2020. 08. 04., Kedd
Domonkos,Dominika névnapja

Két órán át próbáltak kivégezni egy elítéltet az USÁ-ban, egy 1989-es kettős emberölésért - És egy halom Guantanamo

Két órán át próbáltak kivégezni egy elítéltet az USÁ-ban, egy 1989-es kettős emberölésért - És egy halom Guantanamo
2014-07-25
1989-ben barátnőjét és annak apját ölte meg Joseph Wood, akit - amerikai szokás szerint - most, évtizedekkel később végeztek ki. Addig halálzárkában volt és várta a kivégzését - szintén amerikai szokás szerint. Természetesen az amerikai rezsim politikusokat és milliárdosokat soha sem ítél el, nemhogy évtizedeken át halálzárkában tárolja őket, majd az évtizedekkel korábbi állítólagos emberölésekért végül - nézőközönség előtt - kivégezze. Mivel azonban civilről volt szó, ezért - az amerikai módszereknek megfelelően - előbb negyed évszázadon át halálsoron tárolták, majd kivégezték.
 
Cikk: Molnár F. Árpád

Joseph Wood méreginjekció általi, az amerikai kormányzati propaganda szerint teljesen fájdalommentes kivégzése már egy órája tartott, amikor az évtizedek óta halálsoron tárolt Wood ügyvédje kérte a kivégzés leállítását. Joseph Wood ügyvédje - mint arról a világsajtó beszámolt - elmondta, hogy védence zihálva kapkodta a levegőt, embertelen szenvedésnek volt kitéve, és ez sértette az alkotmányos jogait.

Egy újságíró, aki végignézte a kivégzést és akinek a szavai bejárták a világot, így nyilatkozott a kivégzésről:

- Idegtépő volt, mert abnormálisan tovább tartott, mint kellett volna. A pillantások az ügyészek és a tanúk között, mind-mind rettenetes feszültségről árulkodtak; szinte vágni lehetett a levegőt.

Ahogyan az Orbániáda Magyarországán lenni szokott, az amerikai rezsim emberei viszont rendben találták a dolgot. A kivégzést elrendelő, közpénzen dúsgazdag és a törvény által érinthetetlen arizonai kormányzó, Jon Brewer pl. azt mondta, hogy Joseph Wood törvényes módon halt meg, az orvosi jelentések alapján nem szenvedett.

Ahogyan Magyarországon, úgy az USÁ-ban is valószínű, hogy az úgynevezett szakértői jelentések akkor is az ellenkezőjét tartalmazzák a tényeknek, ha a valóságról filmfelvételek látnak napvilágot az Interneten, és az is magyarosan természetes, hogy a kivégzést elrendelő dúsgazdag oligarcha, a republikánus Jon Brewer arizonai kormányzó a legnagyobb rendben találja az állami döntésre született középkori és a bennszülött emberevőkhöz méltó barbár fasiszta eljárást.

Joseph Wood-ot két órán át gyilkolták, mire sikerült lemészárolni. Jogi értelemben persze nem gyilkosság történt, hiszen a gyilkosság attól lesz törvényes, hogy az állam legnagyobb hatalmú és a nép pénzén legjobban eltartott, egyúttal törvényileg érinthetetlenné tett vezetői utasítást adnak a gyilkosságra. Az emberölés akkor helyes és törvényes, ha azt közpénzen meggazdagodott oligarchák rendelik meg. Tanulhatunk tehát orbánizmust és simicska lajosizmust az Amerikai Egyesült Államoktól, amelyet már a dokumentumfilmekben sem neveznek a szabadság és a lehetőségek hazájának.

Persze, nem mindenhol dúl az amerikai demokráciamodell. Az Európai Unió - amelynek demokratikus sereghajtója Orbán Viktor országa - 2011-ben betiltotta a tiopentál-nátrium exportját, amely kulcselem a törvényessé nyilvánított ás a civil lakosság tömegei ellen megrendelt és elkövetett amerikai állami gyilkosságokban, az áldozatok altatási szakaszában. Az elmúlt évek során több gyógyszergyár is megtagadta a polgári lakosság tömegei ellen elkövetett amerikai állami gyilkosságokhoz használt tiopentál-nátrium és más gyilkossági adalékanyagok Amerikába szállítását, mégpedig etikai okokra hivatkozva illetve azért, mert tartanak a polgári lakosság és a jogvédők részéről foganatosított támadásoktól és ellenállástól, valamint a perektől és a jogi szankcióktól.

Az Amerikai Egyesült Államok vezetéséhez egyébként is közel áll a kínzás és a gyilkolás. Lengyelországot pl. tegnap, csütörtökön ítélte el az USÁ-hoz képest sokkal felsőbbrendű Európai Unióban található Emberi Jogok Európai Bírósága amiatt, hogy Lengyelország lehetővé tette az amerikai CIA-nek, hogy lengyel területre szállítsanak, ott fogva tartsanak és megkínozzanak két terrorizmussal gyanúsított személyt.

Mint az ma már dokumentumfilmekben is részletesen és világszerte ismert, a republikánus George W. Bush-féle háborús kormányzat idején nem csak felállították és betechnikázták Guantanamót (számos európai országban, így pl. kiemelten az Orbán Viktorral baráti Silvio Berlusconi által vezetett Olaszországban is guantanamós kínzókamrákat létrehozva), de kifejezetten vadásztak a semmiről sem tudó civilekre, hogy őket elrabolják, megkínozzák és meggyilkolják. A republikánus Bush-kormányzat ugyanis utasításba adta, hogy Guantanamó üres helyeit pl. az afgán polgári lakosság tagjaival töltsék fel. Ennek fejében a bűnözőknek és terroristáknak fejpénzt is fizettek.

Nevezetes eset pl. annak az afgán taxisofőrnek az esete, akit az említett célokból szállítottak Guantanamóra, majd megannyi kínzás után a kezeinél fogva (a republikánusok) felakasztották, majd pépesre verték a térdeit, hogy belehalt az amerikai republikánusok okozta sérülésekbe. Az orvosszakértők pedig - mint az arizonai Joseph Wood órákon át tartó kínzását és meggyilkolását követően - megállapították, hogy a taxisofőr természetes okokból halálozott el.

De bejárta a világot annak a guantanamón republikánus szolgálatot teljesítő terrorista nőnek (amerikai katonának) a neve és arca is, aki meztelenre vetkőztetett és a fejükre csuklyákat húzott, terrorizmussal vádolt foglyok előtt vigyorog, dicsőségesen fényképezkedve. Ezt a bűnöző és hazájára örök szégyen és károkozás nőt - miután a világ minden országában megbukott és negatív világrekorder lett - a republikánus Bush-kormányzat az egyik amerikai városban kiemelt tanítói és nevelői funkcióba helyezte.

Ehhez hasonló Európában sehol, kizárólag Orbániádában fordulhat elő. S hogy mennyivel lehet demokratikusabb az Obama-féle demokrata párti irányvonal, mindenképpen jelentős, hogy hírt nem hallottunk arról, hogy ezt a nőt, ha nem is likvidálták - mint az Amerikai Egyesült Államok hírének és nevének jóvátehetetlenül megrontóját és háborús bűnöst -, de legalább nyugdíjba küldték volna, eltakarítva a világ szeme elől.

Nem csodálkozhatunk azon, hogy az egyébként demokrata-párti Obama-kormány megengedi Orbán Viktornak, az Európai Unió demokratikus sereghajtójának, hogy az elnök diktátor (ez is friss hír) hamarosan az USÁ-ba utazzon. Az az Orbán Viktor, aki 2010-es regnálása óta 800 törvényt hozott a diktatúra kiépítésére, és aki - a példa kedvéért - a már egy évtizeddel ezelőtt is totálisan megbukott barátját, az APEH fideszesekre vonatkozó bűnügyi bizonyítékait eltakarító Simicska Lajost és érdekeltségeit, csak 2013-ban 485 milliárd forint európai uniós pénzzel és magyar közpénzzel fizette meg. Ahogyan ezt Lázár János kapcsán tette, vagy pl. Zombor Gábor, a kecskeméti, titkosszolgálati kórházigazgatóból lett polgármester esetében, akit további, iszonyú és jóvátehetetlen botrányokat okozó bűntetteiért országgyűlési képviselőnek pozícionált, majd egészségügyi államtitkári posztba rángatott, hiszen abszolút az ellenkezője mindannak, ami egészségügynek nevezhető. A hírhedt és közveszélyes bűnözők orbáni kiemelései is mutatják, hogy Orbán Viktor szélsőséges szociopátiával és skizoid, bűnöző alkatú pszichopátiával ragaszkodik ahhoz, hogy akik a leggyalázatosabb bűntettekbe a leginkább kimoshatatlanul belebuknak, azokat rögtön elkezdje felfelé buktatni. Ha a világszerte skizofréniával gyanúsított miniszterelnöknek, azaz Orbán Viktornak csak eme mániáját nézzük - ne is vegyük most hozzá ehhez a saját falujába épített futballstadiont és haverjai nyíltan az ország leggazdagabbjaivá tételét stb. -, ez is elég ahhoz, hogy felvessük, nem-e Orbán Viktor a mentálisan legsérültebb és legbetegebb miniszterelnök a világ összes miniszterelnöke, államelnöke és vezető politikusa közül.

Különösen sérelmesnek találhatjuk, hogy Orbán Viktor egyáltalán beutazhat az Egyesült Államokba, ha azt vesszük figyelembe, hogy egy hétköznapi állampolgárnak micsoda hosszas, legalább hónapokig tartó huzavona, hogy egyáltalán turistaként beteheti-e a lábát az USÁ-ba és várható, hogy aki az USÁ-ba akar menni turistaként, az végül nem fogja megkapni a vízumot. Ráadásul akik vízumért folyamodnak, olyan amerikai titkosszolgálati ellenőrzésen mennek keresztül, és ezt annyira áthatja és meghatározza a politika, amit egy hétköznapi ember el sem tud képzelni. E cikk írója pl. nem a Bush-féle, háborús bűnös republikánus, guantanamógyár politikát, hanem a demokrata párti, Obama-féle irányvonalat preferálja. Ennek ellenére nagyon meglepődnék azon, ha kérésemre amerikai vízumot kapnék, hiszen tapasztalataink szerint semmitől sem fél jobban a nyugat, mint a becsülettől és a tisztességtől és semmit nem szeret jobban a pénznél.

Azaz - ahogyan ezt az izraeli titkosszolgálat kapcsán, főleg külföldön töltött éveim során tapasztaltam -, akinek pénze van, annak a háttere sem nagyon számít, csak az, hogy fizessen. Izrael és a Moszad vonatkozásában ezt a lehető legközelebbről tapasztaltam meg, akár Magyarországon, akár más európai államokban kerültem kapcsolatba közvetlenül a céggel. Az izraeli kormány látható és nem publikus szerveinél mindig az volt a legfőbb kritérium, bármiről lett szó, hogy mennyi pénze van az illetőnek és mindig zéró jelentősége volt az emberi jogoknak és az emberéleteknek. (A mostani izraeli-palesztin konfliktus is ezt mutatja, amelyben a Euronews szerint is 718 a palesztin és 3 a civil izraeli halott. Eközben kb. minden 70 palesztinok elleni izraeli állami emberölésre jut egyetlen egy terrorista halott és az ENSZ tagországai is egyre nyíltabban az izraeli kormány vezetői által elkövetett elévülhetetlen, Emberiség elleni háborús bűnökről beszélnek.)

Ha körülnézünk, akkor azt találhatjuk, hogy ma pl. szinte az egyetlen jó dolog, ami Izrael kormányához és titkosszolgálataihoz köthető, az Magyarország jelenlegi izraeli nagykövete, Ilan Mor, aki érthetetlen módon - a mostani, a palesztin polgári lakosság elleni tömeggyilkos holokauszttól eltekintve - európai minőségről tesz tanúbizonyságot és láthatót szinte sosem hibázik. Ilan Mor távozásával szinte nem is maradna más érzékelhető, mint a Finkelstein-kreatúra, Orbán Viktor és testvérpártjának vezetője, Benjamin Netanjahu és közös tanácsadójuk, Arthur J. Finkelstein triójának, valamint Tamir Pardo Moszad-főnöknek a nép és a polgári lakosságok elleni gyűlölete és közös sátáni sötétsége. Az, amit Magyarországra borítottak.

Csillag Ösvény Jósda