2020. 07. 12., Vasárnap
Dalma,Izabella névnapja

Így akar Orbán örökre diktátor maradni! + A kórházigazgató bűnözésről (Molnár F. Árpád)

Így akar Orbán örökre diktátor maradni! + A kórházigazgató bűnözésről (Molnár F. Árpád)
2020-05-12

Orbán véglegesített teljhatalmi törekvéseinek bizonyítási eljárása mellett Molnár F. Árpád kimutatja, hogy a magyar egészségügy vezetése mennyire degenerálttá korcsosult, ahol a kórházigazgatók elsődleges dolga már nem az egészség és az emberi élet védelme, hanem minden bizonyíték eltüntetése és mindenki pártpolitikai üldözése, aki bármilyen egészségre vagy életre veszélyes tényt, körülményt vagy esetet feltár, vagy ilyen bizonyítékra csupán szert mer tenni. A kórházigazgatók a Fidesz egyfajta pártpolitikai gyűlölet- és gyilkoló gépeivé váltak. A gyógyítás párt alapú mészárlásra cserélése az egészségügy megítélésének is súlyos inflációjához vezetett és fog még sokkal erőteljesebben vezetni.

Elmondja:
Molnár F. Árpád
(a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke)

Executive Producer:
Domján Tibor
(a HírAréna Online lapigazgatója)

Élőben a YouTubera:

 

Élőben a Facebookra:

 

 

Feltöltve a BitChute videomegosztó oldalra is:
A Facebook és a YouTube egész világ elleni betiltásai miatt
nézze meg és regisztráljon is a BitChute videomegosztó oldalon:

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a halott, 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.
Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha segítségre vagy védelemre szorul: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda