2019. 10. 21., Hétfő
Orsolya névnapja

Iszlamista bandabűnözés és csoportos nemi erőszakok Ausztráliában

Iszlamista bandabűnözés és csoportos nemi erőszakok Ausztráliában
2018-01-06

Az arab és afrikai muszlim bűnbandák önálló nevekkel rendelkeznek, no-go zónákat alakítanak ki, nyílt utcai lövöldözéseket követnek el, fényes nappal fegyveresen rontanak rá üzletekre és rabolják ki azokat, drog- és bandaháborúkat folytatnak, városokban önálló állam létrehozásáért harcolnak, a nők elrablását és csoportos megerőszakolását pedig nem csak gyakorolják, hanem ugyancsak büszkén kérkednek velük.

(A cikk terjesztésével szemben korlátozóan lépett fel a Facebook. Ezért élünk a Facebook és vezetése megbélyegzésének és nyilvános elmarasztalásának jogával.)

Cikk: Molnár F. Árpád
(Kb. két tucat ausztrál híradás
és ezekkel koherens ausztráliai
lakossági beszámolók mentén.)

Az Ausztráliába engedett muzulmán menekültek az amerikai filmekből ismert, mindenkire közveszélyes és lényegében érinthetetlen bűnbandákat hoztak létre, számos helyen olyan no-go zónákat kialakítva, ahová fehér ember be sem teheti a lábát, a hatóságok pedig maszkokban, páncélban, halmozottan felfegyverkezve, és páncélozott harci járművekkel közelíthetnek csupán.

Az arab és afrikai bevándorlókból és utódaikból álló muszlim bűnöző bandák önálló nevekkel büszkélkednek, no-go zónákat alakítanak ki, Sydney-n belül és más ausztrál városokban önálló állam létrehozásáért harcolnak, drog- és bandaháborúkat folytatnak, nyílt utcai lövöldözéseket követnek el, fényes nappal fegyveresen rontanak rá üzletekre és rabolják ki azokat, a nők elrablását és csoportos megerőszakolását pedig nem csak gyakorolják, hanem ugyancsak büszkén kérkednek velük.

Az Assyrian bűnbandát az 1990-es Öböl-háború elől menekültekként érkező irakiak alapították. (DLASTHR (The Last Hour), illetve asszír királyok.) A becslések szerint 20 ezer főt számláló maffia tagjainak egy része már Ausztráliában született, többek között Irakból, Szíriából és Törökországból származó szülőktől. Ezek a fegyveres bandák főként Sydney Fairfield részén laknak, beleértve az Ederson Park és az Abbottsbuty kerületeket is.

Ausztráliában a legveszélyesebb közel-keleti bűnöző bandának gyakran a libanoni eredetű Brothers 4 Life nevű gengszterbandát tartják, de van sok más kiterjedt muszlim maffiahálózat is. A Brothers 4 Life banda nevének rövidítése B4L. Ez tovább terjeszkedik Nyugat-Ausztráliában. A bandát a 2000-es években Bassam Hamzy alapította. Ahogyan ez a bevándorló muzulmánok részéről megszokott, a B4L is fegyveres bűncselekményeket követ el, kábítószerekkel kereskedik, fegyveres bandaháborúkat folytat, zsarol, lop és rabol, állandó fenyegetésben és terrorban tartva az ausztrál polgári lakosságot.

Túl mindezeken - amint az a youtube-ra feltöltött filmfelvételekből is látható, libanoni és más muszlim államból eredt migráns nem szégyelli, hanem szó szerint nyíltan képviseli, van, aki röhögve, hogy - a félholtra verések és nők csoportos megerőszakolása (gang rape) álláspontjuk szerint nem bűn, hanem jó és nagyszerű dolog.

Az ausztráliai arabok és afrikai radikálisok gyakran nappal rabolják el a nőket, és követik el a csoportos nemi erőszakot. Az ilyen tetteket a bandatagok gyakran bandájuk nevével kérkedve deklarálják példás és ismétlendő viselkedésként.

A mecsetek - tehát a muszlim templomok, imahelyek - Ausztráliában is terrorista központok és bűnbanda centrumok, ahogyan az egész világon. A terrorista- és bűnözőgyártó mecseteket az Ausztráliával és a civilizált emberiséggel ellenséges arab országok támogatják és pénzelik, így sok egyéb mellett az Amerikai Egyesült Államok barátja, a világ talán legtöbb terroristáját előállított Szaúd-Arábia, amelynek királya elé Angela Merkel német kancellár és Európa miniszterelnökei is szó szerinti kézcsókkal járulnak - amiként ezt láthatjuk a világsajtó filmfelvételein.

Az Egyesült Államok egész világot arab terroristákkal elárasztó tudatos gyakorlata az egész világon rendkívül súlyos és kezelhetetlenné vált katasztrófákat okozott és fog eredményezni. Ha a világon elterjedt és terjedő muszlim terrorizmus legfőbb okát keressük, akkor halál pontosan megtaláljuk az Amerikai Egyesült Államok kormányainak és titkosszolgálatainak szándékos és előre tervezett terrorista világpogromjában.

Az ausztrál állampolgárok - köztük azon európaiak tömegei is, akik az elmúlt 100 év során napjainkig vándoroltak Ausztráliába - panaszolják, hogy az arab és afrikai muszlim bűnbandák egyre durvább fenyegetéseket jelentenek, rombolják a lakosság hangulatát, és ezek a muzulmán bűnöző bandák a dolgozó ausztrál lakosság adójából élősködnek.

Az ottani arab vallási vezetők, az imámok között akad olyan, aki illegálisan tartózkodván Ausztráliában, soha, egy napot sem dolgozván, az ingyen eltartottságot azzal hálálta meg, hogy a terrorista szervezkedései során a jól ismert arab halálpogromoknak megfelelően arra buzdította a muszlimok százezreit, hogy minél több nem muszlimot gyilkoljanak halomra.

A problémák nevén nevezése Ausztráliában is gyakran a polkorrektségnek nevezett álliberális őrület áldozatává válik, ahogyan a polkorrekten, bandák részéről megerőszakolt nők védelmi zárlata is. Így a gondokat és tragédiákat gyakran nem merik nevükön nevezni, aminek egyik következménye, hogy a tipikusan muszlim bűntetteket az ártatlan és áldozattá vált lakosság nyakába is varrják.

Malcolm Turnbull ausztrál miniszterelnök pár nappal korábbi nyilatkozatait is úgy idézik ausztrál médiaforrások, mintha Turnbull meg sem nevezte volna, hogy konkrétan arab muszlim bűnöző bandákról van szó, holott egyértelmű. Az ausztrál miniszterelnök ugyanakkor az állami kormány kudarcának nevezte az ifjúsági bűnözést. Malcolm Turnbull azzal vádolta a viktoriánus kormányt, hogy nem akadályozzák meg a fiatalkorú bűnözést és a bandaerőszakot Melbourne-ben és az egész államban. Mint azt Turnbull nyilatkozta:

- Nagyon aggódunk a növekvő bandaerőszak és a törvénytelenségek miatt Victoriában, és különösen Melbourne vonatkozásában.

Hasonlóan nyilatkozott John Pesutto főügyész is, aki szerint Victoria bandaproblémáját "sürgősen" kellett kezelni. John Pesutto főügyész közölte:

- Ezek a bandák nem félnek a rendőrségtől, nem félnek a közösségtől, és biztos, hogy nem félnek a következményektől.

Szót ejtettünk az arab és afrikai muszlim bandák kábítószerkereskedelméről és drogháborúiról is.

Az ausztrál hatóságok friss akciója, hogy az arab tengeren hajózó kábítószercsempészektől lefoglaltak közel 8 tonna hasist és 69 kilogramm heroint: 415 millió dollár értékben. Az akciót az Ausztrál Királyi Haditengerészet hajtotta végre. Az ausztrál erők közel-keleti parancsnoka, John Frewen tábornok azt közölte, hogy ezek a kábítószer-ellenes rajtaütések "Ausztrália hosszú távú küldetését szolgálják, hogy biztosítsák a régióban a tengeri biztonságot és stabilitást".

Az ausztrál haditengerészet tábornoka, John Frewen azt is elmondta:

- Ez a művelet hatással lesz a kábítószerek globális áramlására és a kábítószer-pénzek felhasználására a szélsőséges szervezetek finanszírozása vonatkozásában is.

----

(Aki Ausztráliába szeretne utazni, erre a linkre kattintva tájékozódhat arról, hogyan kell. Ausztrál lakossági ajánlások szerint mindenki, aki nem turistaként vagy nem angol nyelvtanulás céljából szeretne Ausztráliába utazni, csak a hivatalos vízumokat ajánló kiutazást rendező vállalatokra támaszkodjon.)

 

Nézze meg a legújabb filmünket:
A szándékos banki túlszámlázás sok százezer embert érint! (Szakértői interjúkkal)
 

Csillag Ösvény Jósda