2021. 04. 13., Kedd
Ida névnapja

Hírek és Őrültek: Facebook, Heti tv, Apatej és egyéb őrültségek (Vincze Krisztián - Molnár F. Árpád)

Hírek és Őrültek: Facebook, Heti tv, Apatej és egyéb őrültségek (Vincze Krisztián - Molnár F. Árpád)
2021-02-25

Többször egymással is vitában Vincze Krisztián és Molnár F. Árpád. A témák közt: Molnár F. Árpád elsőként hívta fel a figyelmet, hogy a BigTech az egész világ ellen tör. Szintén előre vetette fel Molnár (de minden szakember hallgatott), hogy a Koronavírus világjárvány, mutációk esetén lehet, hogy mintegy soha nem ér véget (majd az emberi genom módosításával vagy egyéb módokon igen), és állandóan új és új oltások kifejlesztésére lesz szükség. Angol egyetemi kórházban bevezették az anyatej helyett az emberi tej, az anya és apa helyett az elsődleges és másodlagos szülő stb. "liberális" genderfetisiszta kifejezéseket. Ukrajnában betiltanák a magyar zászlót, a magyar Himnuszt, a magyarok imádságát. Lehet olyan magyarüldözés, amire a háború és a terület visszacsatolása ideális reakció? Letiltotta a Facebook az összes híroldalt Ausztrália egész kontinensén, mert a Facebook nem akar a hírekért fizetni. Nem kellene végleg lekapcsolni a Facebookot az egész bolygón? De.

Megtárgyalják:
- Vincze Krisztián (villamosmérnök, a Póka László által alapított Nem adom a házamat mozgalom egyik fő alakja, a HírAréna Online tudósítója, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület alapító tagja)
- Molnár F. Árpád (a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke)

Executive Producer:
Domján Tibor
(a HírAréna Online lapigazgatója)

Élő adás egy csatornára:

 

Élő adás egy másik csatornára is:

 

 

 

 

 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az arab is, akivel üzletelt. A bűnügyi leleplezéseknek és a további intézkedéseinknek nincs vége. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha ebbéli tevékenységünket hajlandók vagyunk újraindítani: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki komoly bajban van, avagy bűncselekményekről vagy állami szervekről stb. információi vannak: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda