2020. 09. 22., Kedd
Móric névnapja

Kilakoltatói életveszélyes állapotban dobták ki és hagyták utcán, ezért Molnár F. Árpád feljelentette őket

Kilakoltatói életveszélyes állapotban dobták ki és hagyták utcán, ezért Molnár F. Árpád feljelentette őket
2019-11-17

Ebben az órában jelentette fel a HírAréna főszerkesztője az életveszélyes állapotában utcára dobott és sorsára hagyott Lakatos Gyula kilakoltatóit: a végrehajtótól kezdve a szociopata nyereségvágyból tömegeket utcára dobató, székesfehérvári székhelyű PRO INVEST GROUP KFT. elkövetőit.

Az imént minden budapesti rendőrkapitányságnak és külföldi szerveknek is elpostázott büntető feljelentés szövege:

 

Tisztelt Hatóságok és Bató András XXII. kerületi Rendőrkapitány! Kérjük feljelentésünk illetékesek részére továbbítását!

FELJELENTŐ:
Molnár F. Árpád.
(...)

 

(A Feljelentés az itt olvasható három bevezető bekezdés után következik.)

Az ilyen és hasonló szociopata bűnügyek végtelenbe tartó leleplezésének és hatósági üldöztetésének kiváltó oka minden magyar idők egyik vagy leghírhedtebb kilakoltatása, amelyen a Ferenczi és Társai Végrehajtó Iroda a rendőrséggel közösen dobták utcára Majzer Ildikót és férjét, Hering Vilmost, valamint a gyereküket, utána pedig Bató András XXII. kerületi rendőrkapitánnyal teljes egységszándékban bűnügyi üldözéseket indítottak a kilakoltatást a helyszínen szóban kritizálók és bírálók - újságírók és jogvédők, valamint az utcára dobott család fia - ellen. A Ferenczi-banda mindezek mellett ráadásul több végrehajtási munkadíjat számolt el a botrány-kilakoltatás munkadíjául a saját milliárdos zsebeibe, mint amennyi a család teljes tartozása volt.

Ezekkel a rendkívül szociopátiás és a társadalomra, valamint a köznyugalomra extrém módon ellenséges és felforgató cselekményekkel a rendőrség és bűntársuk, a Ferenczi és Társai Végrehajtó Iroda olyan szélsőséges gyűlölettámadásokat követtek el a demokrácia, az alkotmányos biztonság, a nemzetközi emberi jogok és az emberi fajjal veleszületett legalapvetőbb erkölcsök ellen, amik nem tűrhetik többé a passzivitás vagy a némi reklamálás kereteit, hanem végtelenített feljelentéshullámot és véget nem érő magyarországi és nemzetközi kampányt okoztak. A Bató András által vezetett rendőrség és társuk, a Ferenczi és Társai Végrehajtó Iroda abszolút nem voltak képesek arra, hogy felmérjék tetteik társadalomra veszélyességét, valamint súlyát és napról napra egyre súlyosabb következményeit.

Egyébként a fősodratúnak nevezett médiumok, mint pl. az ATV vagy pl. az RTL Klub azóta is ezt a kilakoltatást játsszák be szemléltetésként, amikor beszélgetős vagy más műsoraikban, valamint híradóikban a kilakoltatásokról beszélnek. Azóta is azt nézi mindenki, hogyan hurcolják és húzzák az úgynevezett rendőrök a földön az éppen utcára dobott Majzer Ildikót, akinek a fiát a Bató András-féle rendőrség és szociopata gyűlöletügyészség az újságírókkal és a jogvédőkkel együtt üldözi, Magyarország leghírhedtebb szociopata végrehajtó bandájával, a Ferenczi és Társai Végrehajtó Irodával kéz a kézben. Akik több milliót tettek zsebre a rendőrséget és az ügyészmaffiát csicskáztató kilakoltatás során, mint amennyi a hatóságilag azóta is üldözött család teljes tartozása volt.

 

Most következik a legújabb feljelentés:

Én, Molnár F. Árpád, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője

büntető feljelentést teszek ismeretlen tettesek ellen

a Büntető Törvénykönyv 166. § (3) bekezdése szerint minősülő Segítségnyújtás elmulasztásának bűntette miatt,
és a Büntető törvénykönyv 342. § és 343. § alapján közokirat-hamisítás miatt.

 

Indoklás:
Lakatos Gyulát 2019. október 31-én ismeretlen tettesek kilakoltatták a Budapest, X. kerület (Kőbánya), Maláta utca 17., fsz. 2. szám alatti otthonából, majd az utcán, a bútorai társaságában a sorsára hagyták, egyedül.

A feljelentéshez mellékeljük a Katona Gina jogvédő által részünkre elküldött "Ingatlan birtokba adásáról" szóló jegyzőkönyvet, amelyen pecsétként a székesfehérvári székhelyű PRO INVEST GROUP KFT. szerepel. A PRO INVEST GROUP KFT. a kilakoltatásokat sorozatban, üzletszerűen szervezi és hajtja végre.

A kilakoltatási bűnügyről Katona Gina jogvédőtől szereztünk tudomást, aki minket keresett meg az üggyel. A tárgyban cikket is publikáltunk a HírAréna Online felületén. a cikk címe és elérhetősége: "Ma dobták utcára az agykárosodott cukorbeteget, bútoraival együtt, később infarktusgyanúval vitték kórházba": http://hirarena.com/ma-dobtak-utcara-az-agykarosodott-cukorbeteget--butoraival-egyutt-infarktusgyanuval_2328

Ezek alapján a kilakoltatott Lakatos Gyula cukorbeteg volt, ráadásul korábban stroke-kal, azaz agyi katasztrófával kezelték, ezért semmiképpen sem lehetett volna elhelyezés nélkül az utcára kilakoltatni, ráadásul kifejezetten életet veszélyeztető bűntett volt a beteg sorsára hagyása. Hozzá segítséget sem hívtak. Ráadásul Lakatos Gyula kilakoltatott azt közölte, hogy öngyilkos lesz, de a kilakoltatói ezt is figyelmen kívül hagyták, azaz a segítségnyújtás törvényben rögzített feltétlen kötelezettségét e téren is, és minden más téren is semmibe vették.

Lakatos Gyula cukorbeteg, ami önmagában életveszélyes. Megfelelő időpontban való étkezés nélkül - amihez szükséges az otthon biztonsága és konformitása -, valamint stresszre a vércukor szintje bármikor leesik vagy felszökik. A cukorbeteg ilyenkor rosszul lesz, zavarttá válik, kómába esik és meghal. Magas vércukorszint esetén, ha a beteg nem hal meg, a cukorbeteg (diabetes mellitus) vérerei akkor is visszafordíthatatlanul károsodnak. Az ezek miatti szövődmények vagy azonnal jelentkeznek (gyakori eset a hirtelen vakság, vagyis a beteg örökre megvakul), vagy pedig évekkel illetve évtizedekkel később a lábai, az ujjai elhalnak, amelyek amputálására kell sort keríteni, továbbá gyakori, hogy a cukorbeteg, az évekkel vagy évtizedekkel korábbi magas vércukorszint miatt szó szerint megfullad (mert a tüdeje irreverzibilisen károsodott), vagy pedig szívinfarktusban, avagy agyvérzésben stb. életét veszíti. Ezek mind az egykor magas vércukorszint miatt következnek be.

Lakatos Gyulát a PRO INVEST GROUP KFT. elkövetője/elkövetői a sorsára hagyták. Lakatos Gyula - a beszámolók szerint - azzal távozott, hogy öngyilkos lesz, majd nem sokkal később kórházba került magas vércukorszint miatt. A vércukorszintje - a beszámolók szerint - 24-re ugrott, ami egyébként életveszélyes, sokaknál kómába eséssel jár, és sokaknál azonnali és végérvényes vakságot okoz. Lakatos Gyulát a mentők a budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézetbe szállították. A hírek szerint már a mentőautóban infúzióra kötötték, és 24-es vércukorszintet mértek nála. A PRO INVEST GROUP KFT. elkövetője/elkövetői és a szociopata, életellenes kilakoltató banda többi bűnelkövetője kilakoltatási módszerei miatt Lakatos Gyula életveszélyes állapotba került, és segítség nélkül maradt. Életveszélyes állapotban az életveszélyes cukrával és infarktusgyanúval szállították kórházba. állítások szerint az ismerősei találtak rá egy buszmegállóban, azaz ennek köszönheti, hogy egyáltalán életben maradt.

Álláspontunk szerint a székesfehérvári PRO INVEST GROUP KFT. elkövetője/elkövetői és a kilakoltatásban részt vett többi személy egyértelműen és világosan elkövették a Btk. 166. § (3) bekezdése szerint minősülő Segítségnyújtás elmulasztásának bűntettét. A törvényt idézve:

166. § (1) Aki nem nyújt tőle elvárható segítséget sérült vagy olyan személynek, akinek az élete vagy testi épsége közvetlen veszélyben van, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(3) A büntetés bűntett miatt az (1) bekezdés esetén három évig, a (2) bekezdés esetén egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a veszélyhelyzetet az elkövető idézte elő, vagy ha a segítségnyújtásra egyébként is köteles.

Mivel a beszámolók szerint a végrehajtó írta alá az írásképtelen Lakatos Gyula helyett a kilakoltatási dokumentumot, ezért feljelentést teszünk ismeretlen tettes/tettesek ellen közokirat-hamisítás miatt is, a Büntető törvénykönyv 342. § és 343. § alapján.

 

Kérem a Tisztelt Hatóságokat, hogy az életellenes bűnügyben a nyomozást folytassák le, és a büntető eljárásokat indítsák meg. Kérjük a Tisztelt Hatóságokat, hogy ne csak az áldozatokat, az ártatlanokat, a becsületes és tisztességes lakosságot üldözzék, hanem Magyarország és az európai térség leghírhedtebb és az emberéletekre, valamint a nemzetre legveszélyesebb és legellenségesebb, leggátlástalanabb és legkritikátlanabb pszichopatáit és szociopatáit is.

 

Üdvözlettel Molnár F. Árpád,
a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője.
Tel.: +36/30/919-6386

 

 

 

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a halott, 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját:
Számlaszám:
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Jogvédő egyesületünket is keresheti segítségért és védelemért: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda