2023. 06. 06., Kedd
Cintia,Norbert névnapja

Gyűlöli a szegényeket és a jogvédőket, imádja Önmagát, a Fideszt, a gazdagokat és a gazdag adócsalókat

Gyűlöli a szegényeket és a jogvédőket, imádja Önmagát, a Fideszt, a gazdagokat és a gazdag adócsalókat
2014-11-25
A hónap bunkója címet is elnyerhetné az a szicíliai születésű, kétes háttérrel rendelkező magyar nő, aki éljen Fideszezve olyan obszcén módon gyűlölködik a hajléktalanok és a nálánál idősebbek ellen, mintha Kövér László bunkóiskolájában nevelkedett volna. Talán már nem is meglepő, hogy imádja a gazdag adócsalókat, az már viszont igen, hogy még sincs kitiltva az Egyesült Államokból, amit oldalán amerikai vízummal, lőszerekkel és lőfegyverrel hirdet. Imádja és a felsőbbrendűség bizonyságának tartja a gazdagságot, önmagát, melleit és bunkóságát. És az olyan szavakat, mint az "én", az "enyém" és a "nekem" szavak nagy kezdőbetűkkel írja. Az ugyanilyen minőségű Orbán Viktor és lánya, Orbán Ráhel már rá is vághatná: gazdag is, bunkó is, gyűlöli a szegényeket és az emberi jogok védőit, önmagát és az adócsalókat pedig imádja, nosza, itt a mi bűnöző és szociopata színvonalunk! És ha férfiként ránézünk, el is hányhatjuk magunkat.
 
Cikk: Sz. L.

"Kétféle vélemény létezik: az Enyém....és a leszarom"

Ilyen és efféle "szarok mindenkire" minőségű kommentek és spontán Facebook-os beszólások sűrűjében röfög az interneten az a szicíliai születésű, római lakhellyel megjelölt, szokatlanul undorító koca, aki a pénzével kérkedve, a hajléktalanok elleni trágár és hányásként felbuzgó gyűlölettel mocskolja tele a világhálót, maga alá ürítve a magyarság legocsmányabb hozzászólásait. Ráadásul arccal. A Facebook-profilja szerint szicíliai születésű magyar nőszemélynek már a születési helye sem ígér sok jót. Az olaszok a délieket becsmérlően csak terrénóknak nevezik - tájékoztatott erről olaszszakértőnek is beillő főszerkesztőnk, Molnár F. Árpád -, amikhez jelentősen közrejátszik az, hogy a déliek között kiugróan magas a bűnözési hajlam és a bűnözési ráta.
 
Molnár F. Árpád elmondta:
- Napoli, azaz magyarosan Nápoly már fürdik a bűnözésben, a még délebbre fekvő Szicília pedig a maffia és a korlátlan korrupció ocsmány pöcegödre. Már az északi Milánóban is, de a déli Szicíliában aztán már végképp minden maffia és a maffiáról szól.

Nem csodálkozhatunk tehát azon, hogy a szicíliai születésű Niky Nicol M olyan súlyos szociopata, hiszen - ha hinni lehet az általa előadott adatoknak (aminek ugyanakkor nem volna vagy nem lesz nehéz utánanézni) - eleve olyan környezetben született, ahová a jóság és a becsület talán csak hálni jár, mint Orbán Viktor és Ráhel disznóóljának disznójai közé.

"a belét taposom ki!!!!"
"te egy kupac szar vagy!!"
"téged ki kérdezett??? ribanc"


És más Fidesz-fun, szegénygyűlölettől, intoleranciától és patológiás rosszindulattól acsarkodó hozzászólások.

Niky Nicol M saját bevallása szerint az ELTE Állam- és Jogtudományi Karára járt, de ezt a helyesírása (sem) nem támasztja alá, hacsak Magyarország egyeteme nem süllyedt olyan mélységekbe, hogy ilyen globálisan undorító pöcegödröket neveljen ki, mint Niky Nicole M. Ugyanakkor ha az ELTE állami és nevében jogtudományi karát mellőzzük és a biztos tényeket nézzük, akkor a Fidesz-imádatának tükrében annál is beszédesebb, hogy Niky Nicole M nagyon gyűlöli a szegényeket, az emberjogvédőket és mindenkit, aki a szegényekért akár egy szót szól. Amikor a Fidesz-KDNP bejelentette, hogy börtönbüntetés terhe mellett kitiltja Budapest utcáiról és tereiről a hajléktalanokat, a következő módon vezette le beteg neveltetéséből eredő pszichopátiás szexuális frusztrációit:

"Ágnes! a meglévő lábaival se járt el dolgozni, na már most szegénykém féllábbal még többe kerül az országnak, sajnos!!!!! meg ugyebár nekünk normálisan élő embereknek is! Egy ember a saját maga kovácsa, ki mit vet, ugy arat! Igaz, a hajléktalan is termel: hugyot, szart és vele együtt fertőzést is! Tehát ezért is nem való Budapestre! mert ugye tiszta, szép ország Magyarország????? leirva!!!!!!!!!"

Az Olaszország és Magyarország, továbbá az USA és Olaszország között repülőgépekkel közlekedő, gazdagságával szélesre tátott pofával büszkélkedő, a pszichopátiára utaló írásjeleket halmozó, a pénz és önmaga patológiás imádatát sűrűn megjelenítő, az "Én" szót és az "Enyém" kifejezéseket (mint valami komikus, Fülig Jimmy Rejtő Jenő-figura) állandóan nagy betűvel író egomániás nő sűrűn utazgat. Október végén, november elején pl. az USÁ-ban randalírozásából tért haza. Bár Niky Nicol M saját bevallása szerint imádja a gazdag adócsalókat és gyűlöli azok kritikusait, tényleg botrányos, hogy az USA mégsem tiltotta ki. Pedig az USA bárkit kitilthat, indoklás nélkül, nemhogy ilyen itt-ott törökökkel körülvett, a nyugati civilizáció szegényeit gyűlölő, ellenük börtönért uszító, tehát valójában fasiszta pszichopata deviánst, aki amerre jár, ontja a gyűlöletet és a szociális értékrend elleni undort. Most, hogy Niky Nicol M hírhedtsége elkezdett körbejárni az újságírók, a politikusok és az emberjogi aktivisták és vezetők között, egyre többen tartják botrányosnak, hogy míg sok hétköznapi ember nem, addig Niky Nicol M egyáltalán betehette az Amerikai Egyesült Államokba a lábát. És ebből a cikkből is látható, hogy nem az Egyesült Államok hasznára.

De most éppen Niky Nicole M Facebook-profilja elmentett képére néztem: a képen a ledér, melleit mutogató nőszemély felett amerikai útlevél, egy csomó tölténnyel, 100 dolláros bankjegyekkel és lőfegyverrel. Nem mondhatnám, hogy egy ilyen - ráadásul a melleit döntögető ledér és megbízhatatlan nőszemély - akár Afganisztánban kívánatos személy lenne, nemhogy az Egyesült Államokban, ahonnan egyébként is bárkit ki lehet tiltani. Az ilyen förmedvény talán csak Orbán Viktornak és Orbán Ráhelnek lehet kívánatos, de minden normálisabb ország irtózik annak a gondolatától is, hogy egy ilyen bemászkáljon és össze-vissza trágyázzon maga alatt mindent. Arról a kockázatról nem is beszélve, hogy ugyan melyik államnak és népnek hiányzik, hogy egy ilyen - behurcolva ócska és beteg génjeit - még a végén lefialjon és ott kezdjen el szaporodni, termelve a ki tudja, milyen hozzá hasonlóan undorító és civilizálatlan, beteg utódokat.

Niky Nicol M egyik hajléktalanok elleni gyöngyszeme (és más minőséget nem is igen találunk tőle, amikor bárhol, bárki, bármilyen témájához vagy cikkhez hozzászól):

"Na ja, mi dolgozunk majd azért, hogy a csöves több bort igyon!!! Haza is hozzunk párat, megetetjük, kávéztatjuk, megvárjuk az 5 órai teát is. és majd még mosolygunk is! de jó! Meg egy lófaszt!!!!!!!!!!!"

A gazdag és az adócsalást, valamint a kormány bűnözését buzgó gyűlölettel éltető Niky Nicol M elégedetlen azzal, amit látnak a gazdag üzletemberek Pesten. Az Orbán-kormány gyűlölettel teli szociopata szegényüldözésére és börtöneire ezt írja:

"Nagyon helyes!!!!! A belvárosban már lépni sem lehet a hugytól a szartól és maguktól a termelőiktől sem! Az aluljárókban egy életveszély a közlekedés, vagy rajtunk marad a kabát, vagy fej nélkül megyünk haza! Ezt látják a gyerekek, az itt üzletet kötni kivánó üzletemberek, valamint sajnos Én is meg még sok tisztességes ember! Egész budapestről kitiltanám ezt a csöves bandát, akik dolgozni nem akarnak, de mindegyik tök részegen döglik és szarik maga alá! Aki mellettük áll, javaslom vigye haza és pelenkázza, mert meg is érdemli! Undoritó!"

Nem tudom, megfigyelték-e, hogy Niky Nicol M kizárólag az "Én" szót írta nagy kezdőbetűvel, de már a "Budapest" szót is csak kicsivel. És arra emlékeznek, amit cikkünk elején idéztem? Itt is saját magát emelte ki nagy betűvel:

"Kétféle vélemény létezik: az Enyém....és a leszarom"

Ilyen az, amikor valaki egészen szélsőségesen beteg szociopata. A hajléktalanügyhöz - ami hasonlóan szívügye, mint Hitlernek a népirtás - hozzászólva, nem tudni, hogy családja bűnügyileg és pszichiátriailag terhelt állapotáról-e, de kicsit arrébb ezt írta:

"Tudnék mesélni!!! :) hát ahol én vagyok oda biztos nem fog szarni, mert a belét taposom ki!!!! :) :) :) :)"

Mivel a dél-olaszországi, a normális olasz társadalom által lenézett és beteges nézeteket képviselő egomániás Niky Nicol M - mivel nincs más, amit mutogathatna, értéket ugyanis nem találunk az életében - kizárólag olyan képet töltött fel a Facebook-ra, amin a melleit tolja mindenki képébe, valahogy úgy, hogy ide nézz, micsoda bunkó tahó az, aki csak fideszes és úgy utálja a hajléktalanokat, mint Orbán Ráhel vagy a legundorítóbb gazdag olasz maffiózók! (A jó ízlés megőrzése érdekében a cikkhez tett képet máshonnan szereztük, nem a Facebook-ról. Ez a legszerényebb fotó, ami róla megtalálható, az összes többin a melleit tolja a világ képébe. A gyakorlat szerint az ilyesféle egysíkú szexista nyomakodás a bunkó, közönséges és vulgáris, antiszociális nőkre jellemző.)

Niky Nicol M mindig, amikor tőle eltérő nézettel találkozik, igyekszik önmaga által nagy betűvel írt Önmagát - tehát mellein kívül ugyancsak visszataszító és undorító stílusát - megmutatni. Miután lépten-nyomon mindenkibe beleköt, megesik, hogy megkérdezik a vezetéknevét vagy a valódi nevét. Ilyenkor pl. így válaszol, hiszen igazi Fidesz-KDNP-s szegényüldöző, dél-olasz pszichopata:

"ugy látom egy nulla ilyen szerencsétlen surmoval nem foglalkozom! Tömören te egy kupac szar vagy!!"

"azért mert nem irom ki a családnevemet attól még a nevem láthato nem? ha megkérhetem foglalkozzon a nyugdijasokkal az a maga korosztálya!!!!kösz"

"ugy látom nem mai csirke...tegye már le a mesekönyvet!!!"


Niky Nicole M - akit a fotója alapján nagyon megviselhetett az élet, hiszen olyan az arca, mint egy rendkívül szélsőségesen kiélt kurvának - lépten-nyomon egy miniatűr yorkshire terriert fotózgat, mindenféle kacattal felcicomázva, ami nagyon rossz reklám a kutyásoknak (én is az volnék), hiszen az ember - ahogyan Freud tanította - hozzátanulja a jót és a rosszat ahhoz, ami hordozza azt. Na, ennyit a bölcs mondásról, hogy jó ember az, aki a kutyákat vagy az állatokat szereti. A tömeggyilkosok között sem ritka az állatok szeretete. Lám, nagy az Isten állatkertje, a legocsmányabb állat is kedvelheti a kutyákat és a világ legundorítóbb férgei is ragaszkodhatnak egy kutyához, ettől még mocskos férgek maradnak. A tömeggyilkosok között sem ritka az állatok szeretete. Niky Nicole M pedig olyan ezzel a határokon átívelő mocskos személyiségével, párosítva ezzel a mikro méretű kutyával, mint a filmekben azok a karakterek, akik nagyon buta és állandóan sivalkodó primitív nőket alakítanak és a hónuk alatt mindig egy rendkívül buta és sipogó hangú kutya van. A filmbéli nők azonban nem ilyen mérhetetlenül buták és ennyire radikálisan rosszindulatúak. Úgyhogy valószínű, hogy Tisztelt Olvasóink között - kivéve ennek a szociopata nőnek a betegségekkel terhelt családját és "embert barátjáról" ismerőseit - senki sem találkozott effajta kombinációt képező utolsó ringyóval, mint Niky Nicol M, a szociopata.

