2020. 05. 31., Vasárnap
Angéla,Petronella névnapja

Ismét vallott egy CIA-s: 9/11 és mesterséges robbantás!

Ismét vallott egy CIA-s: 9/11 és mesterséges robbantás!
2017-07-17

Aki Malcom Howard CIA-s és robbanóanyag-szakértő beszámolójának csak pár szavas összefoglalójával találkozik, és dolgozott titkosszolgálatnak, rögtön levágja, hogy Malcom nem a filmekből tanulta sem a titkosszolgálatok működését, sem az ügynökök gondolkodásmódját. A hír a napokban jelent meg, és a közvélemény azon része, akik hangot adtak véleményüknek, szinte kizárólag mindannyian Malcomnak adtak hitelt.

(Cikk: 2017. 07. 17., 14:28.28 óra)

Gyorscikk: Molnár F. Árpád
(Főképp a YourNewsWire (Baxter Dmitry) felhasználásával)

A 79 éves nyugalmazott CIA-ügynök, Malcom Howard pár napja jött ki a New Jersey-i kórházból, és azt mondta, hogy halálos beteg, pár hete van hátra. Howard azt állítja, hogy részt vett a World Trade Center 7-es épületének felrobbantásában.

Mr. Howard 36 éve CIA-s, robbanóanyag-szakértő.

Howard azt mondja, 1997 májusától 2001 szeptemberéig dolgozott a CIA "New Century"-ként (Új évszázad) nevű műveletében. A World Trade Center 7 megsemmisítéséről azt a parancsot kapták, hogy úgy kell végrehajtaniuk, mintha nem mesterséges lerombolás lenne. A CIA ebbéli utasításáról Malcom azt mondta, hogy "ha hazafi vagy, nem kérdőjelezed meg a CIA vagy a Fehér Ház motivációját, hanem felteszed, hogy egy nagyobb jó cél áll mögötte." De most már a szíve szakad meg a sok szemét szöveg hallatán.

Howard kifejtette: "Robbanóanyagként szuperfinom katonai minőségű nanotermit kompozit anyagokat használtunk." Azt is közölte: "a 7-es épület szinte minden egyes irodáját a CIA, a titkosszolgálat vagy a hadsereg bérelte, ami megkönnyítette" az akciót.

A World Trade Center 7 5:20 órakor, 7 órával a WTC 1 és 2 megsemmisítése után függőlegesen, saját vonalában omlott össze. Mint egy precíz, és nagyon sikeres robbantás. Az épület nagyjából vagy egészében a szabadesés sebességével omlott a saját lábnyomába, mintha nem lett volna alatta sok ezer tonna építőanyag.

Nézzék meg a saját szemeikkel:

Mr. Howard úgy nyilatkozott: időben evakuáltak mindenkit, senki sem sérült meg, ünnepeltek emiatt, de gyanússá vált számukra, hogy túl simán omlott össze az épület. Újra és újra nézték a felvételeket, és - mondta - kezdtek paranoiásakká válni. "Úgy nézett ki, mint egy szabályozott bontás" - mondta Howard, aki kifejtette: a járókelők robbanásokról számoltak be. Aztán a BBC bejelentette, hogy az épület a tervezett előtt 20 perccel omlott össze. Ekkor már Howard-ék is biztosak voltak benne, hogy a WTC 7 nem magától semmisült meg.

A kormány által kiadott hivatalos 9/11 jelentés szerint a WTC 7 az olyan "ellenőrizetlen tüzek" miatt omlott össze, amelyeket a WTC 1 és 2-ből szétrepült törmelék okozott, a becsapódó utasszállító repülőgépek által. Ha a hivatalos elbeszélés igaz, a WTC 7 lenne az első magas épület a világon, amely valaha összeomlott az ellenőrizetlen tüzek miatt, és az egyetlen acél-felhőkarcoló a világon, ami az "irodai tüzek" miatt megsemmisült.

Malcom Howard elmondta: "Azt hittük, hogy forradalom lesz, ami egészen Bush elnökig vezet. (...) De egyik sem történt. Szinte senki sem kérdezett semmit. A média lelőtt bárkit, aki megkérdőjelezte, amit mondanak."

Malcom Howard elmondta, hogy a többi épület megsemmisítéséről nincs közvetlen ismerete, mert "a CIA műveletei nagyon egyediek", és gyakori, hogy akik egy nagyobb projecten dolgoznak, valójában az egésznek csak egy kis puzzle darabjába vannak beavatva.

"Ha meg akarod tudni, ki van mögötte, csak kövesd a pénzt!" - mondta Malcom. - "Nézd meg a kereskedéseket, amik a 9/11 előtt történtek! Ezek a srácok tudták, mi jön! A CIA ügynökeinek fiai, kormányzati tisztviselők. A legerősebb amerikaiak közeli hozzátartozói. Cheney, Rumsfeld. Mindannyian gazdagok."

Malcom emlékeztet, hogy ezek kaszáltak az építõiparban és a háborúkban. Egyszerűen kijelenti: "Bennfentes kereskedelem volt."

Egyébként a magyar nép elől abszolút elhallgatták, de számos ország - köztük Nagy-Britannia, Franciaország, Németország, Olaszország, Japán és Monaco - elindították a bennfentes kereskedelem vizsgálatát a szeptember 11-i támadások nyomán. Az Al-Kaida akciósorozatán sokan iszonyatosat profitáltak a tőzsdén. A Malcomról szóló hírforrások is leírják: a 9/11 körül bonyolult bennfentes kereskedelem volt.

Olaszország külügyminisztere, Antonio Martino azt mondta: "Úgy gondolom, hogy a nemzetközi piacokon, a spekuláció mögött terrorista államok és szervezetek állnak." Ernst Welteke, a német központi bank elnöke pedig elmondta, hogy kutatói "bennfentes kereskedelem szinte megdönthetetlen bizonyítékát" találják. Még a kormány szélsőséges talpnyalójaként is milliószor leszerepelt primitív CNN is beszámolt arról, hogy a szabályozók "egyre világosabb jeleket" látnak, hogy valaki "manipulálta a pénzügyi piacokat a terrortámadást megelőzően, remélve, hogy profitálni fog belőle."

Malcom Howard CIA-ügynök elmondta: "Csak egy szervezet van, amely kiterjed az egész világra, és hadd mondjam el most, hogy nem, és soha nem az al-Kaida volt.”

Ez a CIA - jelenti ki a cikk.

 

Cikkajánlatainkból:
Elit Pain - Az amerikai kormányok szexuális titkaiból és a programozott szexrabszolgákról
 

Csillag Ösvény Jósda