2022. 10. 05., Szerda
Aurél névnapja

Hazai ezüst egy változatos versenyen! (Interjú)

Hazai ezüst egy változatos versenyen! (Interjú)
2014-08-29
- Egy kategória második helyet érő rallysprint verseny után vagy navigátoroddal, Juhász Zsolttal. Szakadó esőben rajtoltatok el kora reggel Parasznyáról Lyukóbánya irányába. Te szereted az esőben való versenyzést. Miként sikerült abszolválni a vizes gyorsot, gyorsokat?
 
- Hajósi Miklós -
www.hajoka.hu

Juhász Csaba - Juhász Zsolt
CRASH-MEN TEAM KFT
Renault Megane RS Turbo
STEELVENT MISKOLC RALLY
2014. 08. 23-24.

- Imádok esőben vezetni, de most ez nem volt élvezetes. Sajnos, nem tudtuk megvágni reggel a gumikat, ezért az első gyorsaságin életveszélyes volt közlekedni a Megane-nal. A második körben is ezeken a gumikon rajtoltunk, akkor már jobb volt a félig felszáradt pályán, sokat is javítottunk az időnkön. A negyedik szakaszon viszont nem működött az A.L.S., ezért itt sok időt veszítettünk. Ettől függetlenül nagyon jól éreztük magunkat, tetszett a verseny.

- A sprint mezőny után engedtek el benneteket, Licences versenyzőket. Jelentett-e ez valami előnyt vagy hátrányt számotokra?

- Ezt nem tudom megmondani, mert folyamatosan változott a pálya állapota. Volt, amikor nekünk volt jobb állapotban volt, amikor nekik.

- Ha vissza lehetne pörgetni az időt, mi az, amit másképpen tennél a versenyen?

- Az biztos, hogy az ötödik szakaszra slickkel mennék ki, nem pedig kopott intermédiával. Talán akkor meg lett volna az első hely a kategóriában. Ez egy kicsit bosszant is, mivel kíváncsi lettem volna, hogy mire lettünk volna képesek száraz pályán új gumikkal.

- Legközelebb hol indulsz és milyen versenyautóval?

- Szerintem a következő RTE versenyen Salgótarjánban a Megane-nal.
Köszönjük Partnereink segítségét!
www.infovaros.hu, Per-Med Bt. Tiszaújváros Transz. Demeter Transz. Ziad-Med Bt. Technor 93 Kft. Phobex Kft. Mfactory. Spoonsports. Mugen - Power. Bio Balls Hungary Kft. Dynea Kft. Tarmer Kft. Car - Tools Kft. Mahiti Kft. Észak - Trend - Papír. DDZ MED Kft. Global Star. Komplex - D, T-Rental. Profi - Tax Center Kft. Exias Kft. ML-Log Kft. POP Kft. Eastjob. Joanna. Mihidra Kft. Pikktel Kft. Zsoma-Ker Kft. Eutin Kft. Wolf Montage Kft. Tiger-Tools. Balomo Kft. Öko Transz. Maldon Kft. Unify Plus Kft. Kartel 97Bt. Bezama Kft. Adó-Dó Plusz Kft. Product T-Pride Kft. Oldpit Kft. R-Pex2000 kft. Andrezol-net Kft. www.madeinmiskolc.hu. H.B c.e. Mérnöki Szolgáltató Építő és Kereskedelmi Kft. aquageneral.hu. Kelet-Atlasz Kompresszor Kft. Digit-Center Kft. www.infovaros.hu. Max Transport. Szenzortechnika. Baromfiudvar 2000 Kft. Castrol. Unilub Kft. Assist-Trend Észak Kft. BB-Logistic.eu. Balogh és Fia Trans Bt. Horváth Kft. Távit Kft. Autó M3 Szervíz és Diagnosztika. T-Rental. Indura 2006 Kft. D.D-Z.- MED Kft. Szamsped Transz Kft. Best Tyre Kft. Technor 93 Kft. R-salus Kft, Schönherz Iskolaszövetkezet, Barton 07 Kft, Vivifer.hu, Flotál Kft, www.flotal.eu/kapcsolat, DruszAgro, Hunola Kft, TT Sped kft.

 
 

Csillag Ösvény Jósda