2020. 08. 03., Hétfő
Hermina névnapja

Hát mindenki meghülyült Magyarországon? Az EU-ban dolgozó magyarok nem gazdasági bevándorlók!

Hát mindenki meghülyült Magyarországon? Az EU-ban dolgozó magyarok nem gazdasági bevándorlók!
2015-06-14
Kimondhatatlan butaság uralja a hazai politikát, médiát és a magukat - valami borzasztó társadalmi hanyagságnak köszönhetően - még mindig felelős értelmiségnek tartó véleményformálókat.
 
Az USA-t és a világpolitika ill. gazdaság irányítóit, az Európára szabadított, gyökeresen más kultúrális és társadalmi értékekkel bíró, gyakran teljesen civilizálatlan és szocializálatlan szerencsétlenek iszonyú tömegeivel, egyértelműen globális destabilizációs célok vézérlik, hiába is hazudja ennek ellenkezőjét - a maga ostoba módján - pl. Soros György egyik kedvenc magyarországi médiabefektetése, a 444.hu vagy a többiek.

Domján Tibor, Budapest
 
 
Mivel nem egy septiben összetákolt projektről (ISIS, Ukrajna stb.) beszélünk, ezért az, hogy mit hazudnak róla az ilyen és egyéb manipulációs célokból létrehozott vagy felvásárolt médiaorgánumok, azt gondolom, tulajdonképpen mindegy is, hiszen most nem egy ország tönkretételéről beszélünk, mint pl. Trianon esetében (bár ez is csak nézőpont kérdése), hanem az erős, szervezett és viszonylag egységes Európa inváziójáról.
 
Ezt a fajta geopolitikai szándékosságot nem észrvevenni komoly stratégiai idiotizmusra vall ugyan, de tőlem ássa meg nyugodtan a sírját az úgynevezett nyugat, demokratikusan, persze, amit ráadásul maximálisan meg is érdemel, hiszen öldöklők, kizsákmányolók és rabszolgatartók voltak, mióta csak megtelepedtek Európában az összeférhetetlen népeikkel, hadd tobzódjanak rajtuk a leigázottak unokái! 
 
Mi a helyzet azonban az összes magyar politikussal, médiummal és egyéb semmirekellő, de rendszeresen képernyőre vagy címoldalra kerülő hangadóval, amelyik pártállástól függetlenül nem képes megfelelő választ adni arra a kérdésre, hogy: hogyan képzeljük nem befogadni az idegeneket, amikor honfitársaink százezrei dolgoznak Európa-szerte?
 
Hát itt mindenkinek elment az esze? A politikusoknál és a kézivezérelt médiákban nyilvánvalóan, hiszen gerinctelen, hazaáruló, önállóan gondolkodni képtelen bagázs; de mégis hogyan lehetséges, hogy eddig soha, sehol nem mondta ki SENKI, hogy az, hogy a magyarok dolgozhassanak bárhol Európában, az egy EU-s alapjog? Egy szerződésből eredő kötelessége az uniónak, hogy ott dolgozzunk, ahol csak akarunk.
 
Hiszen többek között ezért adtuk el - egészen pontosan lopták el tőlünk - az iparunkat, tették tönkre a mezőgazdaságunkat, ezért fölözhették le a kereskedelmünket, ezért szüntettük meg a vámokat és váltunk meg a hasonló jellegű biztos bevételeinktől, ezért engedtük be ingyen, sőt, még fizettünk is a betelepülő nyugati pénzszivattyúkért és ezért adósítottuk el az országunkat, hogy a sok ígért/hazudott és persze maximum a bennfentesek számára megvalósuló előny mellett, bárhol vállalhassunk munkát Európában. 
 
Ezért tehát véres verejtékkel fizettünk, évtizedek munkájával, bekerülési költségének kamatait pedig élethosszig fizetjük, de nem csak mi, hanem a következő generációk is, nem beszélve arról, hogy a külföldön munkát vállaló magyarok ambiciózusak, képzettek és többségében becsületesen dolgoznak, mégis sokszor a legalantasabb munkákat végzik, igen gyakran az ottani minimálbérekért.
 
Mindeközben - tehát a hőn áhított európaiságért - hagytuk a béka segge alatti színvonalra süllyeszteni, szétlopatni, kihasználni és meghülyíteni és leginkább megosztani az egész országot, miközben mi mindig is Európa kellős közepén és közepe voltunk, addig a többnyire jólétben itthon maradt idegenszívű, magát demokratának nevező szűklátókörű hungarofób csürhének van pofája azzal uszítani egy bizony igencsak indokolt nemzeti önvédelmi reflex ellen, hogy a külföldön munkát vállaló magyarok is gazdasági bevándorlók.
 
Nos, ez szemenszedett hazugság, aki pedig ezzel érvel és kampányol, az amúgy is száz sebből vérző ország afrikai és közelkeleti menekültekkel való elárasztása mellett, az bizony éppúgy nem érdemli meg a magyar állampolgárságot, mint azok a külföldi gengszterek, akiknek az elmebeteg Orbán pénzért kínálgatja azt, a letelepedési kötvényekért cserébe.
 
 
 
 

Csillag Ösvény Jósda