2021. 11. 30., Kedd
András,Andor névnapja

Imádom a dögszagot! - Képes mulatozás a brüsszeli tömeggyilkosságokra

Imádom a dögszagot! - Képes mulatozás a brüsszeli tömeggyilkosságokra
2016-03-22
Most, hogy végre itt a következő liberális, iszlamista robbantássorozat, és végre sikerült két magyart is megrobbantani, összejöttek a liberális iszlamizáló európai vezetők. Bár az örömük nem teljes, hiszen a DK-s Molnár Csaba és pl. Schiffer András (LMP) is - épphogy, de - megúszták.

Szórakoztató centrum: Molnár F. Árpád
 
Végre ismét pusztít a - elmebetegeket kivéve - mindenki által halálos pontossággal előre látott és előre bejelentett liberális vész, aminek az elkövetkező évtizedekben nem lesz vége semmikor. Allahu ackbar. Ma Belgiumban sikerült több tucat nyugati adófizető hullára és pár száz sebesültre valót robbantani, így politikusaink brüsszeli nemzetközi repülőterén, valamint a metróban, egy megállóra Európa néppénzen dúsgazdag politikusainak gyűjtőhelyétől.
 
Tehát a hajléktalanok tényleg ünnepelhetnek, hiszen muszlim testvéreink mind a metróval, mind a reptérrel a gazdagabb, valamint a dúsgazdag réteg közepébe pokolgépeztek tömeges irtásra. Sok hajléktalan nyilván el is gondolkodott rajta: hajtóvadászat kell vagy kitüntetéseket kellene osztogatni az Iszlám Állam (ISIS) vezetőinek és Európába ömlesztett hősies, Allahért és az Igaz Hitért halált megvető bátorsággal küzdő katonáinak.
 
(Elnézést minden muszlim testvérünktől, hogy még nem vagyunk teljesen iszlamisták, de látható, hogy igyekszünk, és már alkalmazkodunk Európa mesterségesen megváltoztatott lakossági összetétele és kulturális követelményei megreformált, modern igényeihez. Allahu ackbar!)
 
Képes tudósításunk következik:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Csillag Ösvény Jósda