2021. 09. 19., Vasárnap
Vilhelmina névnapja

Hamarosan a magyarok is térdelhetnek. Hatalmas a lengyelek felháborodása, amiért a gyarmatosítók le akarták térdeltetni őket az USÁ-t felgyújtott afrikai rasszista BLM előtt

Hamarosan a magyarok is térdelhetnek. Hatalmas a lengyelek felháborodása, amiért a gyarmatosítók le akarták térdeltetni őket az USÁ-t felgyújtott afrikai rasszista BLM előtt
2021-04-05

Hatalmas felháborodást váltott ki Lengyelországban a gyarmatosító bankárista liberálisoknak a következő akciója is, amikor az angol-lengyel futballmérkőzésen akarták rávenni a Világtörténelem során az elnyomó rendszerek ellen hősiesen küzdő és visszatérően súlyos elnyomás alatt élt lengyel nép képviselőit, a nemzeti futballcsapatot, hogy a fekete bőrűek jogai címén az USÁ-ban gyilkos tüntetéseket folytatott, a lakosság autóit tömegével szénné égetett, az USA városainak üzleteit garmadával szétvert és csontig kifosztott rasszista mozgalom, a BLM tiszteletére térdre ereszkedjenek.

A gyarmatosító terrorista államok - így az USA, Anglia, Franciaország stb. - végigturnézzák a világot, és követelik, hogy a világ ártatlan és elnyomott, áldozat országai kérjenek bocsánatot azokért a bűnökért, amikhez semmi közük nincs, maximum áldozatként. Az elnyomó fasiszta terrorállamok koncepciója most is fasiszta és elnyomó, mint lényegében egész történelmük során: nevezetesen most éppen mindenki, aki fehér bőrűnek született, eredendően bűnös és alávaló azokért, amiket az erőszakos terrorista elnyomó és kizsákmányoló banditaállamok, amilyen az USA, Franciaország vagy Nagy-Britannia a történelem során elkövettek.

Eközben ezen rosszindulatú, kapzsi és skizofrén gyarmatosító banditaországok továbbra is gyarmatosítják lényegében az egész világot, így pl. a volt angol és francia gyarmatokon rendre tönkre teszik vagy megöletik azokat a politikusokat és vezetőket, akik nem az angol és a francia gyarmatosító terrorista államok kizsákmányoló és rasszista fasiszta érdekeit szolgálják. A terrorista USÁ-t már említeni sem érdemes, ahonnan a mostani BLM-őrület is kiindult, ahogy korábban pl. a devizahitel kötelező bankárfetisiszta világterrorizmusa, és a legerőszakosabban követeli a rasszista gyilkos terrorszervezet előtti térdre rogyást, amely nem a fekete bőrűek előtti hajbókolás, hanem az amerikai fasiszta terrorszervezet, a BLM előtti behódolás.

Miközben az USA továbbra is a világ legtöbb országát megtámadott, a világ legtöbb háborúját és polgárháborúját fenntartó terrorista állam, amely mostanra, amikor semmit nem képes leválasztani a lakosság 5 %-át képező szexuális ízléstől és a 'mire áll a farka a népesség 5 %-ának' kérdésköréről, az USA nyíltan vált a szó szerinti és szexuális és származástani faji értelmében is banánköztársasággá.

A mellékelt lengyel feliratú kép egyike azoknak a nagyon is komoly és történelmi értékű mémeknek, amik a fasiszta rablóállamok mostani térdeltetési kísérletét követően bejárták a világot. A képen - lengyelül - a következők olvashatók:

11 angol képviselő bocsánatot kér a lengyel delegációtól
1939 szeptemberéért, Teheránért, Jaltáért, és a háború utáni győzelmi felvonulásért

Ugyanezzel az angol csapattal a magyar válogatottnak is lesz találkozója a világbajnoki előmérkőzések során. Kíváncsian várjuk, hogy a magyar nép képviselői ismét térdre rogynak-e a gyarmatosító terrorista és fasiszta rablóállamok előtt azokért a bűnökért, amiket a magyarok elnyomói és kizsákmányolói követtek el.

 

 

 

 

 

 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az arab is, akivel üzletelt. A bűnügyi leleplezéseknek és a további intézkedéseinknek nincs vége. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha segítségre vagy védelemre szorul: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki komoly bajban van, avagy bűncselekményekről vagy állami szervekről stb. információi vannak: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda