2020. 08. 04., Kedd
Domonkos,Dominika névnapja

Itt a londoni rapper, aki nagy dzsihádjában lefejezte James Foley, amerikai újságírót

Itt a londoni rapper, aki nagy dzsihádjában lefejezte James Foley, amerikai újságírót
2014-08-24
Régóta megtanultuk a Sátán birodalmában, hogy csak úgy elhinni szinte semmit nem szabad, ám úgy tűnik, hogy James Foley-nak, a nemrég lefejezett amerikai újságírónak már is megtalálták a hóhérját, egy londoni rapper, L. Jinny személyében.
 
Sokan persze azt is kétségbe vonják, hogy a lefejezés valóban megtörtént, ám tekintve az új világrend évezredes tapasztalattal rendelkező dekoratőreit illetve magasztos céljaikat, szinte biztosra vehetjük, hogy ha elrettentő vagy figyelemelterelő gyilkosságokra van szükség, akkor ott nem filmtrükköket és művért használnak. 

Domján Tibor, Budapest
 
 
A világválság okozó forgatóköny egyébként évezredes - érthetetlen miért csodálkozik rajta folyton a világ -  ha valaki a saját földjén nem boldogul, akkor meg kell vetni a lábát másokén, lehetőleg ott, ahol a nép jólétben él, befogadóbb és/vagy kellően elhülyült (demokratizálódott), aztán az utolsó cseppig kimeríteni annak vendégszeretét, adományát, irgalmait, majd ha eljön a megfelelő idő, kellően nagy számú vagy éppen eléggé befolyásos az idegen populáció, akkor lehet próbálkozni mindenféle puccsal, lázadással, forradalommal vagy éppenséggel szent háborúkkal.
 
 
Abdel-Majed Abdel Bary, ez a "becsületes" neve az amerikai és angol titkosszolgálatok által "felderített" londoni rappernek, aki néhány éve még drogot és kebabot árult a nyugat-londoni utcákon, majd L. Jinny néven rappelni kezdett, ám 2013-ban megérezve Allah hívását és dzsihádistának állt Szíriában.
 
Azóta posztolt már levágott fejes szelfit a Twitterén, ám végül, a világot bejárt és azóta a titkosszolgálatok által megfejtett youtube videó tanúsága szerint, ő volt aki levágta James Foley fejét. UPDATE: Állítólag L. Jinny az L.Jinny de Foley az már nem biztos, hogy James Foley. (KLIKK)
 
Azért írom, hogy tanúsága szerint, mert még a leghétköznapibb titkosszolgálati szoftverek ellenében is lófütty, ha az ember bármiféle abroszba, vagy sötétítőfüggönybe tekeri magát, ám a népnek jót tesz a misztikum, hát még a gyermekük nyilvános kivégzését végignéző szülőkkel készült megható riportműsorok. Az úgynevezett terroristák megtalálása és kiiktatása tehát csak gombnyomások kérdése, amire többnyire egyáltalán nincs hatalmi szándék.
 
Nos, az ilyen és hasonló performanszok után sajnos mindig huszadrangú kérdés, hogy ugyan honnan a fenéből került elő ez az ISIS (Bin Laden, stb.) vagy, hogy ki és mi által biztosított számukra az a HATALOM, amivel ilyen brutális kegyetlenséggel mészárolhatják halomra és/vagy űzhetik el otthonaikból ismét az ártatlanok millióit úgy, hogy sokan közben hősként tekintenek rájuk? 
 
 
Pedig fontos volna, mert ha a világ vezető hatalmainak gyeplőjét nem közvetlenül a Sátán rángatná kéjes örömmámorban, akkor semeddig nem tartana ezt az újabb, szentnek hazudott világháborút hirdető barbár hordát kiiktatni, ám akkor valószínűleg túl nagy figyelmet kapna, egy szintén szentnek nevezett földön történő másik népírtás, ami viszont - bár évtizedek óta zajlik - a médiák többségének visszhangja szerint mégis etikus és demokratikus.

Csillag Ösvény Jósda