2022. 12. 06., Kedd
Miklós névnapja

Kérdezünk, válaszolj Te is! (Nagy Sándor Naleksz - Molnár F. Árpád)

Kérdezünk, válaszolj Te is! (Nagy Sándor Naleksz - Molnár F. Árpád)
2021-06-07

Molnár F. Árpád és Nagy Sándor Naleksz érdekes műsora több tucat kérdéssel és válasszal.

Műsor:
- Nagy Sándor "Naleksz" (a Hírháttér Multimédia munkatársa, a HírAréna Online tudósítója, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület alapító tagja)
- Molnár F. Árpád (a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke)

Executive Producer:
Domján Tibor
(a HírAréna Online lapigazgatója)

 

2:10 Hajrá Fradi, hajrá Magyarország vagy hajrá Barcelona?
4:43 Végleg el kell hagynod Európát. Melyik kontinenst választod?
6:23 Mire használhatók az új stadionok?
8:00 Világvége van, kihalt az Emberiség. A családod életben maradt. Az űrbe vagy a föld alá költözöl?
9:47 Melyik lennél inkább? Bíróságon főbíró vagy kórházban vezető, elismert főorvos? Mennyiért lehet megvesztegetni?
12:37 A Marsra utazol, oda-vissza. Az út 1 évig tart. Egész végig egy helyiségben kell lenned valakivel. Kit választasz? Friderikusz Sándor, Juszt László vagy Németh Sándor, a Hit Gyülekezete elnöke? Hogy szexelnek az eszkimók?
20:22 Mikor voltál legboldogabb az életedben? Kádár János, Horn Gyula, Orbán Viktor vagy Gyurcsány Ferenc leváltásakor?
25:31 Melyik pártot vagy embert választanád miniszterelnöknek? És Molnár F. Árpád vagy Nagy Sándor Naleksz miniszterelnökként? A legrosszabb amerikai elnökök.
32:17 Bevásárolnál-e egy jó nagy Ikeás szivárvány szatyorral? Jó reklám melegnek lenni?
35:09 Melyiket választanád? A koronavírus fertőzést vagy az oltást? És Ebola vagy pestis járvány (Bubópestis) esetén?
40:04 Mikor érjük utol Ausztriát? Jobb Nyugat-Európában? Kiss Endre Farkas (SoDI).
42:27 Öt évig csak egyféle ételt ehetsz. Túróscsusza, pacalpörkölt vagy pizza?
44:47 Magyarország a top 3-ban van a világon abban, hogy sosem hajlandó csatlakozni a világ országaihoz, amikor Izraelt a világ kormányai elítélik.
48:32 Egy lakatlan szigetre vetődsz, ahol 5 évig kell élned. Egyetlen partner kerül melléd: kereszteny buddhista, muszlim vagy ateista legyen? Ki milyen szexpartner?
53:52 Voltak-e életedben szuicid gondolataid és ha igen, miért?
57:18 Melyikért halnál meg leginkább: Isten, haza, világbéke?
58:24 Hány százalék, hogy lapos a Föld? És másképp lapos?
1:01:59 Kivel találkoznál leginkább: Joe Biden, Kim Jong Un, Orbán Viktor, Angela Merkel? Életcél Észak-Koreában, céltalanság disszidensként.
1:05:22 Mikor néztél filmet DVD-n legutoljára?
1:07:03 Muszáj valakit megölnöd állami gyilkosság útján (állami megbízásból). Melyik országért tennéd meg leginkább: Magyarország, USA, Észak-Korea, Oroszország, Németország, Kína? Orbán szélsőjobboldali? Ki jobb: Orbán vagy Kádár?
1:13:40 Egy szigeten kell lenned. Te választhatod meg a lakosságot. Milyen származásúak és egyéb paraméterűek legyenek?
1:16:17 Egyedül vagy pedig a családoddal egy tanyán kell élned, 30 éven át. Melyik állat az, amelyik a leginkább legyen? Kutya, macska, ló, papagáj vagy más?

Élő adás egy csatornára:

 

További helyre is feltöltve:

 

 

Élőben egy másik csatornára:

 

 

 

 

 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az arab is, akivel üzletelt. A bűnügyi leleplezéseknek és a további intézkedéseinknek nincs vége. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha ebbéli tevékenységünket hajlandók vagyunk újraindítani: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki komoly bajban van, avagy bűncselekményekről vagy állami szervekről stb. információi vannak: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda