2019. 08. 18., Vasárnap
Ilona névnapja

Jó hír a liberálisoknak: az USÁ-ban már csak 49 százalék a fehér születés

Jó hír a liberálisoknak: az USÁ-ban már csak 49 százalék a fehér születés
2016-02-01
Nógrádi György: - Tavaly volt először az USÁ-ban, hogy az újszülött gyerekek 49 %-a fehér. Mondom magyarul: 51 % színes bőrű.

Villámcikk: Molnár F. Árpád
 
A liberálisok tulajdonképpen Gospel-jét (azt jelenti: Örömhír) a balatoni Öböl TV sugározta, mivel bemutatta Nógrádi György előadását, aki legalább fél Európa legragyogóbb biztonságpolitikai szakértője. Mint azt a politikában és a titkosszolgálatok részéről világszerte ismert professzor előadása egyik percében elmondta:

- Tavaly volt először az USÁ-ban, hogy az újszülött gyerekek 49 %-a fehér. Mondom magyarul: 51 % színes bőrű.

Végre! Hú, de kellett! - rikkanthatunk liberális kereszténymámorban, a WC-ből kijövet, már ha liberálisokként még felismerjük a fehér ember találmányát, a WC-t.

Nógrádi György professzor közölte:

- Új amerikai vezetés lesz.

Éppen itt az ideje, hogy a szaporodásra igen képtelenné vált fehér ember eltüntetése után továbblépve pl. az iszlám átvegye a helyet az USÁ-ban is, hogy végre - mint a Skynet a "Terminator" című filmben - atomháború útján, valamint bakteriológiai, vegyi és elektromágneses fegyvereinkkel leszámolhassunk végre az itteni ellenségeinkkel is, azaz Oroszországgal és Európa országaival! Hogy végre megsemmisíthessük a hitetlen Európát! - kiálthatjuk liberálnáci lovainkra pattanva és végignyargalva a Földgolyón, végigröhögve a bambán és buta fejjel bámuló, elhülyített és szellemileg retardálttá alacsonyított hibbant lakosságot.

De az USA jelenlegi statisztikáit látva rögtön ujjonghatunk, Gyurcsány Ferenc önkatasztrófát előünneplő szavait idézve, miszerint "Megcsináltuk!", és akik kellő globalizációs multikulturális eszmékkel és téveszmékkel rendelkeznek, máris vastapssal követelhetik, hogy minden európai országba vásároljon az Amerikai Egyesült Államok és az arab világ egy-egy Angela Merkelt, hogy végre minden európai vezető egyhangúan ismételje a megváltó rigmust: KORLÁTLANUL JÖJJENEK ÉS ÖMÖLJENEK, Ó, DE ÖMÖLJENEK A SIVATAGI MIGRÁNSOK EURÓPÁBA!

Liberalizmusunk és a világ multikulturális rendszerének - legalábbis a fehérek és a kereszténység, valamint a demokrácia eltörlésének - azért is lenne meghatározóan hasznos ennek a stratégiai koncepciónak a realitásban fixálása, mert a sivatagi migráns népek a tetejébe sokszor akkora szaporulattal rendelkeznek egységnyi idő alatt, mint a fehér európai lakosság. Márpedig nem valódi liberális az, hanem csak fasiszta és náci, aki nem akarja Európa fehér lakosságát, demokráciáját és a kereszténységet végképp eltörölni.

A zsidókkal együtt. Helyesebben iszlám multikultink őket fogja kivégezni először.

Ámen.
Tereskova: Dinnye Magyarország
 
 
 
 

Csillag Ösvény Jósda