2021. 10. 20., Szerda
Vendel névnapja

Hazátlanok gyűlölettámadása Tóth Gabi magyar klipje miatt. Ami nemzeti, csak magyarkodás?

Hazátlanok gyűlölettámadása Tóth Gabi magyar klipje miatt. Ami nemzeti, csak magyarkodás?
2021-09-16

1000 popzenei klipből 1000 csak a szexről és a multik dicsőítéséről szól. Örül is a magyar, minden klipet minimum több százezres nézettséggel és 95 százalék fölötti lájkkal jutalmaz. De mi történik, ha valaki megtöri a szeméttelep minőségét, és megemlíti a magyarságot? Rögtön ráugrik a bolygón öngyűlölő hírében álló trianoni maradvány, miért nem kizárólag szexista hulladékot gyárt, mint mindenki más. Nem az a baj, miért nem énekli meg 1000-ből 1000 popzenész a magyarság szeretetét, hanem az, miért akad bárki, aki szex és Coca-Cola helyett a magyarságot egyáltalán megemlíti magyar állampolgárként. Egy vesztes nemzet önsorsrontó, öngyűlölő kínlódása ez, egy olyan népé, amelynek területe és lakossága kétharmadát nem háború közben, hanem egy tollvonással vették el, majd másnap mindenki bement dolgozni, és ezt teszi több, mint 100 éve: robotolva gyarmatosító multijainak, és tömve rabszolgaként és csicskaként a világ leggazdagabbjait.

Élő adás:
- Tóth Marianna Maya (írónő, tanárnő, grafológus, a HírAréna Online munkatársa)
- Molnár F. Árpád (a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke)

Executive Producer:
Domján Tibor (a HírAréna Online lapigazgatója)

Élő adás egy csatornára:

 

 

Ide is feltöltésre került:

 

 

Élőben egy másik csatornára:

 

 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az is, akivel üzletelt. A bűnügyi leleplezéseknek és a további intézkedéseinknek nincs vége. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

 

 

 

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki komoly bajban van, avagy bűncselekményekről vagy állami visszaélésekről stb. információi vannak: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda