2020. 10. 26., Hétfő
Dömötör névnapja

Ismét börtönbe kerülhet Domján Tibor (Gyurcsány és otthonvédelem)

Ismét börtönbe kerülhet Domján Tibor (Gyurcsány és otthonvédelem)
2014-01-31
A Debreceni Hírhatár főszerkesztője, a HírAréna lapigazgatója legutóbb a Búza utcai kilakoltatás után került börtönbe azzal, hogy otthonvédő, tehát bűnöző. Most Gyurcsány Ferenc debreceni útja kapcsán akarják bebörtönözni.

Cikk: Molnár F. Árpád
(A nyitófotón Domján Tibor Gyurcsány Ferencet interjúvolja, Debrecenben)
 
 
2013. október 2-án Domján Tibor, a Multimédia Hírháttér főmunkatársa, a Debreceni Hírhatár főszerkesztője, a HírAréna lapigazgatója, keresztény újságíró, világszintű Echelon-Leleplező Debrecenbe tartott, ahol Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke tartotta aznapi körútját. Domján Tibor azért ment, hogy Gyurcsány Ferenc útjáról képes és filmes tudósítást készítsen.

Nem a saját autójában ült, amikor - a hatóság szerint - szörnyű dolog történt: amikor kihajtott egy benzinkúttól, fényes nappal elmulasztotta felkapcsolni a gépjármű világítását. Ugyan csupán 5 ezer Ft pénzbírságban részesült, de ez is sok lehet olyanoknak, akiknek akár több hónapon keresztül nincsen egyetlen fillér bevételük, fizetésük sem és a lakbért sem tudják kifizetni. Többek között ezért is választjuk annyian a letöltendő börtönbüntetést, miután a hajléktalanok által is csak a Fidesz rendőrségének nevezett hatóságok akármivel megvádolnak, legyen az akár olyan éktelen és egy sor civil, újságíró és emberjogvédő ellen elkövetett hamis vád, aminek botrányhullámait és folyamatos szökőkútként feltörő következményeit rendszeresen körbeutaztatjuk a Föld bolygón, bizonyítva Orbániáda tébolyult elnöki diktatúráját és a Kádár-rendszer kezdete óta nem látott extrém állami bűnözői maffiarendszerét. Lásd pl. a 10 gyermekes Faragó Ferenc Mihályné (Emőke) és családja utcára dobása kapcsán keletkezett rengeteg rendőrségi, ügyészségi és bírósági hamis vádat: (Klikk 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16.!)

Az autó világítására visszatérve: a rendelkezésünkre álló bizonyítékok alapján Domján Tibor tényleg nem kapott semmiféle értesítést a bírságról, hanem csupán annyit, hogy mivel nem fizetett, ezért azt a távollétében letöltendő szabadságvesztésre változtatták Az ilyesféle jogszabályokat - lásd alább - Orbán Viktor és a budapesti, 100-nál több bombarobbantásos merénylet és terrorcselekmény legfőbb szervezője és legfőbb eltussolja, Pintér Sándor vezették be.

Domján Tibor bebörtönzésének idejét az interkontinentálisan körözött nemzetközi bűnöző földesúr milliárdos Hernádi Zsolttal baráti hatóságok eztán fogják kipostázni, ha pedig Domján Tibor nem jelenik meg időben a börtönben, hogy letöltse kiszabott szabadságvesztését, akkor az interkontinentálisan körözött nemzetközi bűnöző Hernádi Zsolt közpénzes védelmezői országos körözést rendelnek el az újságíró ellen. Vitán felül áll, hogy azért, mert nem ápol bűnszervezeti baráti kapcsolatokat Orbán Viktorral, aki csak a tavalyi évben 492 milliárd(!), azaz félbillió Ft(!) közpénzt adományozott haverjának, Simicska Lajosnak, közbeszerzési ügyek álcájában! Nyilvánvalóan a Mészáros és Hentes köteles felcsúti bűnöző tenyészet vezetőjének, Orbán Viktornak az elmeállapota indokolja, hogy míg haverjait a Föld bolygó méretű körözés elől nem csak védelmezi, továbbá néppénzen ilyen Simicskás félbilliókkal jutalmazza őket, aközben újságírókat 5 ezer Ft címén országos körözés alá rendel (mert világméretű körözés alá képtelen) és bebörtönzi őket. Persze - mondhatja az értelmesebb magyar -, hiszen bolond lyukból bolond szél fúj.

Továbbá - mondhatja a magyar, ha bolond, hogy - Domján Tibor minek akart egy volt miniszterelnök útjáról tudósítani, ahelyett, hogy az Európai Unió demokratikus sereghajtójának, a világsajtóban többször csak fasiszta elmebetegnek nevezett Orbán Viktort és földesúr oligarcháit dicsőítette volna. Hiszen egy újságírónak Magyarországon mi más dolga lehetne, mint az, hogy Mészáros Lőrinceket, Simicska Lajosokat és bombarobbantó Pintér Sándorokat dicsőítsen, párthajrázva ahhoz, hogy a miniszterelnök falujának kertje sarkába futballstadion és repülőtér épül, miközben tömegeket azért börtönöznek be, mert miután a Mészárosok és Hentes Lőrincek kilakoltatták, azt követően nem volt hol lakniuk.


ORBÁNIÁDA PÁRTIGAZSÁGÜGYI RENDSZERÉRŐL

Domján Tibor legutóbb azt követően került börtönbe, miután a rendőrség a Búza utca 8. szám alatti család kilakoltatása után elmarasztalta jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség címén. Ekkor 4 napot töltött a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézményben, népies nevén a sitten. A tapasztaltakról börtönnaplót írt (Klikk!), Domján Tibor beszámolójából a Multimédia Hírháttér pedig gyorsfilmet készített (Klikk!) a következő címmel: "Börtönnapló: Domján Tibor Újságíró, akit Otthonvédőként, tehát bűnözőként bebörtönöztek (A Világszintű Echelon-Leleplező szabadulása utáni HHMM-Dokumentumfilmje)".

Orbán Viktor és Pintér Sándor vezette be, hogy miközben Magyarországon emberemlékezet óta nem voltak ilyen nyilvánosak az ország vezetőinek hűtlen kezeléses stb. gazdasági bűntettei, a Simicska Lajosok és a Mészáros Lőrincek közpénzen szervezett brutális és világszinten extrém törvénytelen meggazdagodásai, aközben a királyi földesúr duett, Orbán és Pintér a lakosság gyakorlatilag teljes egészét - de különösen a szegényeket - a fára vizeléstől az utcán tartózkodásig mindenért börtönnel sújtja. Mialatt Orbán Viktor az INTERPOL által körözött, továbbá európai elfogató paranccsal törvényes nemzetközi körözés alá vetett Hernádi Zsolt (Klikk 1., 2., 3.!) extrém milliárdos mellett, a sajtó és a világ nyilvánossága előtt feszít, megtagadva az interkontinentálisan körözött bűnöző elfogását, aközben újságírók, civilek és hajléktalanok tömegeiért megy ugyanennek az oligarcha, elnyomó és kizsákmányoló bűnbandának a hajléktalanok által is csak a Fidesz rendőrségének nevezett, a nép pénzén eltartott és hizlalt hatósága, hogy - amint az lépten-nyomon tapasztalható - kérkedve és kötekedve hurcolja el és börtönözze be az utcán tartózkodókon kívül a minden tekintetben ártatlan civil lakosokat. (Lásd pl. a "Kétszer börtönözték be ugyanazért az otthonvédelemért!" című cikket, valamint az "A média bojkottálta a kétszer bebörtönzött sajtótájékoztatóját is!" című cikket is.

Mivel az oligarchák célja a polgári lakosság tömeges és visszatérő bebörtönzése és tömeges, kollektív kriminalizálása volt, ezért a két közpénzmilliárdos földesúr, Orbán Viktor és Pintér Sándor úgy alakította ki a "jogszabályokat", hogy ha bárkit, bármilyen csekély ügyben feljelent egy rendőr, az ellen - minden tanú- és gyanúsítotti meghallgatás nélkül -, mint bíróság, ugyanaz a rendőr végzést hozhasson. Miután a rendőr - akinek módjában áll bármilyen koholt vádat is ráverni bárkire - pl. a pénzbírságról szóló végzést meghozta, akkor a civil lakosnak néhány napja marad arra, hogy ez ellen hivatalos úton és szabályos módon fellebbezést nyújtson be. Ha a határidőről lemarad, akkor a rendőr végzése jogerős bírósági ítélet rangjára emelkedett. Ugyanakkor az általában mit sem sejtő, gyanútlan civil arról is lemaradt, hogy az általa jobbára kifizethetetlen bírságot közmunkává változtathassa, mert arra meg a rendőri végzéstől (tehát a rendőri bírósági ítélettől) számítva 3 napon belül kellett volna jelentkeznie az illetékes szerveknél! Három napon belül, úgy, hogy egyébként a végzéseken az sincs feltüntetve, hogy hol kell jelentkezni és miféle szerveknél!

Eközben a rendőr által hozott gyakorlatilag jogerős bírósági ítéletet a rendőrség hivatalos úton átküldi a bíróságnak, amely kitűz egy csak nevében bírósági tárgyalást. A bíróságon ugyanis tilos a bírónak bármilyen bizonyítási eljárásba folynia, azaz ha minden bizonyíték rendelkezésre áll az elítélt civil ártatlanságáról (pl. filmfelvételektől kezdve, 100 szemtanún át a világsajtóig), a bíró akkor sem bíró, hanem a rendőr cselédje; ezért a bírónak annyi dolga maradt, hogy a rendőr által kirótt pénzbírság letöltendő szabadságvesztésre változtatását kimondja!

Amint az a Domján Tibor otthonvédelmi ügyében létrehozott "bírósági tárgyalásról" készített dokumentumfilmben is látható és hallható (Klikk!), a bíróság nem vizsgálja az esetet, hanem abban mindenféle bűnügyi és ártatlansági vizsgálatot megtagad azzal, hogy a rendőrség már eldöntötte, hogy a civil bűnös, ezért ha bizonyíték van az ellenkezőjére, neki, mint bíróságnak akkor is csak annyi munkája maradt, hogy a civil bebörtönzését kimondja. A bíróság szerint ugyanis azzal, hogy egy civil nem nyújt be határidőn belül (pár napon belül) fellebbezést egy rendőr végzése ellen, automatikusan bűnössé illetve bűnözővé válik, akkor is, ha már az egész világ tudja, hogy ártatlan, a rendőrök, az ügyészek és a Hernádi Zsoltokat kiszolgáló többi közpénzparazita pedig a bűnözők. A polgári lakosság attól bűnöző, hogy jobbágyként és zsellérként nem nyújtott be időben fellebbezést a földesúri hatóság számára. Annak a hatóságnak, amelyik közpénzen védelmezi a Mészáros Lőrinceket, valamint az interkontinentálisan körözött olyan bűnözőket, mint Hernádi (Oligarcha) Zsolt; tehát Orbán Viktor haverjait.

Ez csak egyetlen példa Orbánia szellemi, kulturális, törvényi és emberjogi posványáról, mocsaráról és bűzölgő szeméttelepéről, de ez is bőven elegendő arra, hogy a legszélsőségesebb Fidesz-párti pszichopata is kénytelen legyen elismerni - hacsak nem egészen súlyosan terhelt ő maga is -, hogy nem véletlen, hogy a világsajtó Orbán Viktort visszatérően elmebetegnek nevezte illetve paranoiás szkizofrénia elmebetegséggel, azaz tudathasadásos elmebajjal gyanúsította.

A HírAréna - a fenti cikk alapján ismét - mérlegre teszi, hogy a cikkel együtt ne kezdeményezze-e újra Orbán Viktor mindenre kiterjedő pszichiátriai szakvizsgálatát és annak megfelelően cselekvőképességet kizáró gondokság alá helyezését.

Csillag Ösvény Jósda