2022. 12. 06., Kedd
Miklós névnapja

Koronavírus-betiltások: Dr. Boldogkői Zsolt szégyent hozott a tudóstársadalomra (Molnár F. Árpád)

Koronavírus-betiltások: Dr. Boldogkői Zsolt szégyent hozott a tudóstársadalomra (Molnár F. Árpád)
2020-09-30

Az ATV-s koronavírus-vita óriási hatást gyakorolt. A Facebook által üldözött Gődény György a szintén korlátozásszkeptikus (általuk nem kedvelt kifejezéssel vírusszkeptikus) oldalhoz tartozó Tamasi József oldalán a maszkos Boldogkői Zsolttal és Falus Ferenccel vitázott. A kötelező propaganda szerint a tudományt képviselő oldalon Boldogkői Zsolt volt az, aki széttrkollkodta a műsort, így aki tudományos vitát várt, egy Novák Hunor-féle náci jellegű őrjöngést kapott. De milyen is egy valódi tudós, és milyen tanulságai vannak ennek a vitának? Milyen személyiségzavarok építik le a tudományos gondolkodást? Kik harsogtak betiltásokért és a vitakultúra despotikus felszámolásáért, és kik a szabad gondolkodás és nyílt vita hívei? Tudomány és tudósok régen és most. És számos további, másutt nem taglalt, pedig meghatározóan fontos vetületről és tanulságról Molnár F. Árpád, a HírAréna Online főszerkesztője.

Elmondja:
Molnár F. Árpád (a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke)

Executive Producer:
Domján Tibor
(a HírAréna Online lapigazgatója)

Élő adás egy csatornára:

 

 

Élőben egy másik csatornára:

 

Feltöltöttük a BitChute videomegosztó oldalra is:
A Facebook és a YouTube egész világ elleni betiltásai miatt
nézze meg és regisztráljon is a BitChute videomegosztó oldalon:

 

 

 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az arab is, akivel üzletelt. A bűnügyi leleplezéseknek és a további intézkedéseinknek nincs vége. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha ebbéli tevékenységünket hajlandók vagyunk újraindítani: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki komoly bajban van, avagy bűncselekményekről vagy állami szervekről stb. információi vannak: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda