2022. 08. 14., Vasárnap
Marcell névnapja

Kiugróan sok a vasúti útátjárós baleset

Kiugróan sok a  vasúti útátjárós baleset
2022-05-17

A MÁV Facebook oldalán az alábbi poszt olvasható:

Megtörtént az idei 42. vasúti útátjárós baleset is...

Oltásellenes szemlélettel logikusan magyarázható ez az aggasztó jelenség.

Cikk: Nagy Sándor (Naleksz)

 

A vasutasok - más ágazatokkal ellentétben - 2021-ben, azonnal összefogva, nemet mondtak a reklámozott katyvaszok kötelező felvételére. Elérték, hogy a politikai döntéshozók a koronavírus-járvány kezelése alatt emberszámba vegyék őket és visszavonják a nekik is tervezett kötelező kovid-oltássorozatot.

A vasutasok (e cikk írásakor) hibás posztjuk alatt a hozzászólások között is olvasható, hogy abban az átjáróban nincs is félsorompó és a megosztott képen is csak a fénysorompók látszanak, azaz a balesetet okozó elvetemültsége - amely a piros villogó fény mellett a leengedett sorompókar kikerülése lett volna - kizárható.

 

Viszont a világtörténelem legnagyobb termékmarketing kampányhullámai után 2022 májusára eljutottunk oda, hogy csak Magyarországon már több mint háromszázezer ember kapott négy kovid elleni oltást. Jelentős részük elváltozásokat tapasztalhat általános egészségi állapotában, ugyanis ezeknek a teljességgel még nem ismert szereknek a halmozása nagyon kockázatos.

Erre bizomnyíték például Dr. Kovács Klára bátaszéki háziorvos beszámolója, amit két Pfizer, egy Janssen, majd egy Moderna oltás felvétele után a TOLNA MEGYEI HÍRPORTÁL-on írt:

Velem megtörtént, hogy négy oltás mellett, ami ötöt ér, elkaptam a vírust, és észre sem vettem. Rendszeresen teszteltem magam, az eredmény mindig negatív volt. Rossz alvással kezdődött a dolog, amit nappali fáradtság követett. Autózás közben a déli órákban kihívás volt ébren maradnom. Mintha köd lett volna az agyamon. Megváltoztak az ízek és a szagok, mindenütt vizeletszagot éreztem, és savanyú íze volt az ételnek.

Tuti, hogy covidos voltam, mert még mindig megvan több jellegzetes, elhúzódó tünetem. Minden cipőmet kicsinek érzem, mintha nyomnák az ujjaimat. Ez nem enyhe fájdalom, hanem tízes skálán hetes. Ágyban fekve is tűszúrás­érzés van mindkettő, vagy egyik, vagy másik lábamon. Abszurd a történet. Hirtelen ügyetlen lettem, eddig semmit sem ejtettem el, most meg kiesett a kezemből a spatula majd a lámpa. Szárad a szám. Nehezebben jutnak eszembe a nevek. Ijesztő! De hiszem, hogy javul.

Idült tüdőbetegséggel gondozott páciensem jelenleg is kórházban van Covid tüdőgyulladás miatt. Négyszer oltott, meg fog gyógyulni.

Érdemes lenne az ilyen "agyi köddel" belerongyolt balesetek után kideríteni a balesetet okozó személy oltottsági státuszát. Mit, mikor és mennyi adagot kapott.

Bizonyos túloltottság esetén pedig nem volna szabad volán mögé ülni, éppen úgy, ahogy tilos ez az ittas emberek számára is.

 

 

Ajánlás:

ARCHIVUM SECRETUM

 

 

free website counter

Nagy Sándor,

Soroksár, 2022. május 17.

 

Csillag Ösvény Jósda