2024. 05. 29., Szerda
Magdolna névnapja

Földre húzták, elhurcolták, bezárták, megbírságolták, majd másfél évet kapott hivatalos személy elleni erőszakért! - Dokumentumfilm Hermán Péterrel

Földre húzták, elhurcolták, bezárták, megbírságolták, majd másfél évet kapott hivatalos személy elleni erőszakért! - Dokumentumfilm Hermán Péterrel
2014-06-14
1 év 6 hónap szabadságvesztésre ítélte a bíróság Hermán Pétert, az Utca Hangja tudósítóját, az ország egyik legtöbb tüntetését fotózó, dokumentáló fotósát hivatalos személy elleni erőszak bűntette címén. A másfél éves börtönbüntetés végrehajtását a PKKB ítélethozó bírója, Haászné dr. Recskó Viktória 2 évre felfüggesztette. Rengeteg rendőrségi, ügyészségi és bírói bűntett idézésével tegnap rögzített dokumentumfilmünket láthatják.
 
Nyilatkozik: Hermán Péter
Interjú és beszélgetőpartner: Molnár F. Árpád (ÉLI)
Operatőr: Domján Tibor
Executive Producer: Emma Paradigma
Zeneszerző: Sid Modwooder
Bírósági filmfelvételek: Kiss Endre Farkas (SoDI)

Világhírhedt Orbániáda, ordító aránytalanságok, elfogadhatatlanul és szélsőségesen súlyos kettős mérce, ahol a ma már egyértelműen önálló fajként fellépő, közpénzen eltartott állami kaszt nyilvános háborút folytat az őt eltartó lakosság ellen. Tényfeltáró dokumentumfilmünk már most fontos kordokumentum, olyan példák és ellenpéldák emlegetésével, valamint olyan bizonyító erejű filmbevágásokkal, amik igen jól érzékeltetik a Magyarországon extrém módon elharapózott rendőrségi, ügyészségi és bírósági bűnözést, amely nyilvánosan deklarálja és demonstrálja, hogy a rendőr, az ügyész és a bíró abszolút felsőrendű az ország összes civil lakosához képest, sőt, kifejezetten a polgári lakosság millióival szemben! A magyarországi, közpénzen, a nép pénzén és a lakosság adóiból eltartott bűnöző állami gazságügyi szervezetek maffiaként működnek, és nem elégszenek meg a nép pénzének állandó fosztogatásával, saját közpénzes, eltartott, ingyenélő, himpellér fajtájuk bűntetteinek féktelenségbe hajló, bármikor teljesen nyilvános eltussolásával, de kifejezetten háborút folytatnak az őket eltartó lakossággal szemben.

Ezen tényeket már eme 19 perces dokumentumfilmünkben is konkrét példákkal, párhuzamokkal és statisztikával bizonyítjuk.

Eme legújabb dokumentumfilmünket a következő média-lejátszón is láthatják:
 
 
 
Domján Tibor, a HÍRHÁTTÉR főmunkatársa, a HírAréna lapigazgatója, a Debreceni Hírhatár főszerkesztője, az új dokumentumfilmünk operatőre és Hermán Péter, az Utca Hangja tudósítója, Magyarország egyik legtöbb utcai eseményt dokumentált személye, a tegnap forgatott dokumentumfilmünk után Molnár F. Árpád főszerkesztő filmfelvételén.
 

Csillag Ösvény Jósda