2021. 01. 19., Kedd
Márió,Sára névnapja

Gyermekek és Szülők Elleni Gyámhivatali Terror, plusz Koronavírus Miatti Tüntetés! (Üldözött Családokkal is a Kossuth téren)

Gyermekek és Szülők Elleni Gyámhivatali Terror, plusz Koronavírus Miatti Tüntetés! (Üldözött Családokkal is a Kossuth téren)
2020-03-14

A családsegítőnek és gyámhivatalnak nevezett, minden törvényen kívülre helyezett gyermeküldöző és családgyűlölő rendszer egyre durvább és egyre flegmább terrorizmusa az utóbbi esztendőkben exponenciális robbanást mutatott: soha ennyi család nem került üldözés alá, mint ezen ál-gyermekvédelmi közpénz-szervezetek részéről, és jellemzően nem a putrikban élő családok ellen, hanem a teljesen megfelelő környezetben és egészségesen nevelt, kifejezetten fehér magyar gyermekek és szüleik ellen. Az országban a legtöbb politikai üldözött család Molnár F. Árpád médiaalapítót és jogvédő egyesületi elnököt keresi meg. Ezen családok közül most többen felszólaltak a Parlament előtt tartott tüntetésen.

Eredetileg Molnár F. Árpád egy másik tüntetésre került meghívásra, ami ettől úgy 300 méterre lett szervezve, de a szervezési nehézségek miatt végül a Koronavírus miatti tüntetés adott otthont a gyámhivatali családüldözések tömeges, egyre inkább nemzeti Holokauszt-jelleget öltő terrorizmusa elleni demonstrációnak.

A tüntetés vége felé a Koronavírus a téma.

Mások élő közvetítései mellett médiáink, a Hírháttér Multimédia és a HírAréna Online a Facebookra és a YouTubera közvetítettek élőben.

A tüntetésen felszólaltak:
Kocskovszky Klára Anikó
Bagoly Tamás
Molnár F. Árpád "ÉLI"
(a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke)
Pilcz Róbert (a gyermekvédelminek nevezett rendszer által üldözött családapa)
Latinovits Róbert (a gyermekvédelminek nevezett rendszer által üldözött családapa)
Bognár Tibor (a Svédországban bejegyzett Jogállamért Egyesület elnöke)
Fórizs Eszter (kutatást szervező orvos)

Executive Producer:
Domján Tibor
(a HírAréna Online lapigazgatója)

Élőben a Facebookra:

 

 

Élőben a YouTubera:

 

Feltöltve a BitChute videomegosztó oldalra is:
A Facebook és a YouTube egész világ elleni betiltásai miatt
nézze meg és regisztráljon is a BitChute videomegosztó oldalon:

 

---

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha segítségre vagy védelemre szorul: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda