2020. 04. 08., Szerda
Dénes névnapja

Kiszabadult Csányi Sándor börtönéből! Élőben Vincze Krisztiánnal Molnár F. Árpád

Kiszabadult Csányi Sándor börtönéből! Élőben Vincze Krisztiánnal Molnár F. Árpád
2018-12-11

A HírAréna tudósítóját, a  Nem adom a házamat mozgalom egyik vezetőjét azért helyezték 72 órás őrizetbe, majd állították bíróság elé, hogy az döntsön az előzetes letartóztatásáról vagy szabadlábra helyezéséről, mert az ország legfőbb uzsorásának, Csányi Sándor OTP-vezérnek a lakosság kifosztásával foglalkozó ügyvédi irodája, a Tüske Ügyvédi Iroda és annak a kilakoltatások és a tömeges öngyilkosságok tengerén meggazdagodó ügyvédje, Csejtei Anikó pert indított ellene. Ugyanis a dúsgazdag kilakoltató ügyvéd megsértődött.

Mint az kiderült, a közpénzből dúsgazdag úgynevezett népképviselő fideszes országgyűlési képviselők és más bankárok által ellene indított 25 darab per között elveszett az az idézés, amiben Csányi Sándor kilakoltató ügyvédje, Csejtei Anikó idéztette a feudalisztuikus fasiszta orbáni rezsim hatóságaival a bíróságra.

Molnár F. Árpád és a most szabadult Vincze Krisztián villamosmérnök mellett rövid időre bekapcsolódik a beszélgetésbe Magyarország egyik legfőbb otthonvédője, Ruszkai Barnabásné Györgyi, aki rengeteg embert szállásolt el ingyen, akiket a Csányi-féle kapzsi bankjárrezsim utcára dobott, és aki jelenleg is ingyenesen szállásol el ilyen orbáni áldozatokat.

A műsor közben jó pár nézői reakciót is beolvasunk.

Az élő adás a Facebookon így nézett ki:

 

 

Az élő adás utóbb az egyik YouTube-csatornánkra is feltöltésre került:

Csillag Ösvény Jósda