2021. 01. 19., Kedd
Márió,Sára névnapja

Filmen a csepeli bűnöző nő! (Valaki ráfizet: vagy a nő vagy a rendőrség)

Filmen a csepeli bűnöző nő! (Valaki ráfizet: vagy a nő vagy a rendőrség)
2020-07-13

Munkatársunkat, a csecsemőjét nevelő, a Krisztusba vetett hitét közvetlenül gyakorló édesanyát lopta meg 300 ezer forint értékben a kleptomániás és antiszociális bűnöző nő, miután a csecsemőjét nevelő munkatársunk adott az ismeretlen nőnek 500 forintot, hogy a 7500 forintos ruhát, amit a bűnöző 7000 forintra akart a csepeli piac boltjának tulajdonosával lealkudni, meg tudja venni. A köztörvényes bűnöző nő ezután lopta el az édesanya és egyébként médiáink és jogvédő szervezetünk, valamint a család legtöbbe, 300 ezer forintba került tulajdonát, ami ráadásul részletre lett vásárolva és még sokáig kell fizetni a részleteit. A cselekmény után - mint az a filmfelvételeken látható - a nő sietve távozott, a piac bejáratához érve pedig elfutott.

Az esetnek brutális következményei lesznek, egyrészt az egyesületi elnök és médiavezető részéről szervezett bűnüldözés terén, másrészt a rendőrbűnözés és a kormánybűnözés ellen, minthogy a kormány bűnöző rendőrsége most is, mint 100 vagy 1000 esetből mindig, a filmfelvételeket elrejti (utóbb is mindössze két, rossz minőségű állóképet bocsátottak rendelkezésre), a bűnözőket ezzel csaknem kivétel nélkül minden esetben megvédi, és ezzel gondoskodik a köztörvényes bűnözők és bűnöző életmódjuk csaknem összesének fenntartásáról és a bűnözőket, valamint a rendőrbűnözést eltartó polgári lakosság folytatólagos kifosztásáról.

A nyomravezetőnek 50 ezer forintot adunk, jelentkezett továbbá egy amerikai magyar, Mrs. I. G., aki további 100 dollárt ajánlott fel a nyomravezetőnek. Utóbbi ügyet most intézzük. A pénzeket mi adjuk vagy utaljuk át a nyomravezetőnek. Lehet minket keresni a +36/30/919-6386-os telefonszámon.

 

Elmondják:
- Molnár F. Árpád (a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke)
- Fodor Brigitta Andrea (a HírAréna Online munkatársa, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület alelnöke)

Executive Producer:
Domján Tibor
(a HírAréna Online lapigazgatója)

A két rossz minőségű képen az elkövető bűnöző, amit a bűnöző; a rendőrség a filmfelvételek közül ennyit volt hajlandó nyilvánossá tenni, mert kb. ezer ugyanilyen esetből kb. 1000 esetben a rendőrség az egyetlen akadálya a bukott bűnügyek elkövetői kézrekerítésének is:

 

 

Élőben a Facebookra:

 

 

Élőben a YouTubera:

 

Feltöltöttük a BitChute videomegosztó oldalra is:
A Facebook és a YouTube egész világ elleni betiltásai miatt
nézze meg és regisztráljon is a BitChute videomegosztó oldalon:

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha segítségre vagy védelemre szorul: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda