2021. 01. 27., Szerda
Angelika névnapja

Hiába fizették a hitelt, és hiába fizettek 3,5 millióra 7,7 milliót, kedden kilakoltatják őket (Interjú a családdal, Molnár F. Árpád és Hajnal János társaságában)

Hiába fizették a hitelt, és hiába fizettek 3,5 millióra 7,7 milliót, kedden kilakoltatják őket (Interjú a családdal, Molnár F. Árpád és Hajnal János társaságában)
2020-10-05

A család ügye tipikus orbáni fasiszta népgyűlölő bűnügyi botrány, amit a nézők számára is egy perc alatt, élőben, kamerák előtt bizonyítottunk. A nagyszülők 4,5 milliót vettek fel papíron, de 1 milliót a burzsoázia máris levett, így ténylegesen csak 3,5 milliót vettek fel. Folyamatosan fizetve a törlesztőket - amit a kamerák előtt bizonyítottunk - a felvett pénznek több mint a dupláját visszafizették, de az orbáni EBRD-s maffia mégis (ahogy szokta) felbontotta a szerződésüket, elárverezte a lakásukat, és a világjárvány kellős közepén, idős, katéteres és skizofrén, teljes ellátásra és 24 órás felügyeletre szoruló emberrel, 16 éves fiatalkorú fiúval és a család többi tagjával holnap az utcára akarják dobni.

A család az adás után megmutatta, hogy Messengeren megkeresték segítségért a kerület polgármesterét, a kilakoltatásos történelmi botrányairól és a kapzsiságáról hírhedt gyurcsányi hóhért, Németh Angélát, Budapest 15. kerületi embergyűlölő és kilakoltató bankárnáci gyűlöletpolgármesterét, aki az udvarias megkeresésre, mint néppénzen eltartott dúsgazdag népképviselő, válasz nélkül letiltotta a katasztrófa szélére sodort családot. A népirtó és gyűlölködő náci kilakoltató DK-s gyurcsányi hóhér eme a sorban sokadik példátlan fasiszta népgyűlölő botránya visszatérő témánk lesz, és Gyurcsány Ferenc egész pártja fizetni fogja ezek miatt az állandósított szavazatvesztési különadót, mindaddig, amíg a fideszes kilakoltatásokat az örök tüntető távollétével is külön pártoló Gyurcsány-párt nem kér tőlünk bocsánatot amiatt, hogy soha, egyetlen kilakoltatásra sem voltak hajlandók küldeni senkit, akárhányszor kerestük meg őket, és nem kérnek külön bocsánatot a fasiszta hazaáruló gyűlöletpolgármesterük, Németh Angéla lakosságellenes és extrém szociopata gyűlöletviselkedése miatt!

A család holnapra, keddre tervezett kilakoltatása okán Molnár F. Árpád, a HírAréna Online főszerkesztője, aki valószínűleg minden magyar idők legtöbb kilakoltatási botrányáról tudósított, ezúttal is megkeresi az összes parlamenti pártot. Amiben halál biztosak vagyunk, az az, hogy egyetlen párt biztosan lesz, akik keveset vagy sokat ismét tenni fognak, mert a sok esztendős történelmi statisztikáink értelmében egyetlen párt van Parlamenten belül és kívül, aki ilyen esetekben lényegében biztosan hajlandó bármit is tenni: a Jobbik Magyarországért Mozgalom.

A második helyezett - végletesen lemaradva - a Lehet Más A Politika (LMP) nevű párt, amely viszont Schiffer András távozása óta az addigi nagyon kevés megmozdulását is csaknem totális nullára csökkentette.

Minden magyar idők legtöbb kilakoltatására pedig Z. Kárpát Dániel, a Jobbik Magyarországért Mozgalom alelnöke és országgyűlési képviselő jött el, akit még legalább jó pár évig egyetlen politikusnak sincs esélye megelőzni, ha valaki hirtelen igyekezne minden kilakoltatáson megjelenni, akkor sem, akkora előnyre tett és tesz szert a jobbikos népképviselő.

A kilakoltatás adatai:
2020. október 06., 13:30 óra:
Budapest, XV. kerület, Nyírpalota út 89.

 

Tudósít:
Molnár F. Árpád (a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke)

Közreműködött:
Hajnal János (a Népszuverenitás Mozgalom frontembere, a kilakoltatásokkal szembeni ellenállás legfőbb magyarországi alakjainak egyike)

Executive Producer:
Domján Tibor
(a HírAréna Online lapigazgatója)

Élő adás egy csatornára:

 

 

Élőben egy másik csatornára:

 

Feltöltöttük a BitChute videomegosztó oldalra is:
A Facebook és a YouTube egész világ elleni betiltásai miatt
nézze meg és regisztráljon is a BitChute videomegosztó oldalon:

 

 

 

 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az arab is, akivel üzletelt. A bűnügyi leleplezéseknek és a további intézkedéseinknek nincs vége. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha ebbéli tevékenységünket hajlandók vagyunk újraindítani: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki komoly bajban van, avagy bűncselekményekről vagy állami szervekről stb. információi vannak: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda