2023. 11. 30., Csütörtök
András,Andor névnapja

Holokasztot mondott Ágoston Tibor: a bíróság 750 ezer Ft-ra vagy ezt letöltő fogházra ítélte

Holokasztot mondott Ágoston Tibor: a bíróság 750 ezer Ft-ra vagy ezt letöltő fogházra ítélte
2016-03-31
Ágostont valódi, kippah-s zsidók, zsidó vallású zsidók jelentették fel. A médiumok a Tett és Védelem Alapítvány, valamint a Debreceni Zsidó Hitközség nevét emelik ki, miszerint többek között ők tettek feljelentést.

Cikk: Molnár F. Árpád
 
AZ ÍTÉLET

Ágoston Tibort ezért a kiragadott mondatrészletért ítélték el:

- Az egyik a magyar áldozatok, a hősök, a háborúban elesettek, a másik pedig a Hollókamu... ő, bocsánat, Hollókaszt... még mindig nem jó, a Holokaszt szándékos volt, elnézést érte (...).

Ágoston Tibor beszédének eme részlete a doni hősökre emlékező beszédében hangzott el. Az I. fokú bíróság által hozott 750 ezer forintos büntetést a másodfokú bíróság bírója, Kemecseiné dr. Hársfalvi Klára helybenhagyta, azzal, hogy 15 havi részletfizetést engedélyezett, amiben - kicsit ahhoz hasonlóan, ahogyan a nem zsidó és zsidó bankárok teszik a lakosság folyamatos Holokausztja során - ha egy havi részlettel elmarad, akkor fogházban kell letöltenie a zsidó vérbűn vagy mi a franc miatt kirótt pénzbüntetést vagy annak meg nem fizetett részét. Az ítéletet Kemecseiné Hársfalvi Klára bíró pontosan úgy olvasta (Bacsó Péter: "Tanú"-zta) fel:

- Egy havi részlet nem fizetésének elmulasztása esetén a pénzbüntetést vagy annak meg nem fizetett részét fogház fokozatban végrehajtandó szabadságvesztésre kell átváltoztatni.

A magyarok elleni kilakoltató, az egészségügyi várólistákkal stb. a rákosokat stb. lassú kínhalálra ítélő, a nép által mind érinthetetlenség, mind vagyongyarapítás és csillagászati fizetések tekintetében tejben-vajban fürdetett multimilliomos arisztokrata Júdásfaj, azaz a bírókaszt előre tolt képviselője ítélete ellen súlyosbításért fellebbezett az ügyész, ami szintén a mi pénzünkön, és hajléktalanjaink, valamint rákhalottaink irdatlan Holokauszttömegei vérén és kínhalálán eltartott korrupt mocskos féreg. Azaz ügyész. Tehát már önmagában is pszichiátriai minősítés. Ugyanis - mint az látható az ügyek tengerének csaknem hiánytalan 100 %-ából - ügyésznek lenni feltétlenül azonos dolog azzal, hogy antiszociális és szociopátiás paranoid és bűnöző alkatú pszichopatának lenni. Szoktam mondani: kevés perverzebb dolgot tudok elképzelni, mint ügyésszel közösülni. A szakmákat illetően nem nagyon létezik ennél aberráltabb és betegebb szexuális magatartás. És ezt halálosan őszintén mondom!


MEGÁLLT-E A VÁD?

Mint az előző ilyen fasiszta ítéletnél, ahol nem állt meg a vád, itt is fontos tisztázni, megáll-e a vád. Mit mondott Ágoston Tibor? Mi volt a végső megállapodása? Az, hogy a Holokauszt helyébe Holokasztot mondott. Mi a Holokaszt (tehát "u" nélkül)? Ha valaki mást lát, mondja, de számomra a Holokaszt azt jelenti, hogy olyan, főleg érdekközösség, csoportosulás, lobbi, amelyik hatalmi vagy anyagi érdekből, rasszizmusból vagy fasizmusból, avagy pl. egyébként való rosszindulatból, a II. Világháború 50 millió halottja közül kifejezetten a zsidó áldozatokat minden más népek és nemzetek fölé emelve, a zsidók elleni Holokauszt emlegetésében, annak ápolásában, azt más népekkel stb. való szembeállításában stb. leli kedvét, találja meg örömét vagy elfoglaltságát. Nagyon röviden: a Holokaszt tagjai Holokausztmániásak.

Ez a tétel nem tagadja a Holokausztot. Nem mondja, hogy az nem történt meg. Ez a tétel egy valós lobbiról beszél, amit nehéz lenne találóbban elnevezni, mint így: "Holokaszt". Ez egy kaszt. Egy társadalmi kaszt. Egy lobbi, egy érdekközösség. Holokaszt létezik. A Holokaszt egy megvalósult történelmi eseményre, a Holokausztra létrejött érdekközösség. Tehát Holokaszt létezik. Van Holokaszt.

Zsidóként írom, bár ez a zsidó vezetők, zsidó hangadók és gátlástalan, gerinctelen, csúszómászó parazita pogány gnóm goj rabszolgáik miatt már szégyen. Léteznek pl. a II. Világháború során felsőrendű emberi minőségük, hozzáállásuk miatt kiirtott keresztény milliók, és léteznek pl. származásuk miatt tömegesen kivégzett zsidók. De Kereszténykaszt erre nem létezik, mert a keresztények emberi minősége tiltja az effajta konfrontálódást, ellenségeskedést, gyűlölködést, intoleranciát, kapzsiságot és hatalmi tébolyt. Létezik viszont a zsidók irtására összesereglett kaszt, a Holokaszt, amelyik ebből iszonyatos vagyonokat harácsol a Föld bolygó csaknem egész területén, hatalmi bázisokat épít a Föld bolygó csaknem egész felületén, míg mások egyszerűen a feljelentgetésekben, a minden népekkel szembeni ellenségeskedésben stb. töltik ki Holokausztmániájukat.

Tehát Ágoston Tibor nem büntethető. A bíró egy fasiszta idióta. Egy élősködő náci parazita, ami politikai igényeket szolgál, és mivel bűnöző, ezért a hatályos törvények betartására sem képes - ahogy ezt a bíróknál és a gazságszolgáltatás egészénél megszokhatta a magyar nép.

A média - amit a lakosság íme, nem véletlen nevez zsidó médiának, minthogy más sem folyik abból, mint a zsidók mindenek fölé tolása - azzal van tele, hogy Ágoston Tibor tagadta a Holokausztot. Kimutaná valaki, hogy ez pontosan hol történt meg? Mert ami alapján elítélték, abból egy fia tagadás nem sok, annyi sem mutatható ki. És ezeket az ítéleteket sorban hozza a fasiszta politikai bíróság. Nem a zsidók, hanem a magyarok pénzéből élősködve és parazitáskodva.

Ágoston Tibor a Jobbik önkormányzati képviselője Debrecenben. Nagyon sok hülye van ebben az országban, ezért ezt is tisztázni kell: Egy büntető eljárásban ne nézd a bőre színét! Ne nézd a származását! Ne nézd, melyik páthoz tartozik! Egy büntető eljárásnak semmi köze nem volna szabad lennie ahhoz, hogy Ágoston Tibor jobbikos, ballikos vagy pártonkívüli! De számít! Számít, és sok esetben meghatározó! Azért, mert ahol a törvények nincsenek, ott van mindenféle beteg anyagi és hatalmi érdek, vannak a politikai koncepciós perek, van a gátlástalan rendőrségi, ügyészségi, bírói és politikusbűnözés. Mert nincs törvény. Hanem van helyette a lakoltasd ki a magyar családok tömegeit, vesd lassú kínhalálra az élőket, és börtönözd be azokat, akik a 70 évvel ezelőtti, a győztesek szerint 6 millió halott zsidók emlékét nem nevezik a 6 millió zsidó emlékének, hanem pl. 5 millió 999 ezer 999 zsidó emlékének nevezik! A fasiszta rendszer magyarországi júdástörvénye olyan, mint Krisztus zsidók általi meggyilkolása: Ölj, te mocskos állat, öld a mocskos magyart, és tedd mindezt zsidó fajvédőként! És a kilakoltató bírókaszt népgyilkos fajtája legyen a zsidó fajvédelmet szentségesítő náci bíró! A népirtó fasiszta féreg ítélje el az élőket, hogy meghaljanak, és emelje zsidóságuk miatt isteni sérthetetlenségre azokat a zsidókat, akik lassan 100 éve halottak!