Amikor egy Facebook-os hozzászóló azt írta, hogy tesz a hajléktalanokért, akkor a szicíliai moslékból az USÁ-ban, Olaszországban és Magyarországon, időnként Ausztriában okádó Niky Nicol M gyűlölettel megszólította, kissé terrénó maffiózó szociopata bűnöző stílusban:

"Kedves Károly! és hányat vitt már haza belőlük? gondolom most is ott kávéznak és örülnek egymásnak! Menjen a picsába! és remélem most én is beletrafáltam a kis lelki világába! Idióta!"

Szívesen elbeszélgetnénk arról, hogy abban a családban, ahol annyi a rosszindulat és a gyűlölet, mint Niky Nicol M családjában, ott miből ered a hatalmas gazdagság? Apuka (volt) netán a maffiózó? Vagy a barátok körözött szociopata, tolvaj, rabló és gyilkos bűnözők? A barátok, akiknek ágyát váltogatva harácsol Niky Nicol M, a szociopata ingyenélő, akinek orrfacsaró bűze bejárja a világot és mindenhol, ahol megfordul, jó nagyot trágyázik, moslék melleit és büdös rosszindulatát mutogatva. Az biztos, hogy tisztességes munkából semmiképpen sem lehet ennyi pénze, az biztos! Egy ilyet ráadásul sehová nem vennének fel, mert a cégek ma már utánanéznek az Interneten annak, kit alkalmaznak, és egy ilyen rosszindulatú szociopátiás bajkeverő pszichopata sehová sem kell, de még egy kuplerájra is rossz fényt vetne. Mivel tudunk egyet, s mást, ilyen esetekben szívesen előhúznánk az olasz maffiát, hogy rajtuk verjük le, amikor a magyar nép hivalkodó és nagypofájú ellenségeinek bármilyen hímringyón keresztül pénzt mernek juttatni.

Egy többgyermekes család kilakoltatásának hírére, akinek nem engedte meg az Orbán-kormányzat, hogy kifizesse a pár százezer forintos tartozását, egy ellenzéki országgyűlési képviselő oldalára pofátlankodva, egy  vezető emberjogvédőbe belekötve, így röfögött:

"Nem utólag kell fizetni, hanem havonta egyszer, mikor jönnek a számlák! maga nem fizet????? ennyi idős és ilyen hülye? elképesztő! lehet a  miniszterelnöknek kéne kifizetnie a rezsiét, meg még egy lakást is a valaga alá? idióta! Én is kifizetem, meg más is, amit kell, aki nem, az menjen a  picsába! én se szerelemből fizetek meg más se! helyes a kilakoltatás, mindenkit rakjanak ki, aki nem fizet!"

Hogy alkalmazkodjunk Niky Nicol M családi stílusához: ritka utolsó büdös ringyónak kell lenni ahhoz, hogy valaki Európa legmocskosabb elnök diktátorát sajnáltassa és annak zsebeit féltse, miközben a népvagyonból haverjainak élvente (szó szerint!) billiókat, vagyis ezermilliárdokat kifizető elnök bűnöző általa koldusbotra juttatott családokat dobat az utcára. Ennél ocsmányabb és undorítóbb férget, mint ez a melleit mások arcába érdemként toló szajha, Niky Nicole M, keveset hordott disznóképpel feltüntetve az Internet. Már az is nagyon beteg, hogy egy ilyen meri vállalni az arcát. Az ilyenek tudniillik mindig rejtőzni igyekszenek. De aki akkora pszichopata, hogy nem érzi a letörölhetetlen és egész életén át kísértő szégyent, az már tényleg a legbetegebb állatok közül való.

A "mindenkit rakjanak ki, aki nem fizet!" és "dobják utcára, aki egy hónapig elmarad a rezsivel" ritka szociopátiás és súlyos pszichiátriai devianciákra utaló Niky Nicol M-féle nézetek már megüthetik a Büntető törvénykönyv szerint minősülő, életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntethető Népirtás büntetőjogi tényállását. Ehhez nem kell az a sok ezer öngyilkosság és a kilakoltatásokkal kapcsolatos súlyos egészségkárosítások miatt fellépő további sok ezer halott, elegendő az életveszélyt okozó állami eljárásokra csupán uszítani vagy azokra felbujtani - a Népirtás Btk.-paragrafusa szerint.

De a Szicíliából szalajtott fideszes bunkó bűnöző sokkal elnézőbb, amikor adócsaló multimilliomosokról van szó. Az újságírók elleni agresszív tettlegességi ügyéről is elhíresült egyik RTL-celeb és felesége, akivel éppen válófélben voltak, tehát a verekedő férjről megírta a média, hogy talán a be nem fizetett adók miatt bejelentette a NAV, hogy a 16 milliós bevételt hozott cégét elárverezik. A gazdag és agresszív RTL-Klub-kedvenc férj a feleségével más céget is visz, amiben - írta a cikk - 29 milliós bevételt könyveltek el. Niky Nicol M viszont a dúsgazdag pár be nem fizetett adója hallatán sokkal elnézőbb volt, ami arra is utal, hogy az ő családjuk adóbefizetései után is alapos nyomozást kellene indítani. Az biztos, hogy olasz és bármilyen más érintett ország adóhatóságaként ezt mindenképpen megtenném. Amerikaiként is, ahelyett, hogy egy ilyen bűnöző undormányt beengedek az országomba. Mint azt Niky Nicol M írta:

"A ... [a cégárverés alá vont házaspárnak - a szerk.] seggéig nem ér fel itt jó pár ember lehet utálkozni szarnak rá nekik van nektek nincs!!!!"

Tehát az agresszív és verekedő férjjel sújtott, válófélben lévő, adósikkasztóként felmerült dúsgazdag házaspár értékeként az egészen ritka beteg Niky Nicol M azt emeli ki védelem gyanánt, hogy nekik sok pénzük van. És ha már dúsgazdagok adóhátralékáról vagy adócsalásáról volt szó, nem mulasztotta el kifejezni a hajléktalanokat kitiltó és bebörtönző Orbán-kormány iránti szimpátiáját sem:

"ha már a politikánál tartunk ugyan egész más a téma Éljen a Fidesz!!!!!!"

Ha pedig Fidesz és Niky Nicole M, akkor az "Én"-t így, nagy betűvel író, értékként a Saját melleit és a pénzt, meg a szegények bebörtönzését hirdető kokott pszichopata, ribanctémában így nyekken, projectálva saját családi hitványságát:

"téged ki kérdezett??? ribanc"

Ugyanott egy másik személynek:

"nem vagy kicsit kiöregedve ahhoz hogy kurva légy?????"

Ehhez a hozzászóló egy Facebook-képét is mellékelte. Arrébb egy másik nőnek ezt írja:

"Gondolom arra a vén kurvára érted, aki az anyád lehetne és belenyáladzik épp a pofádba!"

A Kövér László és Deutsch Tamás színvonalára emlékeztető fideszes röfögéséhez pedig beillesztett egy fotót, amin éppen feltehetőleg az csókolózik, akit gyűlölettel és trágár szavakkal mocskol. (Máshogy egyébként nem igazán sikerült hozzászólnia semmihez, bármerre tévedt. Tehát valóban egy rendkívül súlyos pszichopata fideszes személyiségről van szó, akit kezelni kellene.)

De akkor cserébe én is hadd mutassam meg ismét ezt az ocsmány, ronda ribancot, ami nem érdemli meg, hogy emberi szóval illessük. Hívjuk egészen nyugodtan fideszes szociopata kurvának. Én igazi férfi vagyok, de elnézve ezt a képet, én csak hányni tudnék attól, amit látok. Gondolom - néhány nagyon beteg, perverz pszichopatát kivéve - Önök is. Úgyhogy ha a nyálcsorgatás helyett a hányás is megfelel Niky Nicol M-nek és genetikailag torzult, bizonyára bűnöző családjának, keressenek a lap szerkesztőségén keresztül. Várjuk az olaszországi maffiózókat. Van köztünk, akinek van ebben gyakorlata.

Csillag Ösvény Jósda