2021. 04. 13., Kedd
Ida névnapja

Karanténjukat kilakoltatásért eliminálta a tiszti főorvos! Bűnszervezeti bűnügyek? Feljelentés! (Darab Ferenc - Molnár F. Árpád)

Karanténjukat kilakoltatásért eliminálta a tiszti főorvos! Bűnszervezeti bűnügyek? Feljelentés! (Darab Ferenc - Molnár F. Árpád)
2020-12-10

A túlélésért Angliába dolgozni járó 62 és 66 éves magyar pár kilakoltatása érdekében a bűnszervezeti összefonódás is felmerül, nem csak a lefizetések. Hány ember került megvesztegetésre a nyugdíjas korú házaspár utcára dobása érdekében? Beszélgetés az áldozat Darab Ferenccel.

Karanténjukat, hogy kilakoltathassák őket, a tiszti főorvos megszüntette! Hány ember került megvesztegetésre a nyugdíjas korú házaspár utcára dobása érdekében?

Valódi bűnügyi thrillernek tűnik, amiben a rendőrség, a végrehajtó és a megyei tiszti főorvos egyaránt valaki vagy valakik akaratát végrehajtva köztörvényes és hatóságilag üldözendő módon jártak el a 69 és 62 éves, Angliába dolgozni járó házaspár kilakoltatása érdekében.

Jogvédő Egyesületünk ismeretlen tettes/tettesek elleni büntető feljelentésében Kovács István végrehajtótól kezdve, rendőrökön át, dr. Matyi Mariannáig, a Miskolci Járási Hivatal Népegészségügyi Osztályának vezetőjéig, megyei tisztifőorvosig bezárólag jó pár esetben alapos gyanú mutatkozik a szándékos bűncselekmények elkövetéséig. Első ránézésre a végrehajtást kérő Orosz Norbert állhat a háttérben, aki akárhogy is, agresszív és gyakorló bűnözőnek tűnik.

 

Nyilatkozik:
Darab Ferenc

Executive Producer:
Domján Tibor

Élő műsor:
Molnár F. Árpád (a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke)

Élő adás egy csatornára:

 

 

Élő adás egy másik csatornára is:

 

Feltöltöttük a BitChute videomegosztó oldalra is:
A Facebook és a YouTube egész világ elleni betiltásai miatt
nézze meg és regisztráljon is a BitChute videomegosztó oldalon:

 

 

 

 

 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az arab is, akivel üzletelt. A bűnügyi leleplezéseknek és a további intézkedéseinknek nincs vége. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha ebbéli tevékenységünket hajlandók vagyunk újraindítani: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki komoly bajban van, avagy bűncselekményekről vagy állami szervekről stb. információi vannak: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda