2019. 02. 17., Vasárnap
Donát névnapja

Itt már fogná mindenki a Kalasnyikovot... (Kovács Gyula viharos nyilatkozata)

Itt már fogná mindenki a Kalasnyikovot... (Kovács Gyula viharos nyilatkozata)
2018-01-20

Ha volna húszezer olyan harcias, mint Kovács Gyula, Magyarországon gazdagság és bőség lenne. A magyarság egyik legélesebb és legszókimondóbb alakjával, a rendszer sokat látott politikai-gazdasági üldözöttjével Molnár F. Árpád beszélt.

10 ezer öngyilkosságba hajszolt csak a devizauzsora kapcsán. Többen menekültek külföldre, mint bármikor a magyar történelem során. Sok tízezer az egészségügyi rák-várólisták miatti halottak száma. Az árverési oldalakról kiderül: moratórium alatt is naponta 100-nál több ember ingatlanát árverezi el az orbáni halálfejes maffia.

Idézetek az interjúból, Kovács Gyulától:

- Ezek egy villanyoszlopra! Az Alföldön csinálni egy arborétumot, egy temetőt, ahova villanyoszlopra föl kell őket húzgálni.

- Nagyon-nagyon elege van itt mindenkinek! Itt már legszívesebben fogná mindenki a Kalasnyikovot, és durrgatná őket lefelé.

- És a rendőr ott áll! Be akarok menni, nem enged be! Mondom, mi az, hogy az otthonomba nem enged be?! Azt mondja: maradjon csöndbe, mert azt mondja, itt kényszerintézkedést fogunk alkalmazni! Meg az édesanyádnak a picsáján alkalmazzál te kényszerintézkedést! Erre kijöttek a lakásból, meg akik még kint voltak neki emberei...!

- Hát ugye ketten voltunk csak a bírósági tárgyalóteremben [a bíróval] és mondtam neki: figyeljen ide, ha így viselkedik, én kiveszem magát onnan a pulpitus mögül, és kiviszem az utcára, itt bent nem bántom, de kiviszem az utcára, nagyon elverem! (...) Ez debreceni bíróság!

 

Itt már fogná mindenki a Kalasnyikovot... (Kovács Gyula viharos nyilatkozata)

Interjú:
Molnár F. Árpád (ELI) (világszerte ismert tényfeltáró újságíró, dokumentumfilmes)

Nyilatkozik:
Kovács Gyula (az imperialista kizsákmányoló rendszer politikai-gazdasági üldözöttje, a hatósági és bírói bűnözés elleni harc harcosa, az egykori Lakásmaffia Pertársaság tagja, a Mecsek Nyugdíjasklub egykori alapítója)

Executive Producers:
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor
Emma Paradigma

Zeneszerző és 3D HÍRHÁTTÉR-Animációk:
Sid Modwooder

A filmben érintve (ABC-sorrendben):
Áder János (Orbán Viktor egykori kollégiumi szobatársa, ezért a Fidesz köztársasági elnöke)
Bende István (az Alkotmányos Ellenállás egyik legismertebb alakja)
Habony Árpád (Orbán Viktor barátja, ezért dúsgazdag)
Hajnal János (az Alkotmányos Ellenállás legfőbb alakjainak egyike, otthonvédő)
Mészáros Lőrinc (Orbán Viktor strómanja, Felcsút polgármestere, (közpénzből) a világ egyik leggyorsabban gazdagodó embere, az Orbán-klán pénztárosa)
Orbán Viktor (Magyarország miniszterelnöke, oligarcha, keresztapa, a magyar maffiaállam létrehozója és vezetője, több ezer öngyilkosság legfőbb okozója, minden magyar idők legnagyobb külföldre menekülési hullámának legfőbb felelőse, a magyar történelem talán legfőbb kilakoltatója, nemzeti burzsoá feudalista tömeggyilkos, tehát a szélsőjobboldali, fasiszta Benjamin Netanjahu izraeli vezető szervezett bűnözői szövetségese; Fidesz párt)
Rákosi Mátyás (a sztálinista diktatúra magyarországi vezetője)
Tiborcz István (Orbán Viktor lányának férje, ezért közpénzből villámgyorsan extrém gazdag multimilliárdos lett)
Andrew G. Vajna (Andy Vajna; volt hollywoodi producer, orbán Viktor filmügyi kormánybiztosa)

 

Az előző műsorunk:
Naponta 100 ember lakását veszik el! (Műsorunk)
 

Csillag Ösvény Jósda