2022. 10. 02., Vasárnap
Petra névnapja

Így neveld a moderátorodat

Így neveld a moderátorodat
2018-01-24

Gyertek Gyerekek! Ha az illegális gyógyszerkísérlet előtt vagytok, ha az illegális gyógyszerkísérlet után. Okulhattok, hogy hogyan védekezzetek az ártó közfelfogás ellen.

Anélkül, hogy központilag pálcát törnénk a gyakorikerdesek.hu portál felett, az internetes oldal kellően dilettáns moderátorai alkalmat nyújtottak arra, hogy újra bemutassam ezt a magyarokat veszélyeztető magyar ostobaságot. Más népek nem ennyire buták, hátrányunk lefaragásához az ilyen moderátorok is faragásra - azaz nevelésre - szorulnak. Nem titok, már a 19. században Victor Hugo is elárulta az emberiségnek, hogy „az ostobaság csökkenését nevezzük haladásnak”.

 

 

Nagy Sándor (Naleksz) írása

Vasárnap reggel felütöttem az ímél fiókomat és a gyakorikerdesek.hu hírlevele fogadott, „tuzotooto, ime a het erdekesebb kerdesei” címmel (nicknevem olvasásakor mindig eszembe jut az a kedves emlék, amikor az első osztályos magyarórán osztálytársaimmal egy emberként döbbentünk meg azon, hogy a tűzótóótó szavunkat így kiejtve nyomatékosan hangsúlyozó tanító nénink a táblánál már egészen máshogy írta le – állítása szerint helyesen). Mivel egy kérdés több napja bennem motoszkált, ezért beugrott a lehetőség ötlete, hogy kérdésemet egyszerre teszem fel több embernek.

Perceken belül láthatóvá vált tuzotooto felhasználó kérdése:

Szerintetek kik a felelősei a mindannyiunkat felesleges kockázatokkal sújtó Nemzeti Illegális Gyógyszerkísérletnek, ami 1991 óta töretlenül tart?

A kérdés szokatlanságát ezzel a magyarázattal vezettem fel:

Világszinten kirívó módon az életkorhoz kötötten kétszer is kötelező MMR vakcina hatodik osztályban történő, ismétlő oltását még az angol gyártója sem ajánlja. Aggasztóan elbutítottak minket a gyógyszerreklámok, ráadásul a "védő" hungarikum kifejezésünk is hátráltat az oltások helyes megközelítésében és értelmezésében.

Még az internetes keresőrobotok számára fontos kulcsszavakat is megjelölhettem: MMR, védőoltás, vakcina, oltás, kockázat, nemzet, fennmaradás, hungarikum, illegális, gyógyszerkísérlet.

 „Kérdezni mindig szabad”, „rossz kérdés nincs, csak rossz válasz” hallhatjátok sokszor ezeket a bölcsességeket. Ez így is van, és ha tényleg valami olyan érdekel benneteket, ami nem „kiguglizható”, akkor célravezetőbb minél nagyobb létszámú internetes fórumokat használni, mert ott több olyan ember láthatja a kérdést, akik tudják és nem tartják magukban a választ.

Ahogy láthatjátok, az is előfordulhat, hogy a válaszoló nem a kérdést akarja megválaszolni, hanem a kérdést támadva titeket kezd sértegetni. Ez ne tántorítson el benneteket, a piacon is vannak szemtelen legyek.

Az már nagyobb gond, ha valami miatt a kérdéseteket letiltják. Ezt általában üzenettel erősítik meg. Ha a téma lényegtelen, ott és akkor hagyjátok rá. Ha életbevágó, azaz emberéletek is függhetnek tőle, vagy olyan fontos elvi kérdésről van szó, amelyben a meggyőződésetek megingathatatlan, netán annyira következetesek vagytok, hogy az életeteket is odaadnátok érte, esetleg ahogy jelen példában, ezek mind egyben, akkor szembe kell szállni a titeket elnyomókkal. Különben a jövőben az általatok is értéktelen sorsotokkal a moderátorok, főnökök, hivatalnokok azt fognak majd kezdeni, amit csak akarnak.

Láthatjátok, hogy hogyan érvelhettek önmagatok megvédése érdekében az adott szabályzat keretein belül:

2018. január 21. 10:13

Tisztelt Moderátor!

Kérem szíves tájékoztatásukat, hogy milyen alapfeltételnek nem felelt meg a kérdésem kiírása (mellékelt fotók).
A feltételeiket a kérdés feltevése előtt és a perceken belül letiltó üzenet után is elolvastam, egy pontját sem szegtem meg.
Arról is kérek tájékoztatást, hogy a kérdező idiótázásakor kell-e valamihez tartania magát a válaszolónak az Önök rendszerében?
 
Üdvözlettel: Nagy Sándor

 

2018. január 21. 10:37

Tisztelt Felhasználó!

A kérdés kitaláció így egyértelműen törlésre került, de ezzel ön is tisztában van..

Üdv
Moderátor

 

2018. január 21. 11:24

Tisztelt Moderátor!

1. Az ellenkezőjével vagyok tisztában, azaz a téma a tényekre alapozott, kérem tudassa velem bármely fiktív részletét, ha erről tudomása van.
2. Nem találtam ki semmit, de ha mégis kitaláltam volna, akkor sem szegtem volna szabályt, mert a https://www.gyakorikerdesek.hu/felhasznaloi_szabalyzat oldalon "kitalál" kifejezés egyáltalán, még szinonímájában sem szerepel.
3. Nem adtak választ a "A kérdező idiótázásakor kell-e valamihez tartania magát a válaszolónak az Önök rendszerében?" kérdésemre.
4. Mikor állítják vissza önkényesen törölt kérdésemet?

 

Nem jött válasz és ha nem válaszolnak, akkor se csüggedjetek, számos lehetőség van nyilvánossá tenni a problémátokat és ezzel meghallgatásra találni.

 

Nagy Sándor,

Soroksár, 2018. 01. 24.

 

U.i.: 

2018. január 24. 11:53

Tisztelt Moderátor!

A kérdés reinkarnálódott:

http://hirarena.com/igy-neveld-a-moderatorodat_1915

Üdvözlettel: Nagy Sándor

 

 

Ajánlás:

ARCHIVUM SECRETUM

Csillag Ösvény Jósda