2018. 04. 24., Kedd
György névnapja

Így küldte picsába orbán ügyészét a jogvédő harci gép, Vajda Attila!

Így küldte picsába orbán ügyészét a jogvédő harci gép, Vajda Attila!
2017-04-01
2 perces filmfelvételünkben telefonon osztotta ki a polt péteri ügyészt a Magyar Polgári és Nemzeti Jogvédő Szervezet országos elnöke, Vajda Attila, aki mindig egyfajta terminátorként lépett fel a lakosságot üldöző és fosztogató politikai rendőrséggel, politikai bűnöző ügyészséggel, orbáni bírósággal és orbán népen vérszívóskodó söpredék politikusaival és állami alkalmazottaival szemben.

A Grazban is pszichiátriai kezelt ütődött miniszterelnök, orbán viktor korrupt bűnöző és pszichopata maffiarendszerének egyik vidéki állami bűnszervezete által, a maffiáról begyűjtött bizonyítékai és feljelentései miatt paranoiás skizofrén elmebeteggé nyilvánított szemtanú női jogász áldozatával, Ambrusné Dr. Kerekes Judittal, és az őt is védő Vajda Attila jogvédő elnökkel forgattunk filmet, amit terveink szerint pár nap múlva publikálunk. Az interjúnk után rögzítettük, amint Vajda Attila jogvédő elnök telefonbeszélgetés során osztja ki a pénzünkből eltartott egyik orbáni polt péteri ügyészt, akinek a nevét egyelőre nem közöljük.

De ha rosszul viselkedik, akkor aktivistáinkkal eláraszthatjuk hasonló telefonhívásokkal, és annyit publikálunk ezek közül, ahányat akarunk. Tehát ajánljuk minden imperialista feudalista nép-kizsákmányoló burzsuj állami féregnek, hogy jól viselkedjenek velünk és védenceinkkel egyaránt, nehogy változatos és polifunkcionális módon bosszút álljunk!
 
 
Arra buzdítunk mindenkit, hogy legalább így küldjék a jó büdös francba orbán viktor bármely feudalista imperialista népellenes hazaáruló burzsuj rendőrbűnözőjét, ügyészbűnözőjét, bíróbűnözőjét, politikusbűnözőjét stb., amit csak felhívnak telefonon, és amelyikben bármi kifogást találnak. Ha végre felébrednének kicsit a magyarok, nem nézné őket orbán és rühes állami bandája ennyire csicska felmosórongynak és minden tekintetben kifosztható és teljesen hülyének nézhető lakossági söpredéknek. A magyar nép tegye helyére a nép pénzéből parazita élősködő orbánállami söpredéket! Egyenként, egyesével intézzen mindenki támadást az orbáni hentesek és büdös férgek ellen!

Figyelem! Nem törvénysértés! Alkalmazza mindenki, és ne puhapöcsű jobbikos álellenzékis zsúrpubiskodjon senki, amikor orbánról és söpredék vérszívó állami férgeiről van szó!
 
 
 
 

Csillag Ösvény Jósda