2022. 12. 06., Kedd
Miklós névnapja

Így okozta Orbán az ISIS-t és a migránsválságot (Vincze Krisztián - Molnár F. Árpád)

Így okozta Orbán az ISIS-t és a migránsválságot (Vincze Krisztián - Molnár F. Árpád)
2020-12-20

Bőséges, másutt magyarul a világon sehol el nem hangzó ismeretekkel Vincze Krisztián és Molnár F. Árpád. Ha a címre klikkel, további felvezető témákkal is találkozhat.

A témákból:
- Orbán Viktor támogatta a Szíria és a többi ország elleni amerikai háborút, ami az Iszlám Állam létrejöttét és az újkori történelem legnagyobb migránskatasztrófáját okozta.
- Ezért támogatja Orbán Viktor a közel-keleti nemzetek szétverését és az ellenük indított, terorizmusgyártó és migráns-világkatasztrófákat okozó háborúkat.
- Venezuelától Észak-Koreáig; hogyan pusztít és rombol az Egyesület Államok.
- Orbán adta át használatra a keresztény II. Efrém Ignác szír ortodox pátriárkának Kádár János egykori villáját, és közben arról hallucinál, hogy a baloldal üldözi a keresztényeket.
- NSA-igazgatók: Obama NSA-igazgatója, a "demokrata" párti Michael S. Rogers a világ népeinek betiltó ellensége volt, de Trump NSA-igazgatója, a republikánus Paul M. Nakasone fényes csillagként ragyogott Rogershez képest a világ szólásszabadságának egyik őreként.
- Toroczkai László kifejezetten helytelennek tartja, hogy Gődény Györgyéket erőszakkal elhurcolták.
- Egy kis Szájer József mindörökké.
- Megviselne-e minket, ha tetten érnének 24 férfival, és menekülnénk-e ereszcsatornán?
- Dopeman is nagy lóf...t mutatott be Kocsis-Cake Olivio PM-es képviselőnek, amiért elvitette Gődény Györgyéket, és innentől minden szabadság-szövegeléseiket hiteltelennek tartja.
- Szeretjük-e Bayer Zsoltot és Bencsik Andrást?
- Facebook-bűnözők: "A következő kilakoltatás, amin részt veszel, az a fogsorodé lesz". Szentjóbi János köztörvényes "bölcselkedéseivel".

 

Megtárgyalják:
- Vincze Krisztián (villamosmérnök, a Póka László által alapított Nem adom a házamat mozgalom egyik fő alakja, a HírAréna Online tudósítója, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület alapító tagja)
- Molnár F. Árpád (a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke)

Executive Producer:
Domján Tibor
(a HírAréna Online lapigazgatója)

Élő adás egy csatornára:

 

 

Élő adás egy másik csatornára is:

 

Feltöltöttük a BitChute videomegosztó oldalra is:
A Facebook és a YouTube egész világ elleni betiltásai miatt
nézze meg és regisztráljon is a BitChute videomegosztó oldalon:

 

 

 

 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az arab is, akivel üzletelt. A bűnügyi leleplezéseknek és a további intézkedéseinknek nincs vége. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha ebbéli tevékenységünket hajlandók vagyunk újraindítani: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki komoly bajban van, avagy bűncselekményekről vagy állami szervekről stb. információi vannak: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda