleránsak! A sztálinista megszállás tömeggyilkos emlékművét pedig - Havas Henrik műsorának a zsidóságba és a zsidó faj felsőbbrendűségébe beleőrült vendégeiig bezárólag - nagy pofával dicsőítik, a halmozottan köztörvényes sztálinista bűntett- és Emberiség elleni elévülhetetlen bűnöző emlékművet védelmezik!

Nézzék meg a legújabb filmünket!
 
Kettős mérce: Köztörvényes sztálinista emlékmű a Szabadság téren (Molnár F. Árpád)

 
 
 
 

Csillag Ösvény Jósda