2021. 01. 28., Csütörtök
Karola,Károly névnapja

Hétköznapi államtitkok (Nem veszett el Malaysia utasszállítója - sem!) (Villámfilmmel!)

Hétköznapi államtitkok (Nem veszett el Malaysia utasszállítója - sem!) (Villámfilmmel!)
2014-03-16
Tánczos Gábor indukálta azt az eltitkolt ismereteket felfedő villámfilmet, amelyet a HírAréna egy stábja ma forgatott az eltűnt malajziai utasszállító repülőgép és az ilyen repülőgépek katonai és kozmikusan titkossá minősített államtitkairól.
 
Villámfilm: Molnár F. Árpád
Operatőr: Domján Tibor
Executive Producer: Emma Paradigma
Közreműködött: Kovács Adrienn Nikoletta
Zeneszerző: Sid Modwooder

Tánczos Gábor - a körmendi gyermekgyilkossággal minden bizonnyal ártatlanul elítélt férfi - hívta fel ma barátját, Molnár F. Árpádot telefonon, mondván, hogy mivel Molnár F. Árpád ért a legjobban az utasszállító repülőgépekkel kapcsolatos titkokhoz, ezért arra kéri Molnárt - a Hírháttér alapító-főszerkesztőjét, a HírAréna főszerkesztőjét, keresztény emberjogvédőt -, szóljon pár szót az eltűntnek nevezett malajziai utasszállító gépről. Tánczos Gábor egyúttal hangot adott ama meggyőződésének, hogy rengeteg a hazugság a malajziai repülőgép körül.

Vannak, akik még mindig nem tudják, hogy Molnár F. Árpád - Gergényi Péter bács-kiskun megyei rendőr-főkapitánysága idején - a bűnüldözésben, operatív vonalon dolgozott a rendőrséggel és a titkosszolgálattal. Miután a hivatalokkal megromlott a viszonya, politikai üldözés alá vették, de közben egy mélységi titkosszolgálati beszervezést hajtottak végre, hogy hallgatásra és együttműködésre bírják. Ekkor került minden addiginál közelebbi kapcsolatba Orbán Viktorral, aki első miniszterelnökségének idejét töltötte, titokminisztere pedig Demeter Ervin volt. Az üldözés miatt a háború elkerülhetetlen volt, ami odáig fajult, hogy Molnár F. Árpád külföldre menekült az állami gyilkosság elől. Később - míg visszatért Magyarországra- államtitoksértési per is indult ellene, ami közben Magyarországról ismét külföldre távozott, de ekkor már keresztény hitre térve. De az államtitoksértési per folyamatban volt, ezért erre hivatkozásul körözést adtak ki ellene, amely másfél éven át tartott, addig, amíg vissza nem tért Magyarországra és a határon el nem fogták. Az ügy további részleteiről (is) keveset tudni, mivel államtitkot képeznek.
 
 
A Molnár F. Árpáddal Budapesten készült mai (7 perces) villámfilmet itt láthatják, hallhatják, olvashatják:
 
 
Filmfelvétel: 2014.03.15.; Garay tér, Budapest.
Készült: 2014.03.15.; Budapest, Hungary.
Premier: 2014.03.15.
 
 

Csillag Ösvény Jósda