INDOKOLJUK AZ ÍTÉLETET ÉS AZ ÍTÉLKEZŐ HOLOKASZTOT

Az ítélet indoklásához kell tartozzon, hogy magyarok számára a magyarok, a zsidók számára a zsidók fontosabbak. Előfordulnak itt is aberrációk, mint amikor valaki ügyésszel közösül, de az általános és normális trend az, hogy egy magyarnak először a saját hazája és népe fontos, és aztán következik valamely távoli országból való kis nép, mint a zsidó, a guatemalai, a hondurasi vagy a szuahéli. Ugyanez a helyzet, ha valaki zsidó, azaz - hacsak nem Magyarországon élő zsidó, mert akkor a magyarokat tekintse nyugodtan vendéglátónak, és egészen nyugodtan szolgálja kötelességből Magyarországot és a magyar érdekeket - egy Izraelben élő zsidó számára a zsidó a legfontosabb, nem pedig a magyar, az észt vagy az üzbég.

De mivel a zsidók akarata - ezért fajtája is - felsőbbrendű, ezért a magyarokat Magyarországon tömegesen kilakoltatják, lassú kínhalálra ítélik, Holokauszt égőáldozataik végeláthatatlan sorát sorban lövöldözik bele a tömegsírba, a zsidó halottaknak viszont az emlékét sem szabad úgy említeni, hogy abban egy zsidó fajvédő bármi kifogást találjon.

De a történelemben az a normális, hogy az adott jelenkor földesurai és népgyilkos hóhérai az uralkodó osztályt vagy annak érdekkörébe tartozó népirtásokat kiemelik, az általuk folytatólagosan elkövetett népirtásokat pedig ugyanazokkal a bíróférgekkel és mocskos parazita vérszívó rohadt büdös állatokkal szentesítik. Tehát ugyanaz a bíróféreg hozza az ítéletet a régmúlt történelem valamely részlete tárgyában az élő emberek tönkre tételére, amelyik bíróféreg mocskos állat hozza az ítéleteket ugyanannak az uralkodó osztálynak a csicska patkány szolgálatában a lakosság és a nagycsaládok - pl. a kilakoltatások tízezrei által végrehajtott - tönkre tételére.

Gyakorlott otthonvédők vagyunk, az ország legjobbjainak magja, tudósítások miatt bilincsben számtalanszor elhurcolt, koncepciós perekkel számtalanszor megtámadott stb. Ugyanis a gazdagok titokban szeretik kilakoltatni az általuk kifosztott lakosságot, hogy annak látható és népirtó emberiségellenes bűntettei ne legyenek megörökítve, ne legyen látható és hallható a fasiszta rendszer zsidó fajvédőinek magyar családok elleni gyűlölködése, kegyetlenkedéseik, a zokogó kisgyermekek, az emeletről leugrani akaró, hangosan síró fiatal lányok és anyák stb. Gyakorlatból tudjuk, hogy amikor zsidó fajvédő törvényt hozott párt földesúr pártpolgármestere (azaz a Likuddal testvérpárti szövetségre lépett Fidesz, tehát az EU demokratikus és emberjogi legutolsója) bírósághoz fordul, hogy nagycsaládokat önkormányzati ingatlanból utcára dobasson, annak ellenére, hogy a család soha egy fillérrel nem tartozott, akkor a bíró azt megítéli. Azért, mert a bíró - amint azt az ítéletekből és Kemecseiné Hársfalvi Klára ítéletéből látjuk - zsidó fajvédő, akinek az a dolga, hogy a zsidó fajvédelmet a magyarok ellen, kifejezetten a magyarok üldözésére gyakorolja, és közben magyarok millióinak életét ellehetetlenítse, tönkre tegye, sok-sok ezer magyar és magyar és magyar embert öngyilkosságba kergessen, több magyart üldözzön külföldre, mint bármikor korábban a magyar történelem során, és szolgálja ezt a fasiszta, zsidómániás, zsidókba beleőrült fasiszta náci faji fajvédő rendszert, minden magyarok ellenségeként és hazaárulójaként.

De mi köze van a gyakran még meg sem született, hanem a magyar anya méhében fejlődő csöppségnek ahhoz, hogy a polgármester bűnöző, ezért a bűnöző polgármester a bűnöző bíróval ítélteti meg a magyar adófizető család utcára dobását, és mivel bűnöző a polgármester és bűnöző a bíró, ezért bűnhődjön az ártatlan magzat, bűnhődjön a kismama, bűnhődjenek a csecsemők, bűnhődjenek a kisgyermekek, bűnhődjön az egész család?! És mi köze van az embriónak és a csecsemőnek ahhoz, amikor a családfő tartozik 68 ezer forinttal, vagy pár százezer forinttal? Miért kell az egész családon megtorolni, bosszút állni kicsiken és nagyokon, újszülötteken és aggastyánokon stb.?

Azért, mert a zsidó fajvédő törvényt hozott dúsgazdag döbrögi tudja, hogy a magyar már embrionális korában mocskos féreg, és bosszút kell rajta állni! A zsidó fajvédő fasiszta tudja, hogy a zsidó holtában is szent, a magyar pedig meg nem születetten is megtorlandó bűnös rohadt féreg! Ha zsidóról van szó, akkor 70 évvel ezelőtti eseményeket és régen halva holt hullákat is akkora tisztelettel kell említeni, amilyen élő magyaroknak nemhogy nem jár ki, de az élő magyar családok és újszülöttek élete egyszerűen értéktelen! Értéktelen! A zsidó istenség, a magyar meg egy mocskos alantas féreg! Taposs a magyar családokon, istenítsd a zsidó hullákat! A zsidó halottaknak zsidó fajuknál fogva jár ki a felségsértés fasiszta törvénye, míg a magyar családok magyar fajuk miatt méltatlanok az életre is!

Mert Kemecseiné Hársfalvi Klára bíró egy fasiszta. Echte fasiszta, nettó náci. Hazaáruló, a magyarok ellensége. Az a büdös fajta, ami miatt az Interneten véleményformáló magyarok, és az utcán tüntető civil szervezeti aktivisták és vezetők tömegei, tehát a jövő politikus generációja tömegével akarja kiirtani a bírókat. Mert megtanulta, hogy törvény és igazság nem létezik, és ahol a törvényt és az igazságot, ahol az élők jogait meggyilkolták, ott a népirtó hóhérok elleni halál az egyetlen út a szabadsághoz. Ez a forradalmak alaptörvénye. A forradalmak célpontjai pedig mindig a népirtó hatalmat kiszolgált arisztokraták: a rendőri vezetők, az ügyészek társadalma, a bírók örvénylő júdásmoslékja és a politikai vezetés voltak.

A bírófaj büdös fasiszta zsidómániás férgei tudják, amit az általuk eltartott magyar lakosság még mindig nem akar felfogni, és minél inkább üldözi ez a mocskos parazita júdásfaj, annál kevésbé hajlandó rabigába hajtani a fejét, családját és egész jövőjét, hogy a magyarokat azért lehet tömegesen irtani és pusztítani, mert a magyar az egy moslék alsórendű faj, a zsidók esetében pedig azért járnak minden más nép és nemzet fölött álló olyan kiváltságok, amiket a Teremtő Isten sem kap meg, mert az Istent törvényesen lehet káromolni, mert a zsidó az meg egy felsőrendű faj. Igen, az Isten fölött való, mint Lucifer. Tehát a bíró antikrisztus és echte fasiszta büdös féreg, ami idegen test a nemzetben is. Olyan, mint egy sátáni rákos burjánzás, a Sátán által plántált rosszindulatú daganat, ami a gazdatestet pusztítja, gyilkolja, az idegen testet pedig mindenféle ilyen elmúlt (és visszaprovokált) holokausztos szarral, fossal leöntve tálalja, kényszerítve, hogy mindenki ezt a magyarok elleni tömeggyilkos, a magyarokkal halálosan ellenséges moslékot egye.

Hogy az, ami számunkra mindig szent volt - mint a Holokauszt emléke -, ezekkel a bírói palástba bújt idegen testű vérszívó rákos paraziták által a világ egyik legellenségesebb, legundorítóbb és legmoslékabb, szarban tálalt és fossal leöntve díszített örvénylő moslékká vált. Degeneráltnak ízes falattá, normális és épeszű embernek elviselhetetlen undormánnyá, ehetetlen fasiszta disznómoslékká.

Olyannyira, amit már beszélünk egy ideje az újságírók között, hogy annyira felhívták a figyelmet a Holokauszt abszolút szentségességes sérthetetlenségére, annyira ellenséges, gyűlölködő, kirekesztő, minden mást - így sok egyéb mellett a keresztények elleni népirtást is - kizáró módon, hogy mára csaknem mindenki kétségbe vonja azt, hogy 6 millió zsidó áldozat volt, míg sokan mára a Holkausztot is kétségbe vonják.

De ha egy fasiszta rendszerben köztörvényesnek minősített vizekre akarok evezni, akkor elmondom, ami a fajüldözések közvetlen hatására megfogant, majd megszületett bennem, mint felismerés, mert az ellenséges magatartás sosem szövetségeseket, hanem kritikus gondolkodást és - jó esetben - egészséges szkepticizmust teremt: én egész életemben hallgattam és hittem a Holokauszt megtörténtében. A faji, fasiszta gyűlölködés hatására megértettem: sokkal több bizonyíték létezik a soha, senki által nem látott kvarkok létezésére, az elektron, a proton, a neutron, a foton stb. létezésére, mint arra, hogy 6 millió zsidó halott volt, és arra, hogy koncentrációs tábor(ok)ban gázzal is ölték a zsidókat. Amit a győztesek az elmúlt 70 év során a zsidó halottak létszámáról és a gázosítás létéről letettek az asztalra, ha azt a tudomány és a fizika asztalára tették volna, akkor még mindig nem tény, hanem csak egy feltevés, egy hipotézis lenne, mint a húrelmélet. Tudományos szempontból egyszerűen nem állják ki a tudományos igényesség próbáját! És ezen a fasiszta fajvédő törvény nemhogy egy jottányit nem segített, de éppenhogy halmazatban hívta fel a figyelmet arra, hogy itt valami rohadtul nem stimmel! A relativitáselméletet értem, értem  a fény természetét, tudom, mert bizonyított, hogy a sebesség növekedésével az idő éppen úgy lelassul, mint amikor gravitációt viszünk a rendszerbe, de azt, hogy 6 millió zsidó halt meg, és azt, hogy voltak tábori elgázosítások, ezeket mindig csak mondták, meg rámutattak zuhanyrózsákra, de soha az életben senki nem vette a fáradtságot, hogy ezeket be is bizonyítsa! Soha, senki! Soha! Senki! Márpedig én mindig tudományos beállítottságú voltam, így a mára rendkívül ellenséges zsidó fasiszta környezet már alkalmatlanná vált arra, hogy a tudományos igényességemet a szociális érzékenységemmel és elnéző magatartásommal el tudják nyomni. Azaz most már nem hinni, hanem tudni akarok! És amíg nem tudok(!), addig nem hiszek! Megértem, hogy a tudományos igényesség üldözendő olyan fasiszta alapú és törvénykezésű rendszerben, amit Adolf Hitler, Guido Mussolini, Benjamin Netanjahu vagy Orbán Viktor vezet, de akkor nem börtönökkel, hanem állami kábítószerekkel és elektrosokk kezelésekkel kellene kigyógyítani az embereket a kritikus gondolkodásból, megsemmisítve a gondolkodó emberek összesét! Mert a Gondolkodó ember ellenség! A Gondolkodó nem bólogat, nem gátlástalanul elhisz, és végképp nem azoknak hisz, akik tömegével irtják a befogadó, ártatlan és szerencsétlen népet! A Gondolkodókat meg kell semmisíteni, mert a Gondolkodást másképp elnyomni nem lehet! Ugyanis a börtöntől és a pénzbírságtól csak a hülye lesz Holokauszthívő és zsidómániás zsidóbuzi!

Tény az is, hogy ezt a tetves parazita rákos faji alapú bíróságot egyáltalán nem hatja meg, hogy a II. Világháborúnak nem 6 millió zsidó halottja, hanem 50 millió halálos áldozata volt. Egyáltalán nem hatja meg a Júdások antikrisztus féreg parazita társadalmát, hogy minket, keresztényeket nem származásunk, hanem a felsőbbrendű emberi és erkölcsi minőségünk, kiválóságunk, bátorságunk miatt irtottak. És hogy irtottak rajtunk kívül még több tízmillió embert. Ezt a mocskos fasiszta echte náci zsidókormányt csak a zsidók érdeklik. Pedig a zsidóknak nincs mire büszkéknek lenniük, mert őket nem azért irtották, mert erkölcsileg kiválóak lettek volna, mert köztük - ahogyan minden népben - volt pozitív személyiség, és volt utolsó moslék, ezekhez a bíróférgekhez hasonló júdás, vérszívó, ingyenélő, kizsákmányoló, elnyomó parazita gazember, ugyanilyen here és moslék fajvédő söpredék. Hanem akiket a nagyszerű emberi és csodálatos angyali minőségük miatt irtottak, azok a keresztények voltak. Nem a zsidók. A zsidók csak emberek. A keresztények viszont az emberi faj legfelsőbb minősége. Közvetlenül a Megváltó Jézus Krisztus Lelkéből fakadó minőség. Nem államtól, nem állami vezetéstől, hanem az Istentől születve. És mivel ez a minőség össze sem mérhető a zsidó fajvédő náci bíróság és fasiszta törvényei örvénylő Júdásmoslékjával, ezért a világ a Minőséget a háta mögé, a tömegsírba dobta, és a szart vette elő. Csak a szart, ami mögött a pénzügyi, számító, idegen testű és határozottan ellenséges fajvédő, náci és fasiszta lobbi áll.

Látott már valaki olyat, hogy keresztények az egész bolygót fellármázzák, hogy a tömeges irtásuk miatt adjanak nekik és utódaiknak kártérítést? Hogy rendezzenek nekik évente 150 emléknapot stb.? Nem?! Hát persze, hogy nem, mert a keresztény felsőbbrendű a zsidóhoz képest! Mert a keresztény nem egy faj, hanem a legfelsőbbrendű krisztusi eszme, az Isten Lelkével áthatva! Nem számító, nem kapzsi, nem férkőzik más népek közé, hogy arra rátolja a fasiszta törvényeit. Nem vérszívóskodik, nem parazitáskodik. Nem elvenni, hanem adni törekszik. Nem egoista, hogy harácsoljon, mint egy zsidó állat, és parazitáskodjon a Holokausztból, hanem amikor a zsidók jönnek és jönnek ezerszer, aztán százmilliószor, annyiszor fizet és fizet és fizet és fizet és fizet olyanok miatt, amikhez soha, semmi köze nem volt, mert a náci zsidóknak és pogány bandáiknak a pénz kell. A pénz és a hatalom. Ezért kapnak tőlünk, minden más népektől pénzt, pénzt, pénzt és pénzt. Mert az istenük, mint Lucifernek, saját maguk. A többi nép nem követelőzik, a keresztények hallgatnak. Mindenki fizet és fizet és fizet és fizet. És mert a fasizmus ma a zsidóság vezetőinek és hangadóinak fasizmusát jelenti, ezért a túlélők és leszármazottaik a világ népeivel közösen csak a zsidóknak fizetnek. Csak zsidóknak, és zsidóknak, és zsidóknak, és zsidóknak és zsidóknak...

És a következménye? A hála? A következmény és a hála a további terjeszkedés. Ne csak fizess, de ha mást mondasz, mint azt, hogy a zsidó hulla is több, mint az Isten, akkor fizess és fizess és fizess és fizess és bűnhődj, te bűnös, bűnhődj, te bűnös, bűnhődj, te bűnös, bűnhődj, te bűnös... Mert aki nem zsidó fasiszta, az fasiszta, aki nem náci, az náci.

Akkora különbség van keresztények és zsidók között, ahogyan a Jézus Krisztus fogalmazta meg az Övéiről és a Sátán rabszolgáiról, miszerint akkora szakadék tátong kettőnk között, hogy sem ti ide nem jöhettek, ahol mi, Krisztus és keresztényei vagyunk, sem mi oda nem mehetünk, ahol ti, a Sátán rabszolgái tenyésztek. Mert Istentől lett ez így - mondta ki a Jézus Krisztus.
 
 
Ajánlatainkból:
 
 
 
 

Csillag Ösvény Jósda