2021. 04. 13., Kedd
Ida névnapja

Figyelem! Sokkoló videó! Élve darálják le a kiscsirkéket! 18+

Figyelem! Sokkoló videó! Élve darálják le a kiscsirkéket! 18+
2014-12-16
Élve darálják le a fiú kiscsibéket a szívtelen és fogyasztói társadalmat teremtő tojásiparban. Csak rajtunk múlik, mit vásárolunk. 
 
Cikk: Kovács Adrienn Nikoletta

Az alábbi videóban - mely rendkívül rövid - látható, amint élve darálják le a fiú kiscsirkéket. A tojásipar nem tudja hasznosítani a fiú kiscsibéket, mivel tojótyúkok nevelésére alkalmatlanok. Így gyorsan és brutálisan véget is vetnek éppen kezdődő életüknek.
 
Nem gondolom, hogy ezt kellene az embereknek támogatniuk. Arra szeretném felhívni az emberek figyelmét, hogy ha tojást vásárolnak, akkor ezt a borzalmas cselekedetet támogatják. Szerintem létezhet az ember anélkül, hogy az állatvilágban ilyen méretű borzalmas mészárlást kellene folytatni. Hiszen ezek a kiscsibék még kisbabák. Nem szabad az embernek szívtelenné és érzéketlenné válnia. Szerintem megvannak az emberek a tojás nélkül, a rántotta nélkül. Piskótát pedig lehet sütni egészségesebb változatban is. Akkor meg miért ne hagynánk el? Megszokásból?
 
Kérem önöket, tegyék a szívükre a kezüket. Nem jobb volna erőszak nélkül? Gondolják bele magukat a kis állatok helyzetébe. Borzasztó szenvedésen mennek keresztül.
 
Videó:

Csillag Ösvény Jósda