2024. 03. 01., Péntek
Albin névnapja

Internetadó! - Üzletemberként (is) megölném Orbán Viktort!

Internetadó! - Üzletemberként (is) megölném Orbán Viktort!
2014-10-23
Minden eddigit megdöntött botrány Orbán Internetadója, és mint annyiszor, ismét Molnár F. Árpád adta elő a legprofibb és egyúttal legkeményebb leleplezést az ország 10 millió lakosát múltba és gazdasági hanyatlásba lökni akaró orbáni Internetadó ellen.
 
Sz. L.

A rövidfilm egyértelműen példaértékű és olyan kiváló összegzése a történelmi Orbán-botránynak, amihez hasonlót és szakértőbbet senki nem fog találni az Interneten!

Egy idézet részlete arról, kicsoda Molnár F. Árpád, de ennél jóval többet is megtudhatnak, akik megnézik a filmet:

"Molnár F. Árpád - Gergényi Péter bács-kiskun megyei rendőr-főkapitánysága idején - a bűnüldözésben, operatív vonalon dolgozott a rendőrséggel és a titkosszolgálattal. Miután a hivatalokkal megromlott a viszonya, politikai üldözés alá vették, de közben egy mélységi titkosszolgálati beszervezést hajtottak végre, hogy hallgatásra és együttműködésre bírják. Ekkor került minden addiginál közelebbi kapcsolatba Orbán Viktorral, aki első miniszterelnökségének idejét töltötte, titokminisztere pedig Demeter Ervin volt. Az üldözés miatt a háború elkerülhetetlen volt, ami odáig fajult, hogy Molnár F. Árpád külföldre menekült az állami gyilkosság elől. Később - míg visszatért Magyarországra - államtitoksértési per is indult ellene, ami közben Magyarországról ismét külföldre távozott, de ekkor már keresztény hitre térve. De az államtitoksértési per folyamatban volt, ezért erre hivatkozásul körözést adtak ki ellene, amely másfél éven át tartott, addig, amíg vissza nem tért Magyarországra és a határon el nem fogták. Az ügy további részleteiről (is) keveset tudni, mivel államtitkot képeznek."

Tekintsék meg a filmet! Tényleg egyedülálló!
 
 
 
Csupán néhány idézet a filmből, Molnár F. Árpádtól, aki keresztül-kasul ismeri a titkosszolgálatokat, a 2000-es évek elején Orbán Viktornak is dolgozott, világszerte pedig számos titkosszolgálattal került közvetlen kapcsolatba: a film így kezdődik:

- Az Internetadó célja első körben már az, hogy Magyarországot visszalője Orbán és bandája a XX. századba, célja az Internet zömének felszámolása, amelynek célja, hogy a lakosság ne tudjon szerveződni, ne tudjon politizálni, ne tudjon védekezni, emberjogilag és törvényileg teljesen kiszolgáltatva legyen Orbán Viktornak és oligarcha bandájának. Az Európai Unió demokratikus sereghajtójáról van szó, amikor Orbán Viktorról és bandájáról beszélünk, az Európai Unió 28 tagállamából (...) Magyarország lecsúszott Orbán irányítása alatt a legutolsó helyre, a 28. helyre (...).

A továbbiakban is Molnár F. Árpádot idézzük!:

- Egyébként én ha külföldi milliárdos befektető volnék Magyarországon, tehát internetes médiumokba, az Indextől a 444-ig, és ez nekem ugye legalább százmilliókba kerül, sokaknak egyébként milliárdokba kerül, világszerte - tehát Orbán újabb rengeteg ellenséget, halálosan veszélyes ellenséget szerzett magának -, én egész biztosan azért kilincselnék a titkosszolgálatoknál, a világ titkosszolgálatainál, hogy megöljük Orbánt. 100 %, hogy ezért kilincselnék. Én is a titkosszolgálatoknak dolgoztam, ráadásul Orbán Viktornak (...).

- Az Internet tönkretételéről van szó.

- Nézzük a politikai gyilkosságot. (...) Ennek, persze, sokféle módja van ... (...). (...) ... és például átvágják Orbán Viktor torkát, mint a tyúkét, vagy fejbe lövik, de vannak egyéb módszerek is, amikor nem embereket használunk: hát Orbán Viktor is már pocakosodik és nem vegán, mint Bill Clinton, tehát az egészségi állapota sem fog javulni, semmilyen javulás nem várható az egészségi állapotában (...), ezért bármikor bekövetkezhet egy szív- és érrendszeri katasztrófa, agyvérzés érheti, infarktus, bármi, és ezek bevált módszerek, és sokkal tömegesebben alkalmazzák a világ titkosszolgálatai, mint azt a hétköznapi emberek álmodnák. Amennyiben pedig én volnék valamely titkosszolgálat vezetője, akkor, természetesen, megszervezném Orbán Viktor meggyilkolását.

- Nem sokan vannak ám Magyarországon, akik nem érdekeltek egyébként Orbán Viktor meggyilkolásában (...).

- A titkosszolgálatoknál nagyon sok politikai gyilkosság személyes okokból kerül megszervezésre és végrehajtásra. Illetve a másik: gazdasági okok, valamint a politikai okok. És aztán az önszórakoztató politikai gyilkosságokról már ne is beszéljünk, erről is nagyon sokat tudnék mondani; én egyébként Orbán Viktornak dolgoztam, de ezt már mondtam, de nem részletezem, majd megkérjük kollégánkat, mindenki elolvashatja a feliratokban összefoglalva, amit egyáltalán nyilvánosságra lehet ebből hozni.

- Amúgy meg rászolgált Orbán a halálra, ezt nem is kell, azt hiszem, mondani, csak olyanoknak, akik azt mondják, nem szolgált rá senki, hanem dögöljenek meg a többiek, mert ugye pár ezer öngyilkosság volt Orbán alatt, különböző okokból, rengeteg búcsúlevél, ezek összesét lenyelte a rendőrség; lehet, hogy egy azért volt vagy kettő, ami a sajtóban is megjelent, tehát hogy azok dögöljenek meg, igazuk van ezeknek az embereknek, csak Orbán, a putris Orbán és putris felesége, putris Orbán Ráhel és putris gyerekei éljenek, örökké és pusztuljon mindenki más. Éljen az Európai Unió demokratikus sereghajtója. Vagy: vesszen! Ha én politikai lehetőséghez jutok vagy hozzáférést kapok: megölöm. Ez nem fenyegetés, egyszerűen csak tényeket közöltem; attól senkinek nem kell tartani, hogy késsel megyek neki vagy fegyverrel, a modern kor technológiai vívmányait kell használni. Aki megkapja, az viszi. Vagy pedig mindenki fizet... Világszerte... Az egész bolygón... Minden országból...

Még egyszer ajánljuk Molnár F. Árpád 15 perces filmjét:
 


 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda