2020. 07. 11., Szombat
Nóra,Lili névnapja

Hungarofób nettó nácik Szlovákiában és Magyarországon

Hungarofób nettó nácik Szlovákiában és Magyarországon
2015-11-30
Ismét kirúgtak a munkahelyéről egy magyart Szlovákiában, mert az üzletben magyarul beszélt egy magyarral, magyarok lakta településen. A szlovák nettó náci törvények előtt fasisztaként elhasalt üzlet a Deichmann volt, de ugyanígy működik a szintén német ajkú DM, továbbá a Pepco stb., és Szlovákia közhivatalainak és magánboltjainak tengere. A magyarokat folyamatosan fasisztázó és nácizó, önmagát zsidó áldozatként definiáló Zoltai Andrea és szélsőségesen hungarofób (magyargyűlölő) bandája - a DK-vezetés ultraradikális magyargyűlölő szárnyával - mindig egységben fasisztázott és nácizott mindenkit, aki bármilyen magyar érdek mellett kiállt, és mindenkit, aki bármiben, akár a legcsekélyebb dologban nem pont ugyanazt, nem ugyanolyan gyűlölettel és nem ugyanazok ellen képviselte, mint ők.

A magyarországi, önmagukat baloldaliként definiáló, ultra radikálisan magyargyűlölő nettó fasiszta réteg és az óriási pénzekkel ellátott nemzetközi jogvédő szervezetek jellemzően nem fasisztáznak és náciznak, amikor a XX., aztán a XXI. században ilyen szélsőségesen náci és nyíltan fasiszta gyűlölettörvényekkel sújtanak kifejezetten és csakis magyarok millióit Szlovákiában. Ugyanis Európában más népeket - de szóljon, aki tud még ilyenről - nem sújtanak ilyen nettó náci törvények - hogy tilos a saját anyanyelvükön megszólalni -, csak a határon túli magyarokat.

Akik pedig önmagukat a DK ultra radikális hungarfób rasszista vezetőiként és annak zoltaista köreiként antifasisztákként definiálják, az évek során mindig lenácizták azokat, akik a jog, a törvény és az ember előtti egyenlőségért megszólaltak. És mivel a szélsőséges, zoltaista szellemű, összeférhetetlen és integrációra képtelen gyűlöletréteg definiálta magát zsidóként a leghangosabban és legtöbb reklámmal, ezért a magyarországi lakosságban a "zsidó" kifejezés eggyé vált a Zoltai-klán beteg, frusztrált gyűlöleteszmeiségével, mint olyan, ami gyűlöli a magyarságot, képtelen abba integrálódni, és a befogadó nemzet minden nem szélsőségesen magyargyűlölő rétegét a DK egyes bomlasztó és összeférhetetlen vezetőivel egységgyűlöletben lefasisztázza, lenácizza és lehitleristázza.

Molnár F. Árpád és Domján Tibor tegnap filmre vett és ma bemutatott beszélgetős műsorában Molnár felszólítja a DK-t, hogy most, hogy már ennyi esztendőt elfasisztázgattak a velük nem mindenben egyetértőkkel szemben, szólaljanak fel a szlovákiai fasizmus szélsőséges magyarüldözései ellen, mert évekkel később is elő fogják szedni a DK magyarság elleni árulását. Jogvédők és a polgári lakosság ellen ennyiszer folytatólagosan és végeérhetetlenül elfasisztázgatásaik után ugyanis itt az ideje, hogy valódi fasiszták és nácik ellen is megszólaljanak, akik ontják fasiszta és náci gaztetteiket. Még akkor is fel kell szólalniuk a szlovákiai fasizmus ellen, ha az áldozatok csak magyarok, ezért az alávaló fajhoz tartoznak, mégpedig az összeférhetetlen és diplomáciai idiótaként a rendes embertömegek ellen gyűlölködő fasiszta zoltaista DK-szellemiség "értelmében", helyesebben 2006-os módon öngyilkos primitív ösztöneikben.
 
 
Hungarofób nettó nácik Szlovákiában és Magyarországon
(Szólnak: Molnár F. Árpád, Domján Tibor)


 
 
Szólnak:
Molnár F. Árpád (ÉLI)
Domján Tibor

Executive producer:
Emma Paradigma

Zeneszerző és 3D HÍRHÁTTÉR-Animációk:
Sid Modwooder
 
Hungarofób nettó nácik Szlovákiában és Magyarországon


 

Csillag Ösvény Jósda