2021. 01. 28., Csütörtök
Karola,Károly névnapja

Jobbikos lapok és nácik hurráznak az orosz női együttes, a Pussy Riot tegnapi megtámadására (Videóval!)

Jobbikos lapok és nácik hurráznak az orosz női együttes, a Pussy Riot tegnapi megtámadására (Videóval!)
2014-03-07
Magyarországon 8 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, amit azok az oroszok követtek el a Putyin ellen tiltakozó nőegyüttes két tagja ellen, amely támadó oroszok bűntetteit a Jobbik szócsöve, a kuruc.info és további, a Jobbik képviselőivel összenőtt náci szennylapok és magukat jobbikosnak valló, köztük hírhedt nácik éljenzik és tobzódnak, további és súlyosabb bűntettek elkövetésére buzdítva.

A Pussy Riot egy kizárólag nőkből álló orosz punkzenekar, akik a putyini posztsztálinista és vadkapitalista, a legszélsőségesebb oligarchikus maffiabűnözés ellen táncokkal és dalokkal tiltakoznak, Vlagyimir Putyin és az ukrán lakosságot is halomra lövető, a Vona Gábor-féle Jobbikhoz tartozó és azzal szimpatizáns magyarországi fasiszták gyakran teljesen nyíltan tömeggyilkos gyűlöletére.

A világsajtóból is közismert női zenekar tagjai Nyizsnyij Novgorod (Nizhny Novgorod) városában, ezúttal egy McDonalds-ben üldögéltek, amikor (03.06-án, mint egy sátáni 666-os akció) megtámadták őket: a Jobbikos Novák Előd nevével is halmozottan fémjelzett, minden magyarok legmocskosabb stílusú barbár náci szennylapja, a kuruc.info és közismert magyarországi nácik és szociopaták nagy örömére. A két megtámadott nő arca és szeme is megsérült. A Pussy Riot nevű nőegyüttes azért jött a városba, hogy megvizsgálja több, politikai okokból bebörtönzött nő és férfi emberi jogainak helyzetét. A Jobbikot éltető magyarországi szennylapok és nácik büszkén ismételgetik a nőkre támadt orosz színvonaltársaik szellemi, kulturális és emberjogi produktumát és érveit, miszerint - idézve - : "büdös szukák, büdös, piszkos kurvák, minek jöttetek ide, takarodjatok Amerikába, takarodjatok innen!"

Bevalljuk, mi sem gyakran találkozunk Vona Gábor néplövető és tömeggyilkosságokat követelő hívei közül olyanokkal, akik ennél színvonalasabban volnának képesek kifejteni pszichiátriai szempontból is halmozottan terhelt mentális defektusaikat konstatáló beteg nézeteiket. Pl. az ukrán lakosság orosz és ukrán oligarchák általi elnyomása, a nép függetlenségi vágyának tömeggyilkosságokkal és katonai, elévülhetetlen háborús bűntettekkel vérbe fojtása indoklása kapcsán a legszínvonalasabb privát, írásos üzenetek közé pl. a következő tartozott (a teljes művet idézzük): "KEZELTESD MAGAD TE ANTIFASISZTA GÖRÉNY! HAIL HUNGARY&HEIL HITLER!"

A műremekhez mellékelten pedig egy négy képből álló montázs látható. Az egyik fotó Holocaust-tagadó, a másik a fasiszta Holocaustot horogkeresztekkel dicsőítő (ez a kettő majdnem minden magyar náciban együttesen van jelen, ami legkevesebb, hogy skizoid personopathiára utal), a harmadik kép egy cigánygyalázó montázs, a negyediken pedig egy kopasz náci látható, aki élesen fenyeget egy autóbuszon, lehajtott fejjel, alázatosan álldogáló afrikai, színes bőrű nőt, miközben a fasiszta fölé tornyosul.

Itt pedig láthatják a Jobbik egyik legismertebb országgyűlési képviselője által létrehozott, mindmáig a Jobbikkal abszolút szervesen összenőtt kuruc.info által is büszkén linkelt videót arról, milyen nagyszerű és dicsőséges putyini és genetikailag fajtisztított keresztény-magyar dolog, amikor két békésen üldögélő nőre legalább dupla annyi fasiszta férfi támad. Érdekes egyébként a női passzivitás is, amivel a pszichiátriai diagnosztikai szempontból egyébként azonnal láthatóan minimum dekompenzált és súlyosan pszichopata oroszok támadását a felvételen látható hölgyek kezelik. Pszichiátriai szempontból pedig messze a kiemelendők közé tartozik, hogy a Jobbikos szennylapgyár és a Jobbik szélsőségesei abban is a dekompenzált és szélsőségesen kritikátlan pszichopaták tüneteit halmozzák, hogy olyan antiszociális és gaztettekkel kérkednek, amiket egy egészségesebb ember szégyell és amelyekről egy normálisabb elme azonnal tudja, hogy rejteni kénytelen a világ elől, hiszen az menthetetlen, kimagyarázhatatlan és a civilizált Emberiség részéről elfogadhatatlan:
 
 
A putyinisták és a velük egyként mozgó magyarországi szélsőségesek és nácik egyébként olyan gyáva és undorító tettet éltetnek, amit Magyarországon egyszerre - a becsületsértést és a rágalmazást ide sem véve - három törvény is büntet. A nyilvános botrányokozással a Jobbik szennylapjai és nácijai által dicsőített undorító és gyomorforgató tett egyrészt Garázdaságnak minősül (Btk. 339. § (2) a)), amiért Magyarországon 3 évig terjedő szabadságvesztés jár, továbbá Testi sértésnek minősül (Btk. 164. §), amiért ma már szintén nem ítélhető pénzbírság vagy közmunka, hanem azonnal és minimum 2 évig terjedő szabadságvesztés(!), valamint egy új, áldásos, a civilizált viselkedésre elrettentő módon kényszerítő törvény értelmében Közösség tagja elleni erőszak bűntettének minősül (Btk. 216. § (3)), ami - tekintettel a csoportos elkövetésre - 2-től 8 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő!

Nyilvánvaló, hogy olyan országban, ahol országgyűlési párt tagjai és azok teljes szennylapgyára, valamint híveik nem csak a nőveréseket imádják és arra uszítanak, de időnként burkoltabban, máskor teljesen nyíltan uszítanak pl. keleti szomszédunk, Ukrajna polgári lakosságának tömeges lemészárlására és a II. Világháború polgári lakosság elleni vérengzéseit idéző fasiszta tömeggyilkosságokra, ott fölöttébb szükséges a civilizált viselkedést súlyos büntetőjogi szankciók kilátásba helyezésével megkövetelni! Olyan országban, ahol a lakosság felsőrendűbb, mint a magyar, nem szükségesek ilyen törvények. De egy ennyire banditalizálódó keleti, félázsiai állam esetében, amilyen a magyar, nagyon is szükséges a súlyos börtönbüntetésekkel fenyegetés. Hiszen Magyarországon a népek elleni, legutóbb az ukrán polgári lakosság elleni tömeggyilkosságokat a Jobbik hívei és annak nácijai - teleszemetelve az Internetet, hogy gyakran más szinte nem is hallatszik - azzal indokolják, hogy az ő jobbikos-keresztény-magyar nézeteikkel nem egyezik, hogy az ukrán nép békésen tüntet az ázsiai oligarchabűnözés, nyomor és despotizmus ellen, ezért demokrácia-, függetlenségi és szabadságtörekvésüket fegyveres orosz terrorizmussal és Emberiség elleni elévülhetetlen bűntettekkel kell vérbe fojtani. Egész egyszerűen Magyarország biztonsága, továbbá nemzetbiztonsága és belső rendje érdekében vált szükségessé súlyos börtönbüntetésekkel szankcionálni a barbár, hordaszintű csőcselék-bűntetteket, amiket egyébként ma lényegében kizárólag a Jobbik Magyarországért Mozgalom nevű szélsőséges és megvallottan antidemokratikus párt emberei, szennylapgyára és hívei éltetnek és követelnek.

Tehát érdekes jobbikos motívum az is, hogy akik a velük nem egy véleményen lévő nők utcai megtámadását, összeverését és bebörtönzését hallatlan nagy boldogsággal ünneplik és uszítanak az ennél sokkal súlyosabb megtorlásokra, ugyanakkor magától értetődő jobbikos, gyakran korlátlanul magyarnak jellemzett személyiségvonással (majdnem genetikai jellemzőt írtam) folyamatosan uszítanak Ukrajna orosz katonai megszállására és az orosz megszállással egyet nem értő, Ukrajna függetlensége és szabadsága mellett álló ukránok és ukrajnai magyarok agyonverésére, rendőrségi és katonai sortüzek általi kivégzésére, helyenként orosz tankokkal való Tienanmen-tér-típusú lánctalpas eltiprására.

Hogy mennyire retardáltnak kell lenni ahhoz, hogy ilyesfajta súlyosan civilizálatlan és a demokráciát, valamint az emberi jogokat lábbal tipró sötét tettekhez gratulálni lehessen, mutatja az is, hogy ha a szociopata magyar nácik szavának engedne a hozzájuk képest nagyságrendekkel felvilágosultabb és értelmesebb Fidesz-kormány, akkor az intolerancia nevében - náci igény szerint - törvényt hoznának a véleménykülönbségek nácik által kívánt mértékű üldözésére és betiltására és brutális eszközökkel történő felszámolására, amelynek először is ők, a Jobbik és nőverető, ukránlövető fasiszta híveik válhatnának legfőbb áldozatává. Hiszen náci és gyűlölködő, "korlátlanul" barbár és civilizálatlan szennylapjaikat és tüntetéseiket máris erőszakos és brutális eszközökkel kellene betiltani, őket pedig börtönbe vetni súlyosan beteg, halmozottan szociopata nézeteikért, ha pl. az utcán megnyikkannak.

Nagyon-nagyon fontos - és aki ért némiképp' a pszichiátriához, azonnal átlátja ezt -, hogy ez a nőverő, ukránlövető, bajaink forrása a gonosz zsidóság címzetű szélsőségesség diagnosztikai szempontból ontja a pszichopátia tényállását éppen úgy, mint a paranoia, a paranoid pszichopátia, a bűnöző alkatú pszichopátia, a szociopátia, a skizoid személyiségzavar, a kritikátlan, antiszociális és a (bevallott) morbustudat hiányával terhelt személyiségevidenciát, sok esetben pedig a skizofrénia elmebetegség elkerülhetetlen deklarációját.
 
Cikk: Molnár F. Árpád

Csillag Ösvény Jósda