2023. 09. 25., Hétfő
Eufrozina,Kende névnapja

Intellektuális csőd-felmérést végzett az ATV

Intellektuális csőd-felmérést végzett az ATV
2014-09-14
Az ATV az utca jómódú szavazópolgárait kérdezte arról, mit szólnak, hogy az Iszlám Állam 5 év alatt el akarja foglalni Magyarországot és be akarja vezetni a kalifátust. Magyarország ellenségei, valamint Orbán Viktor, Simicska Lajos és oligarcha társai örömmel konstatálhatják az eredményt: ez az a nemzeti szellemi teljesítmény és közmunka alapú társadalom, amelyből pont olyan maximálisan hülyét tudnak csinálni, ahogyan ezt 2010 óta a másodszor megszavazott úgynevezett kétharmaddal és a minden erőszak nélkül, sőt, vastaps mellett, a diktatúra kiépítésére meghozott több, mint 800 darab törvényekkel sikerült.
 
Cikk: Molnár F. Árpád

Orbán Viktor és társai propagandája szerint a nyugat és a demokrácia ellen egységbe forrt és büszke nemzetünk szavazópolgárait hallgatva ráébred az ember, hogy Magyarországon nem is polgárság, hanem Polgár Jenőség van és bár az ki van zárva, mert nem tudom. A Polgár úr Jenők és Polgárhivatal Jenő urak láttán az is érthetővé válik, miért nevezik a szavazócédulákat gyűjtő edényeket szavazóurnáknak. Ezzel az egységbe forrtan saját butaságában hamvasztott fideszes orbáni nemzettel, ahol a kötelező oktatás életkor-határát leszállították, mert minek az, a tudás alapú társadalom helyett pedig a futballmániás, a focira eddig 200 milliárdunkat elpocsékolt cezaromániás elnök diktátor, Orbán Viktor a munka alapú társadalmat hirdette meg, mint a világ legsötétebb elnöki diktatúrái, ráadásul további bizonyítványként az Európai Unió demokratikus sereghajtójaként, ott magától értetődő, hogy a szavazó polgár jenők sokasága csaknem egyértelműen megszavazza, hogy hát ha most Iszlám Állam következik, kalifátussal, akkor az hadd jöjjön, mert ki van zárva, ugyanis nem tudom, tehát ha ez van, akkor ez van. Polgár Jenőség van itten, na.
 
Még akik irányba lőtték a választ, sem tudták, mi a fene az az Iszlám Állam, hogyan él és mennyire abszolút elfogadhatatlan és élhetetlen. Viszont holnap akár szavazhatnak róla. És szavaznak bármiről, amiről nem döntünk úgy, hogy ezektől jobb inkább szinte mindent elrejteni, aminél az a fenyegetés merül fel, hogy megszavazhatják.
 
Sovány vigasz lehetne, hogy nem nehéz ott zseniként tündökölni, ahol szinte mindenki teljesen hülye.
 
Az ATV polgár jenőségről készített interjúja, de sokaknál ki van zárva, mert nem tudom:
 
 
Polgár Jenő Hivatal, ami kizárt dolog, mert nem tudom:
 
 

Csillag Ösvény Jósda