2023. 09. 25., Hétfő
Eufrozina,Kende névnapja

Juhász Csaba: Renault Clio R3-al a Mikulás Rallyn

Juhász Csaba: Renault Clio R3-al a Mikulás Rallyn
2015-12-03
A hétvégén egy Renault Clio R3-as versenyautóval fogsz rajthoz állni a Mikulás Rallyn, ami murva verseny.
 
A 2B Rally bocsátja rendelkezésedre ezt a járművet, ők is fogják szervizelni a teszten és a versenyen is?
- Igen, ez egy komplett szolgáltatás. Úgy gondolom, hogy ez csak így működhet jól. Ez egy profi csapat, egy profi autóval.
 
- Hajósi Miklós -
www.hajoka.hu

Juhász Csaba - Juhász Zsolt
Crash-Men Team - Renault Clio R3
Mikulás Rally 2015.12.05-06.
 
 
Ha már beszéltünk a tesztről mit is szeretnél elérni vele?
- Szeretnénk a teszten egy kicsit bemelegedni a versenyre. 2009-ben mentem utoljára murván, ráadásul sosem mentem még ilyen autóval. Így hát bőven rám fér a gyakorlás.
 
Séta kocsikázást szeretnétek vele, vagy azért néha meghúzgálod majd a kéziféket is?
- Szeretnék majd egyre gyorsabban menni az autóval, próbálnám megismerni az autó határait. A kézifék használata nálam alapvető dolog, anélkül nem is rally, a rally.
 
Honnan jött a gondolat, hogy egy Renault Clio R3-vel indulj ezen a versenyen?
- Ezzel a Clio R3-as kocsival hosszú távú terveink vannak. Ez most egy 70 km-es teszt lesz, ami a jövő évre nézve nagyon hasznos lehet.
 
Mi a célotok ezen Mikulás Rallyn?
-  Az hogy minél jobban kiismerjük az autó viselkedését és a gumikat is, amikkel jövőre menni fogunk. Lehet, hogy kipróbálunk majd több beállítást is. Ezt a versenyt egyértelműen erre szánjuk. Az autót egy széria motorral hozza a 2Brally csapat, mivel most nem az eredmény fontos, hanem az autó tesztelése. 
 
Köszönjük Partnereink segítségét!
www.infovaros.hu, Kelet-Atlasz Kft., Aqua General, H.B.c.e., Komplex-D, Unilub,  Vozik Balázs egyéni vállalkozó, Phobex Kft., Alföld Europa, Öko Transz, Bója Teherfuvarozás, Gobaldaru.hu, Naturgoldfarms, Eastjob, Olvisz kft, Diák meló, Dr. Lan Kft., Glasstone Kft., Szamsped Kft., Lanexpert Kft., Magyar Ipar Kft., Termix Bt., Akku-System.hu, Dexter Transz Kft., H-Euro Konzult Bau Kft., D.D.Z. Med Kft., Kóródi Tamás E.V., Interagrowashker Kft., Vivifier.hu, Hernád-Fólia Kft., Mihidra Kft., VargartradeFerr Kft. Black-Pointlogo, Bionly Kft., Dr.Mohácsi Ildikó, Natur-GoldFarms, Tiszaújváros  Transz, Baromfi Transz, Assit-Trend, Viveszt-Med Bt., ML-Log Kft., Baromfiudvar 2000 Kft., Product-Price Kft., Zsomár-Ker Kft., R-Pex 2000 Kft., Kartel 97 Bt., www.bblogistic.eu, AutóM3, Total Wagon Management Kft., Hard Trans Kft.,  Márkó ABC, Fest-Group Kft., TT SPED Kft., Munkaközvetítés Nagy Ferenc E.V. www.phobextools.com,  P.O.P. Kft., Magyar Mélyépítő.

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda