2021. 05. 16., Vasárnap
Botond,Mózes névnapja

Hadat üzenünk a válságnak, a tőkéseknek! - Dr. Thürmer Gyula

Hadat üzenünk a válságnak, a tőkéseknek! - Dr. Thürmer Gyula
2014-04-02
A Munkáspárt élhető Magyarországot szeretne, ahol az emberek élni, dolgozni, boldogulni tudnak.

Cikk: Kovács Adrienn Nikoletta
 
Közeleg április 6-a, a választások napja. A Munkáspárt - Dr. Thürmer Gyula vezetésével - szintén parlamenti bejutásra törekszik. A párt egy tisztességes, becsületes, dolgozó emberekből álló szervezet, akik a tőkés rendszer ellen lépnek fel. A párt szerint a tőkés rendszer nem képes megoldani a dolgozó emberek alapvető gondjait, mely a munkanélküliség, a szegénység, a nyomor. A tőkés rendszerben a pénz és a profit számít. Az ember maga nem. A tőkés rendszer csak a gazdagok demokráciája és nem a népé. Azok a kormányok, akik a tőkés rendszerre építenek, váltakozhatnak ugyan, de ez a rendszer mindig a gazdagoknak ad és elvesz a szegényektől.

A Munkáspárt az, aki a dolgozó emberek, a munkások, a parasztok, az értelmiségiek, a vállalkozók, a munkásosztály érdekeit - akik jövedelmüket nem tőke képzésre hanem létfenntartásra fordítják - valóban képviselik. A párt szerint mindenkinek dolgoznia kell, így erre is szeretnének törekedni és többek között arra is, hogy az embereknek több ideje jusson a családjára, önmagukra és az egészségükre, hogy legyen idejük élni.

A mostani kormányzások alatt az emberek rabszolgák lettek. A sok betelepült, külföldi cégek rabszolgái. Nincs idejük magukra, nincs idő a családjukra, még enni sincs idő rendesen. Sok munkahelyen olyan rendszer van, ahol nagyon rövid ideig tartanak a szünetek, így az embernek választania kell, hogy eszik vagy a mosdót keresi fel. Közben akkora felelősséget tesznek egy-egy ember nyakába, hogy előbb-utóbb - a rendszeres feszültségtől - biztosan egészségkárosodást szenved. Ez így nem egy élhető társadalom.

Az emberek között nagyon nagy különbségek lettek. A gazdagok nagyon gazdagok, a szegények nagyon szegények. Sokan éheznek ma Magyarországon. A politikusok olyasmiket tesznek és tettek, amik folytán az emberek mára teljesen bizalmatlanok lettek az irányukba. Az emberek már egyik pártnak sem hisznek. Az állami bűnözés és korrupció fogalma szinte már az óvodások körében is ismert lett. Mindenki politikával foglalkozik, mert mindenbe beleszőtte magát a politika, a korrupciós ügyek által. Az, ami ma Magyarországon folyik, amit a politikusok és polgármesterek művelnek és műveltek, borzalmas és büntetendő.

"A magyarországi válságot egyikük sem tudta megoldani. A külföldi függőség nem csökkent. A munkanélküliséget, a szegénységet nem tudták és nem akarták felszámolni. Hazánk milliók számára vált élhetetlenné, sokan keresik boldogulásukat külföldön. Más útra, más társadalomra van szükség" - olvashatjuk a Munkáspárt hivatalos programjában, mely elérhető és olvasható a párt hivatalos honlapján (www.munkaspart.hu).
 
 
Kapcsolódó:

Csillag Ösvény Jósda