2020. 08. 11., Kedd
Tiborc,Zsuzsanna névnapja

Kilakoltatja az ellenzék a nyugdíjast, akinek nulla tartozása van (Tudósításunk)

Kilakoltatja az ellenzék a nyugdíjast, akinek nulla tartozása van (Tudósításunk)
2019-09-20

A nyugdíjas Czeizel István lakbérét 83 ezer forint fölé emelték, és felszólították a lakása elhagyására. Az indok politikusoktól megszokottan szociopata, civilektől elképzelhetetlen: nem engedte be a vagyonkezelő embereit az évenkénti ellenőrzésen. A XV. kerületet az ellenzék irányítja, csak a Jobbik nem képviselteti magát. A polgármester függetlennek nevezett, de DK-s, és a többi párt is úgynevezett "demokratikus ellenzék", azaz jobbára minden összefogásból kizárja a kilakoltatásokkal szembeni legfőbb ellenállót: a Jobbikot.

Gyorscikk: Molnár F. Árpád

A HírAréna Online már régóta tud az esetről, és a lap főszerkesztőjeként tegnap mentem el a IV. kerületi bíróságra, ahol a DK-s Németh Angéla polgármester és a többi ellenzéki párt által támogatott kilakoltatást szervező botrány bírósági tárgyalására került sor, amelyet a kilakoltatás érdekében indított a XV. kerületi ellenzék Czeizel István nyugdíjas ellen. A tárgyaláson a bíró Dr. Ujlaki Tamás volt.

Ellenzéki médiaként sem lepődtünk meg azon, hogy az ellenzéki önkormányzat ügyvédje megtiltotta, hogy róla kép- és hangfelvétel készüljön, így próbálva megakadályozni azt is, hogy a tárgyalásról kordokumentum maradjon fenn az utókor számára. Ugyanis a sötét oldal, a gonoszok abban különböznek a jó oldaltól és a világosságtól, hogy akik a sötétség oldalán állnak, tetteiket mindig rejteni igyekszenek, mert eltörölhetetlen és lemoshatatlan szégyen az rájuk és családjukra nézve egyaránt. Ellenben a világosság nem fél a világosságra menni, mivel az ő cselekedeteik is nyilvánvalóak. A sötétség tehát lapít és ha lehetne, eldugna mindent a nyilvánosság elől, a világosság pedig - amidőn a Jézus Krisztus tanította - a háztetőkről hirdeti a gonoszok tetteit.

Fontos tanulság, hogy az emberekből általában azért lesz politikus, mert elég alávaló a minőségük. Engem a burzsoázia (így az ATV stb.) által reklámozott pártok közül azért nem kereshetett meg soha egy sem azzal, hogy legyek képviselőjük, mert autentikusan adott, hogy nem vagyok elég alávaló. Például valószínűleg én rögzítettem a magyar történelem legtöbb kilakoltatási eseményét is, márpedig jó pár éve mondom, hogy a kilakoltatás elválaszthatatlan fogalom a politikusoktól, és olyan az számukra, mint súlyosan éhezőnek a falat kenyér. Ráadásul saját kecskeméti ingatlanomban is ingyen laktak hajléktalanok 10 éven át, miközben én Budapesten teljes vagyont fizettem azért, hogy lakhassak valahol (a főbérlő most jelentett be további 33 %-os bérleti díj emelést, ezért távozni fogunk), sőt, most, hogy a kecskeméti lakásomat eladom, a benne lakó hajléktalan egész életre való privát elszállásolását is kidolgoztam. Pedig semmi közöm hozzá és úgy lelakta a lakásomat, amilyet még soha, sehol életemben nem láttam. Mégis teljes felelősséggel tartozom iránta, mert nem vagyok politikushoz méltón hitvány, gerinctelen, tróger és alávaló.

 

Az ellenzéki pártok kilakoltató támadása komoly és örök tanulságokkal szolgál számunkra, független és bármely pártot támogató ellenzék számára is, hiszen arról ad ékes tájékoztatást, hogy a politikai szociopátia, érzéketlenség és az adófizető, egész életüket ledolgozott civil lakossággal szembeni rosszindulat nem a Fidesz, hanem lényegében az összes ellenzéki pártnak is ugyanúgy sajátja. Sőt, Magyarország lakosai soha gyengébben teljesítő és a néppel szemben durvábban háborút viselő ellenzékkel soha nem találkoztak, egészen a 2010 utáni időszakig. Most fordult elő első alkalommal - és azóta is -, hogy az ellenzék a bankmentő csomagok követelésétől a migráns-beömlesztés akarásáig bezárólag totálisan érzéketlen a lakosság igényeire, és állandóan olyan döntéseket hoznak a polgári lakosság abszolút egyértelmű akaratával szemben, mintha legalábbis stabilan kormányon lennének, és azt csinálhatnának a néppel, amit akarnak. Soha ilyen rossz ellenzéke nem volt Magyarországnak, és sosem volt olyan ellenzék, amelyik nem a nép kegyeit kereste, hanem a kormánypártok gőgjével dirigált.

A nyugdíjas és jól fizető Czeizel István évtizedek óta becsülettel fizette önkormányzati lakása után a lakbért és a rezsit. Az önkormányzattól én is érdeklődtem; mindenki azt mondta: nincs baj a fizetéssel.

Van ellenben minden pártpolitikai önkormányzatnak egy pártpolitikai vagyonkezelője. Ez - két emberrel - minden évben kiszáll (legalábbis a XV. kerületben így van), hogy mint a diktatúrákban, bemenjenek az emberek lakásaiba, és minősítsék, megfelelően élnek-e.

A vagyonkezelő két embere Czeizel Istvántól azzal tért vissza, hogy a nyugdíjas nem engedte be őket az ingatlanba, sőt, rájuk uszította a kutyáját.

A vagyonkezelő embereiről azonban több ponton kiderült, hogy össze-vissza hazudoztak, mint a vízfolyás. Így pl. mi, jogvédők és más, kilakoltatás előtt állók találkoztunk Czeizel István kutyájával, amely kis méretű, és 5 éves kora óta - ránézésre is azon minutumban látható - tökéletesen vak. A jelenlévők kisebb röhögőgörcsöket kaptak attól, hogy erre a kutyára merték azt mondani a nép által eltartott ellenzék emberei, hogy rájuk lett uszítva. Ugyanis a kutya totál vakon, a semmibe bámul, semmilyen mozgást és fenyegetést, amit előtte gesztikulálnak, egyáltalán nem érzékel, meg sem moccan, amikor pedig a gazdáját megkértük, uszítsa ránk, a határozott felszólításokra a kutya továbbra is némán, a tökéletes semmibe bámulással reagált. Sétáltatásnál pedig nekimegy a falnak, a fának, a villanypóznának, mivel totálisan vak.

Az ellenzék hazugság- és rágalomhadjárata kategóriájába tartozik az is, hogy Czeizel úr nem tette lehetővé, hogy a lakosság pénzén fizetett pártpolitikai ellenőrök (a burzsoázia) szétnézhessen a lakásában. Ugyanis az össze-vissza hazudozó szociopata vagyonkezelő-emberek látogatását követően, hónapokon belül több alkalommal is tettek látogatást a XV. kerület emberei, ahol Czeizel István panaszkodott is az önkormányzat hanyag kezeléseire, a korrupciós ügyektől a 10 emeletes társasház állapotának elhanyagolásáig.

Ez tehát már valódi probléma: Czeizel István nem válogat a pártok között, hanem a XV. kerületi ellenzéket is bírálja, amelynek erkölcstelen visszaéléseit és a DK-s polgármester, Németh Angéla botrányait is tételesen és részletesen sorolja. Kezdve azzal, hogy a korábbi DK-s polgármester, Hajdu László bizalmasa, Németh Angéla azzal kezdte polgármesterségét, hogy két hónappal később máris 2 millió forint pénzjutalmat szavazott meg magának, amit a parkolási maffia koreográfiájához hasonlóan mások is támogattak. Ugyanis az ilyen közpénz-kiáramoltatásokból azt remélik a képviselők, hogy cserébe ők is jól fognak járni, és így kéz kezet mos alapon működhetnek a dolgok minden résztvevő és bűnrészes zsebeibe. A médiahírek szerint egyébként a DK-s polgármesterasszonyt az MSZP-s Lamperth Mónika dróton tudja rángatni. De a kilakoltatásban a többi ellenzéki párt is - a Jobbikot kivéve - kéz a kézben jár.

Az eset nyilvánvaló örök távú következményei között szerepel, hogy az elkövetkező évtizedekben emiatt nem fognak elmenni egyáltalán szavazni, illetve átvoksolnak a Fideszre, másrészt a politikusokat en bloc, egészében fogják korruptazni és lebűnözőzni; nem mintha nem zuhant volna a politikusok ázsiója már eddig is történelmi mélypontokra.

---

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Csillag Ösvény Jósda