2020. 04. 02., Csütörtök
Áron névnapja

Hitler Time díjat kapott a Mazsihisz elnöke, Heisler András

Hitler Time díjat kapott a Mazsihisz elnöke, Heisler András
2015-12-12
A Time Magazin liberális értékrendjének mintájára, Hitler Time elnevezéssel időszakosan kiosztandó díjat alapítottak a Hírháttér Multimédia és a HírAréna nevű magyarországi médiumok alapítói: Molnár F. Árpád és Domján Tibor.

Az első szerencsés, aki a liberális mintára alapított "Hitler Time" díjat megkapta, Heisler András, a Mazsihisz elnöke lett.

A Hírháttér és a HírAréna vezetői és a tárgyaláson részt vett újságírók közös álláspontjukban azzal indokolták Heisler Andrásnak, a Magyarországi Zsidó Hitközség elnökének díjazását, hogy Magyarország baloldali és jobboldali, valamint ilyen determinusokkal nem besorolható lakossága azt sem tudta, ki az a Hóman Bálint (10-ből 9-en valószínűleg most sem tudnak róla a világon semmit), sokan azt sem tudják, hogy "Hóman" név egyáltalán létezik, de mivel valaki, valahol szobrot akart neki állítani, és ezt kiszúrta valaki, aki hallott vagy olvasott már Hóman Bálintról, és az azt mondta, hogy Hóman antiszemita volt, ezért a teljes baloldali és liberális tábor világméretű hírverést rendezett az ismeretlen Hóman szobra ellen, mondván, hogy terjed a fasizmus és terjednek a náci eszmék.

Ebben a fölösleges ügyben és hülyeségben vállalt feltűnő vagy feltűnősködő szerepet Heisler András, a Mazsihisz elnöke, tiltakozván az ismeretlen és a lakosság részéről közönnyel illetett, a kutyát sem érdeklő szobor felállítása ellen.

Az embereket ugyanis sokkal inkább foglalkoztatja, hogy az imperialista bankárkaszt és planetáris vadkapitalista arisztokrata politikusi és médiabűnözése miatt az ország 10 millió lakosából 1,2 millió embert közvetlenül kilakoltatás fenyeget, túl ezen az imperialista és politikai bűnözés okozta kollektív népi eladósítás és a szociális rendszer szélsőséges felszámolása miatt az elmúlt években többen menekültek el az országból, mint háborúk idején és 1956-ban, továbbá a magyarországi maradék lakosságot egyáltalán nem érdekli, ami miatt a baloldal és a liberálisok - a magyar nép vadkapitalista kifosztóival közös hangon - fellármázzák a világot, hanem csupán élni szeretnének.

Mint azt a Hírháttér és a HírAréna vezetői elmondták, úgy tapasztalták, hogy senki sem azért szavazott, hogy Heisler András ellen voksoljon, hanem egy illetve több jelenségre kívánták felhívni a figyelmet, és a vélemények ütköztetése során, részben különböző indokokból került végül Heisler András egységes megszavazásra.

Stílszerűen a Time Magazin liberális értékvilágához - amely Hitlertől Sztálinon át Merkelig mindenféle bajkeverőt és tömeggyilkos rekordterroristát az év embere díjjal jutalmazott - a Hitler Time díj alapítói érmét is terveznek, aminek az egyik oldalán Adolf Hitler, a másik oldalán pedig Angela Merkel profilja lesz látható.


---

Mi a Hitler Time díj és hogyan jött létre?

A Time Magazin minden évben kiválaszt valakit, aki megkapja az "Az Év Embere" dicsőséges titulust. A Föld bolygó országaiban a liberális, dúsgazdag és politikailag mélyen beágyazott, törvényileg jórészt abszolút érinthetetlen oligarcha és vadkapitalista, baloldalinak és liberálisnak nevezett véleménydiktátor politikai, üzleti, média- és a fasizmustól hivatalosan rettegő réteg 2015-ben is visító üdvrivalgással fogadta, hogy Adolf Hitler, Joszif Viszarionovics Sztálin és a világ megannyi vezető nácija, antiszemitája és tömeggyilkosa után végre Angela Merkel is felkerülhetett a világ legnagyobb bajkeverői és világhóhérai halhatatlan tablójára, miután liberális elvtársaink szerint rendkívül jó példával járt elől azzal, hogy a migránskatasztrófa Európára borításával az Európai Unió történelmének legsúlyosabb és legmaradandóbb válságát robbantotta ki, ami sokak szerint mára az Európai Unió túlélését veszélyezteti. Az ellenőrizetlen háborús beömlesztéssel liberális dúsgazdag vadkapitalista Merkel asszonyunk példát mutatott nemzetbiztonsági és biztonságpolitikai totális idiotizmusból, extrém felelőtlenségből, következetlenségből és sikerült elérnie, hogy Európa csaknem összes állama összeveszett Európa csaknem összes államával.

Látva a világ félelmetes morális idiotizmusát, több független és a burzsoázia részéről soha, egyetlen fillérrel sem támogatott, viszont számtalan koncepciós pernek, politikai üldözésnek, házkutatásnak, erőszakos fegyveres elhurcolásnak stb. alávetett oknyomozó, tényfeltáró és titkosszolgálati leleplező médiák vezetőiként úgy gondoltuk, mi is létrehozunk egy a Time Magazin értékrendjével szinte egészében azonosult díjat, amit - mivel mi is liberálisok vagyunk - a "Hitler Time" elnevezéssel illetünk, amit viszont nem évente egyszer, hanem bármikor kiosztunk, amikor valakiről úgy látjuk: akár lokálisan, akár nemzetközi szinten valamiben feltűnő, bizarr, abnormális vagy kirívó viselkedést tanúsított. Ugyanakkor díjunk gyakran nem a díjazott ellen irányul, hanem ahogyan liberális elvtársunk, a Time Magazin teszi, nagyon ritkán bár, de néha értéket is díjazhatunk.

Szempontunk - mint a liberális Time Magazinnak -, hogy díjazottjaink jobbára gazdagok legyenek, akik mögött ott áll a média, és nem érdemeik, hanem vagyonuk, kapcsolataik és jobbára kártékony tetteik miatt. Amiképpen liberális világunk értékrendjének egyfajta végterméke, a Time Magazin teszi, mi is gondosan kerülni fogjuk, hogy olyat díjazzunk, akit igyekszik a korrupt és vagyonos, egypártrendszerként bűnöző média agyonhallgatni, vagy akik szegényként bármi tiszteletre méltót, örök értékűt, maradandót alkottak hazájuk vagy az Emberiség számára, mert liberális testvéreinkhez hasonlóan ezeket mi is megvetjük, felsőbbrendű beltenyész és korrupt fajtánktól életidegennek, osztályidegennek és alsórendű fasiszta csőcseléknek tartjuk.

Ugyanakkor a Time Magazinnal ellentétben nem arra törekeszünk, hogy tömeggyilkosokat, valamint az adott kor vagy a Világtörténelem legsötétebb és legsátánibb tömeggyilkos terroristáit és Emberiség elleni elévülhetetlen bűnözőit, népek kiirtóit részesítsük liberális díjunkban. S bár ebben eltérünk a világpolitikai diktátumok hivatalos értékrendjétől, szégyenkezve bár, de vállaljuk aljasságunk következményeit.

Éljen a liberalizmus, azaz Éljen Sztálin Elvtárs és Heil Hitler! 

Csillag Ösvény Jósda