2023. 01. 27., Péntek
Angelika névnapja

Hallgattassék meg a másik fél is - demonstráció az ATV épülete előtt

Hallgattassék meg a másik fél is - demonstráció az ATV épülete előtt
2014-10-13
A devizapiaci kockázatokról a bankok semmiféle érdemi tájékoztatást nem nyújtottak, ugyanis azon túl, hogy általánosságban közölték a kockázat tényét, igen primitív, alattomos és aljas módon elhallgatták azok kezelésének lehetőségeit, ezért itt szándékos károkozásról beszélhetünk, ami egyértelmű módon a kártérítés jogalapját teremti meg - mondta Falus Zsolt az ATV épülete előtt ma délután, ahol számos civil szervezet és otthonvédő társaságában a kormány elégtelen devizahitelügyi rendezési tervét és a média felelősségét is firtatták.

Domján Tibor, Budapest
Fotók: Hajdu józsefné Zsóka, Facebook
 
 
Falus Zsolt beszédében felhívta a figyelmet a bankok, a médiában és a bíróságokon tapasztalható erőfölényére, aminek ellensúlyozására rendkívüli fontosságú minden civil megmozdulás.
 
Dr. Polgár Zoltán és Balog István
 
A Devizahiteles Karta és a Jogállamért Egyesület vezető tisztségviselői petícióban kérték az ATV szerkesztőségét, hogy a Felcsúti Péterrel, 2014. 10. 04. napján készült adásukra reagálva, hallgattassék meg a másik fél is címmel, főműsoridőben biztosítsanak nyilatkozási lehetőséget a devizahitel és az azzal kapcsolatos törvényalkotás illletve visszásságai témakörében.
 
 
 
Tisztelt ATV Egyenes Beszéd Műsorszerkesztősége!
Tisztelt Kálmán Olga műsorvezető Úrnő!
Cím: info@atv.hu
 
Alulírott Dr. Monostori Attila, Dr. Polgár Zoltán, Balog István, a Deviza Hiteles Karta (http://www.kitoresabankokkarmaibol.com/) valamint a Jogállam Egyesület (http://jogallamert.hu/) )tagjainak képviseletében kérjük, hogy a Felcsúti Péterrel 2014. 10. 04. napján készült adásukra reagálva, hallgattassék meg a másik fél is címmel, fő műsor időben nyilatkozási lehetőséget biztosítani szíveskedjenek, a Deviza hitel, és az azzal kapcsolatos törvényalkotás, és visszásságai témakörben. 

Felcsúti Péter úr azon kijelentése, hogy az elszámolással a kölcsönök tőke összege fog csökkeni, ellentétben áll a 2014. évi XL törvény szövegével, mely szerint az elszámolást elsődlegesen a költségekre, majd ezt követően a kamatokra, majd végül a tőkére kell elszámolni, tehát a kölcsönök tőkeösszege nem fog a Felcsúti úr által elmondott mértékben csökkenni. 

Mivel a téma igen kényes, viszont időben nem tűr halasztást, az ezzel a témakörrel kapcsolatos tárgyilagos , és igen széleskörű társadalmi réteg valós tájékoztatása elengedhetetlen. Bízunk abban, hogy kérésünknek eleget téve, egyeztetés után, de legkésőbb 2014.10.13.ig bezárólag műsorba tesznek minket, az egyenlő elbírálás alapelvét tiszteletben tartva, az önök segítségével tájékoztatni tudjuk a nézőiket, a valós helyzetről. Nyilvános vitát is el tudunk képzelni Felcsúti Péter úrral, amennyiben vállalja, mert ez idáig nem sikerült kontaktust teremteni Felcsúti Péter, és az általa képviselt Bank szövetséggel. Jó lenne végre nyílt lapokkal játszani, ehhez pedig elengedhetetlen a nyilvánosság tényszerű tájékoztatása.

Bízunk abban, hogy kérésünket megértve, lehetőséget biztosítanak számunkra. Amennyiben kérésünkre nem reagálnak, úgy 2014.10.13.-án demonstrációt tartunk az Önök székháza előtt a nyilvános és egyenlő tájékoztatás érdekében.

Budapest, 2014. október 09.
Balog István s. k. Dr Polgár Zoltán s. k.
Tel: 06703900346; 06705417523
Dr. Monostori Attila s.k
 
 
 

Csillag Ösvény Jósda