2019. 08. 24., Szombat
Bertalan névnapja

Juhász Péter: Nem tervezek öngyilkosságot

Juhász Péter: Nem tervezek öngyilkosságot
2015-02-08
Simicska Lajos, utóbbi napokban tett kijelentései közül nem az a mérvadó, hogy Orbánt, vagy bármelyik sameszát hímivarsejtnek becézi, hanem a magától értetődő politikai gyilkosságra való utalás, amit aztán a legtöbb média igyekezett gecibe folytani, mert az jobban illik a címlapjukhoz, ahogy korábban, szinte az összes Charlie volt egy darabig. 
 
Juhász Péter azonban észrevette a rést a pajzson és posztolta is Facebook oldalán a kövekezőket:

 Domján Tibor, Budapest
 
 
Nem tervezek öngyilkosságot.

Ha visszanézitek a Facebook oldalamon a hozzászólásokat, az elmúlt időben rendszeresen jelzik emberek, hogy féltenek, "mert ezek mindenre képesek".
Bevallom, félvállról veszem mind a fenyegetéseket, mind az ilyen jószándékú figyelmeztetéseket, mert nem vagyok hajlandó félelemben élni.

Ugyanakkor elgondolkodtató, hogy Simicska azt feltételezi korábbi barátairól, hogy akár ki is nyírhatják. Ő ugyanis belelát az Orbán-rendszer működésébe, tisztában van azzal, milyen eszközöket használnak hatalmuk megtartása érdekében Orbán és emberei. Ha ő ezt feltételezi, azt is gondolhatom, van némi alapja.

Ez alapján lehet, hogy Szebellédi István nem öngyilkos lett, hanem csak útban volt valakiknek? Ő volt annak a CC Audit nevű cégnek a tulajdonosa, amelyik a belvárosi ingatlaneladásokhoz előállította a "szakértői véleményeket". 

Komolyan kell vennünk annak lehetőségét, hogy Váradi András barátomat nem véletlenül ütötték el a választások előtt egy nappal Felcsút közelében?

Elképzelhető, hogy Komáromi Andrást, a Welt 2000 Kft tulajdonosát is megölték, mert nem akarta eladni a cégét Lázár János és a kormányzat törekvései ellenére?

Lehet, hogy Welsz Tamás nem maga vette a szájába a mérget a rendőrautóban?

Az Orbán-bányák ügyeit firtató Vancsik Zoltán sem balesetet szenvedett, hanem letolták az útról?

Ezekre gondol Simicska Lajos? 

Vagy mi alapján feltételezi, hogy akár meg is ölhetik?

Én mindenesetre - köszönöm szépen -, jó lelkiállapotban vagyok. Boldog családi életet élek, és örömöt okoz a munkám, mert meggyőződésem, hogy hasznos a közösségnek, amiben élek.

Tehát nem tervezek öngyilkosságot. 

Erősen van rögzítve a rács az erkélyemen, és nem hajolgatok ki feleslegesen. Óvatosan vezetek, mindig körülnézek, mielőtt az úttestre lépek. Nem fogyasztok semmilyen kábítószert, amit túladagolhatnék, és nincs fegyverem, ami véletlenül elsülhetne.

Gondoltam jobb, ha tudjátok.
 

Csillag Ösvény Jósda