2019. 07. 22., Hétfő
Magdolna névnapja

Izrael Titkos Tervei Magyarországgal, és Megtorlásokat Provokáló Kilakoltatások!

Izrael Titkos Tervei Magyarországgal, és Megtorlásokat Provokáló Kilakoltatások!
2018-08-06

Mindenkit felzaklató filmünk valódi titkokkal, plusz síró és megtorlást emlegető kilakoltatás előtt asszonnyal, további kilakoltatni akarttal, plusz a leghíresebb jogvédők és harci modellek közül Molnár F. Árpáddal, Dr. Polgár Zoltánnal és Balog Istvánnal. Megrázó filmünk jelenünk áldemokratikus amerikai-izraeli-magyar borzalmának mindenütt elhallgatott titkaival és népirtó mindennapjaival.

Hazafiak, akiktől az USA és Izrael retteg, és sátáni gonoszság által hajtva egyszerre titkolja el őket minden vonalon, ahol csak lehetséges, és egyszerre tiltja be és üldözi őket, ahol csak tudja. Mert puszta létük is fenyegeti azt a történelmien sötét, velejéig romlott és gonosz, irtózatosan népgyűlölő rosszindulatú rezsimet, amit Netanjahu és Orbán Viktor ördögi összefogása, és a mögöttük álló, minden bűnt elnyelő, gyártó és megtámogató háborús csahos kutya, Donald Trump és sötét titkosszolgálati bandája alkot.

FIGYELEM! Az USA a film megjelenését követően, nagyjából 24 órán belül betiltotta a Magyarország nemzetbiztonságára életbevágó tartalmú magyar dokumentumfilmet! Ezért válaszul feltöltöttük pl. ide (klikk!), plusz feltöltésre kerül az Indára is, plusz fizető szerződést kötünk a Vimeóval, és azt követően oda is nagy felbontású HD szuperfilmként töltjük fel, további, az USA és Izrael részéről betiltott dokumentumfilmekkel, plusz Molnár F. Árpád tüntetést jelentett be a magyar rendőrségen szombatra, 16 órától az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége elé, ahol - ha pedig ott nem engedékyezik, akkor további megtorló válaszintézkedésekkel egyetemben másutt - élő műsorban, már az első 24 órában legalább 20-szor annyian fogják megtudni, mit tervezett Izrael és Benjamin Netanyahu izraeli miniszterelnök Magyarország népe ellen és Magyarország demokratikus rendszerének felszámolására és megsemmisítésére, továbbá végtelenített alkalommal fogjuk ismételni a betiltott filmben elhangzott, Izrael számára államtitkokat, amiket Magyarország népe és demokratikus rendszere ellen terveztek, továbbá a síró asszony, Majzer Ildikó és Hering Vilmos, akiket jövő héten tervez kilakoltatni a Likud-Fidesz-maffia, nemzeti hősök lesznek, és örökre ismételgetni fogjuk, hogy betiltotta őket Donald Trump és Benjamin Netanjahu egypárti diktatorikus népirtó és népgyűlölő gyűlöletbandája.

Mert amit a Trump-Netanyahu népirtó gyűlöletbanda betilt, azt sok százszoros embertömegnek juttatjuk el, és soha nem felejtjük el az üldözötteket és a halottak tengerét, akiket Dobald Trump és Benjamin Netanjahu emberiséggyűlölő sátáni gonoszsága ítélt tömeges halálra.

(A fenti, piros betűvel szedett rész utólagos hozzáfűzés, 2018. augusztus 07. napján, 21 óra után.)

Izrael Titkos Tervei Magyarországgal, és Megtorlásokat Provokáló Kilakoltatások!

Ha bajban van, ha információval szolgálna, ha segítene: Tel.: +36/30/919-6386.

Szólnak:
Molnár F. Árpád "ÉLI" (az USA által tömegével betiltott, világszerte ismert, amerikai hírszerző jelentések kapcsán a WikiLeaks-be is bekerült politikai üldözött tényfeltáró újságíró, dokumentumfilmes, médiaalapító)
Dr. Polgár Zoltán (az USA által halmozottan betiltott közéleti személy, Magyarország egyik legnépszerűbb jogásza, halhatatlanná vált nemzeti hős, a Kék Taláros Testület alapítóinak egyike)
Balog István (az USA által halmozottan betiltott emberjogvédő, a Svédországban bejegyzett Jogállamért Egyesület elnöke, a Koppány Csoport volt alelnöke, a devizahiteleseket védő szervezetek neves alakja, számos és nagyszabású tüntetés legfőbb szervezője, a Kék Taláros Testület 7 alapítójának egyike, Magyarország egyik legnagyobb hatású jogvédője és polgárjogi aktivistája)
Majzer Mihályné Ildikó (a népirtó militáns nyugat által kilakoltatásra és teljes vagyonelkobzásra ítélt ártatlan állampolgár, a népirtó imperialista multinacionális burzsuj bankár és politikai söpredék politikai-gazdasági üldözöttje)
Hering Vilmos (a népirtó militáns nyugat által kilakoltatásra és teljes vagyonelkobzásra ítélt ártatlan állampolgár, a népirtó imperialista multinacionális burzsuj bankár és politikai söpredék politikai-gazdasági üldözöttje)

Operatőr:
Molnár F. Árpád "ÉLI"

Executive Producers:
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor

Emma Paradigma

A HÍRHÁTTÉR 3D-Animációi:
Sid Modwooder

A Bejátszott Filmek:
1. Kilakoltatás! Fidesz: Nem a pénze, a lakása kell! Letartóztatni a Molnár F. Árpádot!
2. FOR N.A. '72 And Superior Delta Code
3. Búza utca Super 8 (Kilakoltatási és amerofasiszta maffiabotrányok a Mennynek és Pokolnak)

Zeneszerzők:
Doug Maxwell/Media Right Productions
Aakash Gandhi
Wayne Jones
Biz Baz Studio

A filmben érintett személyek (ABC-sorrendben):
Almási Mária
(Orbán Viktor közpénz-bandája által 68 ezer Ft tartozás címén kilakoltatott idős és beteg asszony; a kilakoltatásról készített dokumentumfilmet az USA és Izrael üldözi, a film címe: "Kilakoltatás! Fidesz: Nem a pénze, a lakása kell! Letartóztatni a Molnár F. Árpádot!")
Julian Assange (a világtörténelem egyik legfőbb vagy legfőbb tényfeltárója; a világ minden népének és nemzetének végzett életvédelmi munkássága miatt az USA rezsimje meg akarja gyilkolni)
Balogh Béla (az otthonvédő Koppány Csoport örökös elnöke, halhatatlan nemzeti hős, minden magyar idők legnagyobb hatású otthonvédő szervezetének vezetője)
Domján Tibor (az USA által a magyar történelem egyik legtöbbször betiltott embere, a HírAréna Online lapigazgatója, a Hírháttér Multimédia főmunkatársa, az amerikai elmeprogramozásokat leleplező első magyarok egyike)
Ferenczi és Társai Végrehajtó Iroda (Budapest, Prielle Kornélia u. 19d, 1117.; ők vannak megbízva Majzer Ildikó és Hering Vilmos utcára dobásával)
Hermán Péter (az USA által halmozottan betiltott magyar, az amerikai-izraeli-orbáni maffia által kilakoltatott civil, az újkori magyar történelem egyik legaktívabb személye a tüntetéseken való részvételben; koncepciós perek áldozata; a kilakoltatásáról készített dokumentumfilmet az USA és Izrael betiltásokkal üldözi)
Adolf Hitler
Szklenkáné Kovalcsik Enikő
(az USA által halmozottan betiltott civil, minden magyar idők egyik leghírhedtebb kilakoltatásának áldozata, Orbán.és Netanjahu rezsimjének politikai és gazdasági üldözöttje, a kilakoltatásától kezdve családanyából lett nemzeti hősnő; a kilakoltatásáról készített dokumentumfilm címe: "Búza utca Super 8 (Kilakoltatási és amerofasiszta maffiabotrányok a Mennynek és Pokolnak)")
Matolcsy György (Fidesz; a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke (jegybank); miután Orbánnal eltulajdonítottak az MNB-ből 250 milliárdot, öngyilkosságba kergetve több ezer embert, ő mondta ki először, hogy mert a közpénz elveszítette közpénz jellegét)
Mészáros Lőrinc (gázszerelő, Felcsút polgármestere, Orbán Viktor közpénzből százmilliárdossá tett strómanja)
Benjamin Netanjahu (Netanyahu, Izrael szélsőjobboldali pártja, a Likud vezetője, Orbán Viktor szövetségese, a sajtó- és szólásszabadságot üldöző miniszterelnök, akit háborús bűnök miatt számos nyugati vezető is megpróbált a nemzetközi emberjogi bíróság elé állítani; az ő nevéhez fűződik és Orbán Viktorral való kapcsolatának eredménye Magyarország demokratikus berendezkedésének, lakossági jogainak és szociális hálójának felszámolása)
Orbán Viktor (Magyarország miniszterelnöke, oligarcha, keresztapa, a magyar maffiaállam létrehozója és vezetője, több ezer öngyilkosság legfőbb előidézője, minden magyar idők legnagyobb külföldre menekülési hullámának legfőbb felelőse, a Soros-terv végrehajtója és további iszlamista stb. bevándorlások szervezője, az egészségügyi rák-várólisták kiépítésével legalább százezernyi magyar tervszerű kivégzője, a magyar történelem talán legfőbb kilakoltatója, nemzeti burzsoá feudalista; a szélsőjobboldali Benjamin Netanjahu izraeli vezető szövetségese; pártja a Fidesz, amely a Netanjahu-féle Likud testvérpártja)
Polt Péter (magyar legfőbb ügyész; Orbán Viktor haverja és régi maffiatársa, az olajmaffia és a Fidesz maffiaállama maffia-bűntetteinek szinte abszolút eltussolója)
Edward Snowden (a világtörténelem egyik legfőbb tényfeltárója, korábbi NSA-s; a világ minden népének és nemzetének végzett életvédelmi munkássága miatt az USA rezsimje meg akarja gyilkolni)
Tállai András (a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) orbáni elnöke, a magyar adóhatóság előző vezetője, aki Orbán Viktor és a fideszesek adóbűnöző stb. bűntetteinek leplezetlen eltussolásáért kapta Orbántól a kinevezést; a tömeges öngyilkosságok egyik legfőbb felelőse)
Tiborcz István (vidéki parasztgyerekből közpénzen lett extrémen multimilliárdos; mivel Orbán Viktor lánya, Orbán Ráhel szeretője (majd férje) lett, ezért Orbán Viktor iszonyatos közpénzeket adott, ad és fog neki adni)
Tóth Béla (az USA által halmozottan betiltott jogvédő, minden magyar idők leghíresebb és legsikeresebb otthonvédő szervezetének, a Koppány Csoportnak az egyik eminense, a Koppány Jogsegély vezetője)
Donald Trump (republikánus, tehát a sajtószabadságot az egész bolygón üldöző militáns amerikai elnök; a világtörténelem legkiterjedtebben sajtócenzora, a világ legfőbb internetes terroristájának, Paul M. Nakasone NSA-s igazgatónak kinevezője; Trump próbálta meg Észak-Koreától kiprovokálni a nukleáris háborút; a magyarok úgy gúnyolják: trampli)

Csillag Ösvény Jósda