2022. 10. 03., Hétfő
Helga névnapja

Ha devizás, az élete múlhat rajta, ezért ne hagyja ki a perből!

Ha devizás, az élete múlhat rajta, ezért ne hagyja ki a perből!
2016-03-06
Ne hagyja ki, az Ön és családja élete múlhat rajta! Rövid, frappáns idézet mindenkinek Golyó Rudolf nagykanizsai devizahiteles Erste Banknak írt leveléből.

Villámhír: Molnár F. Árpád
 
Golyó Rudolf az interneten tette közzé az Erste Banknak írt levele következő részletét, amit senki ne hagyjon ki, aki azt akarja, hogy a jövőben ő és/vagy családja emberhez méltó körülmények között élhessen, szemben - az MSZP-től a Fideszig - csaknem az összes parlamenti párt egységbe forrt rosszindulatú, sátáni akaratával szemben!:

"A folyamatban lévő perünkhöz, kérem mielőbb megküldeni a forintbefizetéseim részletes kimutatását, illetve az önök által többször hivatkozott állítólagos deviza nyilvántartást, mert ennek hiányában, nem tudok a tisztelt bíróság felé hiteles anyagi elszámolást benyújtani.

Sem a szerződésünk, sem az azóta hatályba lépett jogszabályok nem rendelkeznek semmilyen titkosításáról, amire önök folyamatosan hivatkoznak. A világon sehol nem fordulhat elő, hogy valaki előtt saját pénzügyi történéseit a bank banktitokként kezelje. Amennyiben erre a kérelemre nem adják át a deviza nyilvántartásomat, vagy az azt titkosító megállapodásunkat, azzal a bírósági eljárásban felhasználhatóan elismerik, hogy nekem deviza nyilvántartásom nincs. Így jogesetünkre nem alkalmazhatóak a deviza, vagy deviza nyilvántartású hitelekre hozott törvények."
 
 
 
 
 

Csillag Ösvény Jósda