2022. 10. 02., Vasárnap
Petra névnapja

Hősök a frontvonalban

Hősök a frontvonalban
2019-10-29

Szabadság, szerelem, e kettő kell nekem! Ezekért bizony ma is harcolni kell. Mi több! Születés után azonnal a szülők kell, hogy védekezzenek kiszolgáltatott kisdedük nevében a bürokraták, végrehajtók seregével érkező kirótt rabiga ellen. Akkor leszünk biztosan fennmaradó nép, ha kellő nemzeti ellenállás, nemzeti összefogás kíséri a kevés bátrak harcát, amiért évszázadokig eleink az életüket is feláldozták.

 

Forrásgyűjtés (  videó, FB bejegyzések, szülők és a család segítőjének levelei): L. J.

Szerkesztette: Nagy Sándor (Naleksz)

Arra talán emlékeznek néhányan, hogy a közelmúltban hírt adtam a "dusnoki esetről".

Sziasztok!

Pár hete megszületett otthon a kisfiunk, a faluban (Dusnok) elkezdődtek a pletykák, hogy akkor biztos nem lett anyakönyveztetve, mert otthon született.
A jegyzőnek és a védőnőnek ezt lejelentették. A védőnő utána nézett és még terhesgondozáson sem jártunk. Amúgy semmilyen állami támogatást nem kértünk soha sehol.
És a továbbiakban sem akarunk semmilyen gyest, családipótlékot felvenni, ugyanis szabad embernek szültük a gyermekünket.
A jegyző elkezdte küldözgetni a családsegítőt, hogy menjünk be anyakönyvezni, ez csak egy papír...

Mi azért tudjuk, hogy itt nem csak erről van szó, hanem, hogy lemondunk a gyerekünkről és átruházzuk a tulajdonjogot Magyarországnak. Emberként szeretnénk eljárni ez ügyben, de azt csak a UCC alapján tudjuk megtenni, amiben sokat segít nekünk K. Zoli is. Navval kapcsolatban volt már egy sikeres jogérvényesítésünk, de ez most ugye egészen más ügy.

Hétfőn a jegyző kiküldött egy idézést, hogy másnap kötelezi, hogy azonnal jelenjünk meg és anyakönyvezzük a babát. Mi arra azonnal küldtünk egy válaszlevelet, ő amikor azt szerdán megkapta a reagálás, hogy a helyi körzeti 2 rendőrt ki is küldte hozzánk.

Csütörtökön a védőnőt és a családsegítőt küldte, meg egy esetkocsival fenyegetőztek, hogy eljönnek megvizsgálni a babát, mert szerintük itt kiskorú veszélyeztetése áll fenn, mivel "senki" nem látta a babát, azaz orvos...
Hiába mondtuk, hogy látta, de nekünk nem kell erről papír.

Ma délelőtti órákban pedig kiküldött 2 gyámügyest és vagy 10 rendőrt meg ki tudja még kiket, jöttek vagy 5 autóval. Aztán végre a jegyző is megérkezett, aki kijelentette, hogy az én levelemre amiben leírtam, hogy Magyarország cégként van bejegyezve az USA-ban és a hivatal, amiben dolgozik már rég törvénytelenül működik, azt válaszolta, hogy nem tudja cáfolni a levelemet, mert nem tud erre mit írni és nem is akar... És ennyi... Neki nem kell eleget tennie nekünk...

Mi a UCC szerint védtük magunkat, amivel ők nem igazán foglalkoztak, de még csak nem is igazolta magát egyik személy sem.
Kényszerítés hatására beengedtük a 2 mentőápolót, hogy megvizsgálja a babát, mert csak ennyit akarnak, csak erről akarnak meggyőződni, hogy a baba jól van-e.
Ez megtörtént és ők el is mondták, hogy megvizsgálták minden rendben a babával.

Akkor mondtuk nekik, ha nem vádolnak semmivel, mert ez nem vád, hogy kiskorú veszélyeztetése és főleg úgy, hogy bebizonyosodott, hogy jól van, akkor mi bemegyünk a házba és menjenek el. Ekkor a férjem be akarta csukni az utcai ajtót és az egyik rendőr megelégelte a szerinte időhúzást, azt mondta: ebből elég, ráverte a férjemre az ajtót, betörtek és azonnal a földre kényszerítették és már rajta is volt a bilincs. Én be akartam jönni a házba, de engem is lefogtak, szó szerint lerángatták rólam a köntöst, hálóinget és csak azt kiabálták, hogy viszik a babát.

 

 
Anyukám bent volt a házban a babával és a szobában lévő ajtót bezárta, ami nagyon nem tetszett nekik és folyamatosan fenyegetőztek...

Ezután azt mondták, hogy elvisznek minket a kalocsai kórházba, hogy megvizsgálják a babát és beoltsák. Valameddig el tudtuk húzni az időt és végig a UCC-t hangoztattuk, de igazából annyian voltak és csak a megfélemlítésünk volt a cél, hogy nem is foglalkoztak semmivel, nekik nem kellett magukat igazolni...

A lényeg, hogy kényszerítés hatására elvittek, be kellett ülnöm a mentőautóba, akkor már férjemet rég elszállították a kalocsai rendőrségre. Először a kórházba, hogy mossák magukat ugye, semmi baja sem történt. Mivel a férjem semmit sem írt ott alá, így azt mondták, hogy kb. tűnjön a francba.
Mi addig a kórházban voltunk, ahol egy kedves doktornő megvizsgálta a babát, mindent rendben talált és azt mondta, nem fogja felvenni, mivel jól van és nincs kiemelve a családból.

Menjünk haza! De a gyámügyesek tovább fenyegetőztek, hogy küldik majd az idézést amire kötelesek vagyunk megjelenni és ha nem, akkor megint jönnek a rendőrökkel.

Úgy gondoljuk, hogy az anyakönyvezést nem vagyunk kötelesek aláírni, nem kényszeríthetnek semmire, ha mi nem akarjuk.

Ha tud valaki ebben segíteni, annak nagyon örülnénk!

Van valakinek valami ötlete, mit tudunk még lépni a UCC-n kívül is? Nagyon köszönöm!!!

........................................................

Azóta is egyfolytában érdeklődtem a család kiléte és az események alakulása után, míg ma végre jött hír!

Melléjük állt jogvédő már válaszolt is:

Szia. Már nem kell segítség, ott vagyunk mellettük, meg a szuverenitás-kinyilvánításhoz kaptak segítséget az USA-ból és Olaszországból."

Na erről beszéltem, hónapok óta propagálom a UCC-s megoldást.
Az a "nemlétező" magyar összefogás, azért amikor kell, mindig megnyilvánul...
Előrelépés volna ezt a hírt szélesebb körben terjeszteni.

 

Magyarország, 2019. október

Az ügy folytatása "A dusnoki csecsemőrablás" címmel kerül majd be a jövőbeli magyar történelemkönyvekbe:

NEM AKARTÁK ÚJSZÜLÖTTJÜKET ANYAKÖNYVEZNI, HATALMAS ÁLLAMI BANDA TÁMADT RÁJUK ÉS ELVETTE A KICSIT - MOLNÁR F. ÁRPÁDÉK FELJELENTÉST TETTEK

Ajánlás:

ARCHIVUM SECRETUM

free counter

Csillag Ösvény Jósda