2023. 09. 25., Hétfő
Eufrozina,Kende névnapja

Goodfriend Vida Ildikót törvényesen nevezhette volna főbohóc, skizofrén, disznó magyarnak is

Goodfriend Vida Ildikót törvényesen nevezhette volna főbohóc, skizofrén, disznó magyarnak is
2014-12-23
A Kecskeméti Járásbíróság 2014. november 27-re datált végzése szerint nem minősül még becsületsértésnek sem, ha bárki azt írja bárki más, konkrét személyt megszólítva, hogy "te főbohóc", "a skizofréniád gyógyíthatatlan", "egy disznó magyar vagy" stb.

Cikk: Molnár F. Árpád

A Kecskeméti Járásbíróság 2014. november 27-re datált végzése szerint nem minősül még becsületsértésnek sem, ha bárki azt írja bárki más, konkrét személyt megszólítva, hogy "te főbohóc", "a skizofréniád gyógyíthatatlan", "egy disznó magyar vagy" stb., stb., stb. Demeter Gábor kecskeméti bíró szerint - aki egyébként az újságírók és a jogvédők elleni politikai koncepciós perek, valamint a politikusok korrupciós ügyeinek eltussolásában, a bizonyítékok végleges elkobzásában és fizikai megsemmisítésében talán a leghírhedtebb kecskeméti bíró - zaklatásnak sem minősül, ha bárki konkrétan kb. 20 nicknevet hoz létre és úgy folytat tömeges szitkozódásokat és hamis vádaskodásokat bárki konkrét civil ellen. Akkor sem minősül zaklatásnak, ha a zaklatások tömegei miatt az érintett személy akár húsz alkalommal tiltja le az elkövetőt, figyelmeztetve cselekménye halmozott büntetőjogi következményeire. Demeter Gábor kecskeméti bíró így alkalmazza a törvényeket, amikor Orbán Viktornak, tehát az Európai Unió 28 országa demokratikus és emberjogi sereghajtójának nem tetsző újságírók és emberjogvédők panaszai ellen hoz bírósági végzést.

Demeter Gábor kecskeméti bíró ebbéli bűncselekményei hosszú esztendők óta, ismétlődve, minden elénk került ügyében, kivétel nélkül minden esetben így kerülnek elkövetésre. Demeter Gábor ítéletei alapján kifejezetten gyűlöli az emberi jogokat, a hatályos törvényeket és a bírókra vonatkozó törvényeket, és amennyire gyűlöli az igazmondást, az igazságot és a hatályos törvényeket, valamint a nemzetközi jogokat és a törvény előtti egyenlőséget, olyan hevülettel próbálja kiszolgálni - a nép közpénzéből élősködve - az Európai Unió 28 államának legutolsójaként és leghitványabb emberjogi és demokratikus csődjeként elhíresült keresztapát, Orbán Viktort és bandáját.

Az orbáni és Orbán-arcú igazságszolgáltatás Gucci-demokráciás bohócaiból, amilyen Demeter Gábor kecskeméti bíró is, tehát azt a következtetést vonhatjuk le, hogy például André Goodfriend rendkívül erőteljes orbáni és ügyészbűnözői politikai üldözés áldozata lett, amikor a magyar kormány és a miniszterelnök, Orbán Viktor gyakorlatilag nyílt megbízásából a Fidesz-vezető oligarcha zsebében lévő ügyészség úgy állapította meg, hogy André Goodfriend rágalmazást követett el Vida Ildikó ellen. Holott az amerikai ügyvivő Goodfriend egyetlen alkalommal sem nevezte néven Vida Ildikót, sőt, a konkrét újságírói rákérdezésre is kitérő, többek korrupciós cselekményeire vonatkozó, általános választ adott.

Azaz Polt Péter, Orbán Viktor fideszes legfőbb ügyésze ugyancsak ugyanazt az Európában leghitványabb és legutolsó közpénzeinken eltartott állami bűnözői módszert alkalmazta, amit az igazságügyi maffia olyan vidéki bírócskái is, mint az ugyanilyen EU-sereghajtó banditaminőségű Demeter Gábor bíró.

Tehát egy novemberi bírói végzés értelmében André Goodfriend akkor sem követett volna el semmi törvénybe ütközőt, ha Vida Ildikó ellen 20-30 nicknevet hoz létre, minden néven közvetlenül zaklatja, mocskolja és rágalmazza Vida Ildikót, és sok-sok egyéb mellett olyanokat ír neki, hogy "te főbohóc", "a skizofréniád gyógyíthatatlan", "egy disznó magyar vagy" stb.

A bolond, elmeháborodott idiótaként viselkedő, igénytelen, szakmailag totális nullára és maradéktalan alkalmatlanságra vizsgázó kecskeméti bűnöző bíró, Demeter Gábor nyelve bármilyen mélyre igyekszik lefetyelni Orbán Viktor és demokratikus, valamint emberjogi sereghajtó, egész világon megvetett, közutált és kirekesztett bűnöző bandájának hátsó felébe, nem számíthat semmiféle további köztörvényes bűnözői védelemre, mihelyst mi vagy hozzánk hasonlóan törvénytisztelő és az emberi jogi minimumokat megkövetelő kormány kerül hatalomra. Demeter Gábor kecskeméti bíró ez esetben feltétlenül börtönre számíthat, ahogyan azok az ügyészbűnözők is, akik mint valami elmebeteg ámokfutó, öncsonkító szuicid szociopaták és rendkívül súlyosan paranoid bűnöző alkatú pszichopaták büntető eljárást mertek kezdeményezni Magyarország legfőbb amerikai diplomatája ellen olyan vádakkal, amik viszont már ránézésre sem állták meg a helyüket.

E fenti párhuzamról és Orbán-arcú, köztörvényes, az egész rendszert tulajdonképpen meghatározó, az Európai Unióra és annak évente több, mint ezermilliárd forintos ajándékpénzére Magyarországot alkalmatlanná tevő igazságügyi ámokfutásról külön feljelentéseket és jelentéseket teszünk az Európai Unió és sok egyéb mellett a külföldi nemzetbiztonsági szervezetek részére, Magyarország törvényi káoszának és anarchiájának felszámolására, továbbá az emberi jogok és a törvények tiszteletének EU-minimum szintjére való helyreállítására.

A fentiek alapján továbbá ismételten kezdeményezzük az Orbán-kormánynak évente fizetett, ezermilliárd forintot meghaladó európai uniós pénzek teljes befagyasztását, mivel az Európai Unió nem támogathatja a vele ellenséges, értékeit és törvényeit gyűlölő és üldöző köztörvényes bűnbandák korlátlanba hajló bűnözői tobzódását és minden kritikán aluli, szélsőségesen kritikátlan és igénytelen bűnözői gátlástalanságát és rombolását. Akik ennyire nem tisztelik a társadalmi viselkedési normákat és a magyarországi, valamint nemzetközi törvényeket és emberi jogokat sem, azok természetes, hogy eddig és eztán is szétlopták és szétlopják az évente ezermilliárd forintos, soha vissza nem térítendő európai uniós juttatásokat is!

A magyar lakosságnak pedig kiemelten tanácsoljuk, hogy bármikor, ha a politikai maffia bármelyiküket megvádolja, nyugodtan forduljanak hozzánk és mellékeljük a hivatalos dokumentumokat, amikre hivatkozva az ellenük indított perekben hivatkozhatnak arra, hogy abszolút törvényesen és szabályosan jártak el, amikor ilyen futóbolond skizofrén állatokat, amilyen Demeter Gábor kecskeméti bíró és bármilyen más, közpénzes vagy morális idióta futóbolond senkit nevükön neveztek és akár éjjel-nappal, több tucat nicknéven, személyesen megszólítva zaklattak és rágalmaztak.
 
 
A kapcsolódó irodalomból:
 
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda