2024. 03. 01., Péntek
Albin névnapja

Ismét letartóztatták Molnár F. Árpádot, mert nincs pénze a maffia által rendezett bírósági tárgyalásokra járni

Ismét letartóztatták Molnár F. Árpádot, mert nincs pénze a maffia által rendezett bírósági tárgyalásokra járni
2014-02-22
Feltételezhetően tegnap reggel, valamikor kilenc óra után ismét letartóztatták Molnár F. Árpádot, a Hírháttér Multimédia alapítóját, az Alsóörsi Hírhatár és a HírAréna főszerkesztőjét, miközben éppen egy Pintér Sándor belügyminiszter Civil biztonsági cégét is érintő ügyben készült találkozni egy megfélemlített volt vállalkozóval. A fél tízre időzített találkozón már nem jelent meg és azóta sem adott hírt magáról. Egy órája sikerült megtudnunk, hogy a nyolcadik kerületi kapitányság emberei tartóztatták le, azóta pedig a Gyorskocsi utcai gyűjtőfogházba szállították.

Domján Tibor, Budapest
 
 
Péntek reggel, 8:48-kor érkezett utoljára hívás Molnár F. Árpádtól, hogy lassan elindul a megbeszélt találkozóra, amin aztán félt tíz tájban már nem jelent meg; korábban ilyen soha nem fordult elő. Mivel a telefon, amit aznap egyik aktivistánktól neki kellett volna magához vennie, be volt kapcsolva - bár a hívásokat nem vette fel -, ezért egy darabig nem gondoltunk semmi komolyra, még annak ellenére sem, hogy közben igen érdekes, de inkább hajmeresztő dolgokat hallottunk a magyar biztonsági cégek belső kis világáról, a jellegében még a Horváth András-féle NAV-botrányt is megszégyenítő járulékcsalásokról és persze a már jól ismert, totális államigazgatási eltussolásokról, teljeskörű adóhivatali eltussolásokról, majd pedig az ártatlanok és a jóhiszemű közérdekű bejelentők üdözéséről.
 
A leghajmeresztőbb dolgokat, persze, éppen a Pintér Sándor által gründolt Civil Biztonsági Szolgálat Zrt.-vel kapcsolatban sikerült megtudnunk, mely cég lassan a Simicska-Fidesz Zrt.-hez hasonlóan mindenhol ott van, ahol közpénzt lehet nyelni, de egyéb piacokon is rendkívül markáns, csak sokkal fondorlatosabb módon, mindent a háttérből, strómanok hadával. Az előtérben pedig irdatlan a mocsok, amit senki nem akar észrevenni, vizsgálni, kivizsgálni pedig pláne nem. A NAV-nál is egyszerűbbnek látják, ha inkább mindig csak a közérdekű bejelentőre másznak rá, mert azzal kevesebb a gond.
 
 
Gyanakodtunk egy kicsit a Fidesz egy másik bűnbandájára is, akiknek pár nappal ezelőtt egy ipari kamera alatt, tanú jelenlétében sikerült életveszélyesen megfenyegetni Molnár F. Árpádot és akik - más egyéb köztörvényes bűncselekmények folyamatos elkövetése mellett -  hétköznapi természetességgel nyalnak fel többszáz milliós uniós támogatásokat, miután nagy csinnadrattával (polgármesterekkel, államtitkárokkal) rakosgatják le eldugott kis falusi ipari parkok alapköveit, ahol aztán még évekkel később, legjobb esetben is csak kecskék legelnek a szép nagy Széchenyi-s-EU-s táblák árnyékában.
 
Most, amikor pár órája sikerült megtudni Vajda Attilától, hogy a nyolcadik kerületi rendőrök tartóztatták le tegnap Molnár F. Árpád főszerkesztőt, ma reggelre pedig a Gyorskocsi utcai gyűjtőfogházba szállították, ahonnan - nem megerősített információk alapján - hétfőn ismét Békéscsabára fogják szállítani, valószínűbbnek látszik, hogy egy másik maffiakonglomerátum, a békéscsabai ingatlanmaffia újabb akciójáról lehet szó, melyet a Békéscsabai Járásbíróság bírója, Tóthné dr. Hámori Katalin intéz bírósági szinten, amiért ellene, illetve az őt fedező Békéscsabai Járásbíróság ellen Molnár F. Árpád feljelentést is tett ez év február 18-án. A Hírháttér Multimédiában megjelent feljelentést teljes terjedelemben  >>> ide kattintva olvashatják <<<
 
 
Ahogy a feljelentésben is olvasható, Tóthné dr. Hámori Katalin azért körözteti országos szinten, tartóztattatja le, tartattja fogva és állíttatja elő folyamatosan Molnár F. Árpádot, mert nincsen jövedelme, ezért nincsen pénze, a saját kisemmizett áldozatait és a témával foglalkozó jogvédőket rágalmazásokért és becsületsértésekért perelgető békési ingatlanmaffia tárgyalásaira többszáz kilométereket utazgatni oda és vissza saját költségén, természetesen szintén vádlottként, ám a peráthelyezési kérelmeket, elfogultsági indítványokat és egyéb bejelentéseket rendre lesöpri, hiszen akkor nem feltétlenül volna biztosított az ingatlanmaffia (és persze, más maffiák) érdeke, ami pedig mindig elsőrendűen biztosítandó a jelenlegi magyar igazságszolgáltatában.
 
Hova lenne a világ, ha nem mindig a megkent bírók tárgyalnák a maffiaügyeket, ugye?
 
Végezetül Molnár F. Árpád feljelentéséből idéznék, mely szöveg sürgős megjelentetése kívánatos és bátor gesztus volna minden, magát és a sajtószabadságot valamire tartó média számára:
 
Hámori Katalin és a békéscsabai bíróság által védett Csanálosi-banda rendkívül rossz híre is megköveteli, hogy uszító támadásaik és az ország bűnügyileg talán leghírhedtebb bírósága, a békéscsabai bíróság ügyei a teljes nyilvánosság előtt folyjanak, melyet az életem védelméhez fűződő elsőrendű, a Büntető Törvénykönyvben szabályozott érdek külön megkövetel! Akik nyilvánosság előtt ennyi jogsértést és bűncselekményt képesek elkövetni, azok titokban szorzatosan fékezhetetlenek! Ezért mindennek a elérhető legnagyobb nyilvánosság előtt kell folynia, ami pedig Tóthné dr. Hámori Katalin bírót, a bűncselekményekért elsőrendűen felelős bírót illeti, mindent tőlem telhetőt el fogok követni azért, hogy a kormányváltásokkal folyamatosan változó igazságszolgáltatási minőség érvényesítse Tóthné dr. Hámori Katalin bíró ellen a büntetőjog és a horribilis kártérítési igények teljesítését! Mert a kormányok azért vannak, hogy az újságírókat a munkájukért ne üldözzék, hanem megvédjék, a bűnözők pedig azért vannak, hogy a titkosszolgálatok a rendőrséggel összefogva őket bebörtönözzék!

Továbbá: őrizetbe vételemet követően - ahogyan korábban tettem - teljes éhségsztrájkot kezdek, ami 100 %-os folyadék- és élelem-megvonást jelent. Magyarul feltétlen tényálladék, hogy kihallgathatatlan állapotban leszek, hacsak a bírósági tárgyalás - őrizetbe vételem vagy előzetes letartóztatásom után - nem két-három napon belül következik. A békéscsabai igazságügyi maffia nem ismeri az igazságérzet és az erkölcs fogalmait, ezért nem értheti, hogy aki nincsen agyonverve a békés megyei, világhírhedt állami bűnözéssel és szociopata tébollyal, hanem akinek elégséges köze van az erkölcshöz, azaz nem békéscsabai ügyvéd, rendőr vagy ügyész, az a saját életét semmit nem kíméli, főleg nem, amikor hírhedt állami bűnözők ellen harcol!

Továbbá: a világhírhedt békés megye ezen állami szociopata maffiájának összes eddigi és ezt követő visszaéléseit és bűncselekményeit fel fogom használni Magyarország objektív igazságügyi státuszának interkontinentális besorolásához, mind a vonatkozó politikai, gazdasági, igazságügyi stb. szankciókkal egyetemben! Megengedhetetlen, feledhetetlen és megbocsáthatatlan az a súlyos aránytalanság és kérkedő szociopátia, amit a békés megyei maffia a békés megyei gazságszolgáltatással minden ügyben, amivel csak találkoztunk, folytatólagosan és a rendszerváltás óta egyhuzamban elkövet!

Továbbá: ragaszkodom az általam lépésenként választott, valamint engem megkereső állami és nem állami titkosszolgálatok, valamint a Föld bolygó választott bűnüldöző és emberjogi szervezetei nyilvános és rendszeresen titkos tájékoztatására a békés megyei rendőrség és annak vezetői, a békés megyei bíróság és annak vezetői, valamint Békés Megye hírhedten bűnöző politikusai visszaélései és bűncselekményei tárgyában! Az ezekről való tájékoztatást Magyarország igazságszolgáltatási kuplerája felszámolásához, a polgári lakosság és az újságírók és életük védelméhez, valamint az ország alapvető nemzetbiztonsági érdekei helyreállítására és biztosítására feltétlen szükségesnek és kötelezőnek tartom!

Kelt.: Budapest, 2014. február 18.
Molnár F. Árpád
 
 
A fejleményekkel - amint lesznek - jelentkezünk.
 
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda