2023. 09. 25., Hétfő
Eufrozina,Kende névnapja

Kétféle menet létezik: A Békemenet és az Élet menete - Akik sosem jönnek kilakoltatásokra, az eladósított népért... (Videóval: Molnár-Domján)

Kétféle menet létezik: A Békemenet és az Élet menete - Akik sosem jönnek kilakoltatásokra, az eladósított népért... (Videóval: Molnár-Domján)
2014-05-02
Kétféle menet létezik: az Élet menete a Holokausztra, tehát a történelemre emlékezik. Az orbáni Békemenet pedig a teljhatalmú Orbán Viktorról azt állítja: a nyugat elnyomja a teljhatalmú vezért. Közben sok millió eladósodott, kilakoltatás szélén álló magyar küzd a vadkapitalista, kizsákmányoló, burzsoá vadtőkés oligarcha rendszerben az életben maradásért.

Akik a régmúltra emlékeznek és hatalmas tömegekkel felvonulnak az Élet menetén, valamint akik Orbán Viktor teljhatalmú elnök diktátort védik a diktátor által lefitymált és megvetett, erőtlenül reklamáló nyugat nyámnyila kritikáitól is, őket sosem látjuk sem kilakoltatásokon, sem devizahitelesekért kerekasztalokon, népszociális fórumokon és konferenciákon. Mint akiket egyáltalán nem érdekel a sok millió eladósított és rabszolgaságba vetett, valamint a 10 millió magyar sorsa és napi túlélése, a sok ezer öngyilkosság, a hajléktalanok tízezrei, akik ma már egy perc alatt börtönbe kerülhetnek, mert szegények, csak a halott történelem és annak régmúlt sérelmei, vagy az Európai Unió demokratikus sereghajtója, a közpénzen és köztörvényesen multimilliárdossá lett oligarcha, a teljhatalmú elnök diktátor, Orbán Viktor sérelmei.

Nyilatkozik: Molnár F. Árpád (ÉLI) és Domján Tibor
Executive Producer: Emma Paradigma
Felvétel és Publikáció: 2014. május 1.
 
Ezekről beszél 3 percben Molnár F. Árpád, a Multimédia Hírháttér alapító-főszerkesztője és Domján Tibor, a HírAréna lapigazgatója, akik addig, amíg saját pénzük engedte, ingyenes, nonprofit emberjogvédők és a zsidóság réges-régi sérelmeiért és folyamatos, különféle kártérítéseiért kiálló antifasiszták voltak, de történelmi és oligarcha diktátori elnökmenetek, azok reklámozása, propagálása, az ezekre való infrastruktúra, valamint pénz- és időpocsékolás most már megengedhetetlen! Sok millió magyar ma, most, e pillanatban küzd a megélhetésért, a lakhatásért, hogy utcára ne kerüljön, a túlélésért, nem 70 évvel ezelőtt! Nem régen, nem a II. Világháborúban, hanem most! És a szegények közül csak aki vak vagy bolond, az aggódik az EU legdiktatórikusabb teljhatalmú miniszterelnöke, a közpénzen multimilliárdos oligarchagyár Orbán Viktor sérelmei miatt, és csak az félti a nyugattól annak hatalmát, mely elnöki hatalom már 5. éve teljhatalom, senki által nem veszélyeztetve!
 
 
Felhívás! Mindenkinek várjuk a szíves jelentkezését, aki kamera előtt vitázna arról - annak felvételeit vágatlanul publikáljuk -, miért kellene nekünk, civileknek (miközben mi is a csőd és a kilakoltatás szélén állunk) a saját utolsó fillérjeinket is - a rászorulók helyett - olyan zsidók és izraeliták, valamint rabbik történelmi sérelmeinek és jelenlegi jogainak ápolására költenünk, akik sosem szóltak értünk, amikor az orbáni rendőrök minket vittek - mert gyalázattal illettük a horogkeresztet és elutasítóan szóltunk a fasizmussal és a szélsőjobboldallal szemben -, akik minden üldözésünket eltitkolták, elhallgatták, akik sem maguk, sem gyermekeik, sem unokáik nem jöttek soha még csak a közelébe sem kilakoltatásoknak (kivéve, amikor kilakoltatókként, mint Debrecenben és másutt), devizahitelesekért kerekasztaloknak, otthonvédelmi konferenciáknak, közel másfélmillió eladósított magyar jogaiért rendezett összefogásoknak stb. A vitázni akarók jelentkezését a HírAréna telefonszámain vagy e-mailben várjuk.

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda