2023. 09. 25., Hétfő
Eufrozina,Kende névnapja

Karikó ügynök-ügye, Kövér-Jakab 10 millió, Várkonyi-Mészáros szerelem, Deviza, Covid (Dr. Szepesházi bíró, Molnár F. Árpád)

Karikó ügynök-ügye, Kövér-Jakab 10 millió, Várkonyi-Mészáros szerelem, Deviza, Covid (Dr. Szepesházi bíró, Molnár F. Árpád)
2021-06-09

Az ország legfőbb devizahiteles ügyvédjének, korábbi politikai üldözött bírónak, Dr. Szepesházi Péternek tett fel kérdéseket Molnár F. Árpád médiaalapító, jogvédő egyesületi elnök.

Interjú és Beszélgetés:
- Dr. Szepesházi Péter (korábban politikai üldözött bíró, majd az ország egyik legfőbb devizahiteles ügyvédje)
- Molnár F. Árpád (a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke)

Executive Producer:
Domján Tibor
(a HírAréna Online lapigazgatója)

 

Tartalom:
0:00 Bevezetés
1:54 Karikó Katalin ügynök; hogy ítéljük meg a dolgot?
11:41 A Jakab Pétert "büdös bunkó"-nak nevező és meglökő Kövér László 10 millió forintra büntette Jakab Pétert, aki felszólalásában "ficsúr" szóval illette a Fideszt és Kövér Lászlót.
17:23 Tényleg szereti Mészáros Lőrincet Várkonyi Andrea? 25:42 Nézői kommentekre Karikó Katalin és az ügynökügyek kapcsán.
31:19 A devizahitel és a devizahitelesek helyzete. Javul a helyzet? Sikerek a devizaperekben. Mennyire független a Kúria vezetése és a Kúria bírái. Dr. Ravasz László ügyvédről.
43:06 Ki számolná fel választási győzelme esetén leginkább a devizahitel tömegkatasztrófát? További elemzések a miniszterelnök-jelöltekről: Orbán Viktor (Fidesz), Karácsony Gergely (MSZP, PM), Jakab Péter (Jobbik), Márki-Zay Péter, Dobrev Klára (DK), Pálinkás József (Új Világ Néppárt), Fekete-Győr András (Momentum). Néhány szó Vona Gáborról stb. is.

 

Élő adás egy csatornára:

 

Feltöltve pl. ide is:

 

 

 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az arab is, akivel üzletelt. A bűnügyi leleplezéseknek és a további intézkedéseinknek nincs vége. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki komoly bajban van, avagy bűncselekményekről vagy állami szervekről stb. információi vannak: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda